Eklenen Forum Cevapları

MERHABA ARKADAŞLAR SİNEMA FİLMİ VEYA DİZİ SENARYOSU ARANIYOR

SENARYOSUNA GÜVENEN ARKADAŞLAR ULAŞABİLİRLER.... SAYGILARIMLA [email protected]

Forumda Senaryo ve Hikaye

12 yıl önce
Yardım

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Senaryo yarışmasına katılacağım, tema aile ve çocuk. Elimde yine aile ve çocuk temalı bir senaryo var fakat bu bir korku filmi senaryosu. Haliyle içinde epey şiddet v...

Forumda Senaryo ve Hikaye

12 yıl önce
sinema tv okumak istiyorum

arkadaşlar ben sinema tv okumak istiyorum ama bu seçimi yaparken hata yapmış olmak istemiyorum bu mesleğe yeteneğimin olup olmadığını nasıl anlayabilirim ve hangi üniversiteyi seçmemi tavsiye edersini...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

12 yıl önce
Tirad konusunda yardım?

Merhaba size bir sorum olacaktı. ... ture=share Videodaki 9.58deki kızın tiradının hangi oyundan olduğunu biliyor musunuz acaba?

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
sony alpha slt a58 kısa film çekmek için uygun mu?

slm arkadaşlar ,sony alpha slt a58 kısa film çekmek için uygun mu sizce? ya da bildiğiniz 2,500 tl lik bir bütçeye uygun( markası farketmez) video çekim kalitesi yüksek olan dslr makina var mı?

Forumda Kısa Metraj

12 yıl önce
Re: Buna Benzer Bir Çalışma Yapmak İstiyorum

Eyvallah kardeşim.

Forumda After Effects

12 yıl önce
Buna Benzer Bir Çalışma Yapmak İstiyorum

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni geldim. Kısa filmlerimiz için bunun gibi bir çalışma yapmak istiyorum. Bildiğiniz ders veren bir video sitesi var mı?

Forumda After Effects

12 yıl önce
Re: ML Yüklerken...(Acil)

Anlamadım tam olarak?

Forumda Genel Çekim Sorunları

12 yıl önce
Re: ML Yüklerken...(Acil)

no zip found hatası diyor canon 650 d makina ne kadar uğraşsam da bir türlü gideremedim sorunu ne yapmak gerek?

12 yıl önce
Ankara - Adobe Premier ve AFter Effects

Ankara da Premier ve After Effects e hakim çalışma arkadaşı aranıyor.Full time. İlgilenenler :[email protected] a cv lerini yollayabilirler.

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Yol Gösterecek?

Arkadaşlar bu olayları yapabilmek için hangi üniversite bölümünü okumak gerekir direkt sinema televizyon falan mı yoksa başka bir bölüm mü?1- sinema özel efekt2- sinema görsel efekt 3- kurgu 4- sinema...

Forumda Görsel Efekt ve 3D

12 yıl önce
PANASONİC AG-HVX200 P2HDVDVSD DVCPROHD 1080İ

DV KASET KAYDIHDV KASETE KAYITSD KAYITP2 KARTA KAYIT4 KANALLI SES KAYDIND FİLTRE .MXF FORMATINDA KAYIT İMKANI DVCPROHD KODEK özel çantası/2 adet 16 gb p2 kart/ 2 adet batarya/ batarya şarj cihazı/ bağ...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

12 yıl önce
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi.

ben gecen ay amd sistem tpolamistim ve burdaki arkadaslar bana yardim ettiler sagolsunlar ve bu basligin altinda bulunan butun yazilari okudum cok fayda gordum cok makul bi fiyara harika bi performan...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

12 yıl önce
After Effects CS6 Hatası

Merhaba arkadaşlar. Adobe After Effects'ten hazır intro düzenleyeceğim fakat hata veriyor. Ne hatası olduğunu anlamadım. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim?

Forumda After Effects

12 yıl önce
Re: Canon 650 D Kısa Film?

Gelip 2-3 hafta bizim üniversitede derslere girseydin hocaların beden öğretmenlerinden biraz hallice olduklarını görebilirdin! Magic lantern ile ilgili internette bir sürü link, sayfa var tam emin ola...

12 yıl önce
Sayfa 129 / 395