Eklenen Forum Cevapları

Re: dugun dernek jenerik tarzı yollara ve dağlara yazı eklem

bu yazı tekniğinin ismi nedir?

Forumda Adobe Premiere

12 yıl önce
Re: dosyalarımı görmüyo

o zaman jpg dosyalarını png'ye çevir. şimdi denedim ama sadece video ve ses formatlarını ddestekliyor olarak görünüyor... edıus 4 kurdum elimde o vardı oda aynı hatayı verdi . ne yapmalıyım ben bunun ...

Forumda Edius

12 yıl önce

evet sadece jpg dosyaların görmüyor tanımıyor . bilgsayarda edıus la ilişkili olacak tüm türkçe karakterleri sildim ama yok yok yani . dosya alırken hiç jpg formatıya ilgili birşey çıkmıyor nesne türü...

Forumda Edius

12 yıl önce
Re: OLMAZ DEME (gülmek isteyenler buraya )

Harikasınız 😀

Forumda Arşiv

12 yıl önce

bana yardımcı olabilir misiniz ? edıus 5 kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum win8 64 bit ... ilk başlarda bir problem yaşamazken şimdi bin de proje başlatırken resim almak istiyorum resim...

Forumda Edius

12 yıl önce

bana yardımcı olabilir misiniz ? edıus 5 kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum win8 64 bit ... ilk başlarda bir problem yaşamazken şimdi bin de proje başlatırken resim almak istiyorum resim...

Forumda Edius

12 yıl önce
dugun dernek jenerik tarzı yollara ve dağlara yazı ekleme

dugun dernek jenerik tarzı yollara ve dağlara yazı ekleme adobe premierde yapılabilirmi birde bu tekniğin ismi nedir hangi programda yapabilirim.. cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Forumda Adobe Premiere

12 yıl önce
İZMİR

Merhaba ben izmir den utku , yaşım henüz 18 ama sinema tiyatro alanında izmirde birçok iş yaptım , 5 yıldır tiyatro ile uğraşıyorum ve 2 yıldır profesyonel olarak oynuyorum , elimde olan 550d kameram ...

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Senaryoya İhtiyacımız Var

Arkadaşlar Karabükte yaşıyoruz ve kendimize ait bir film ekibimiz var daha önce çektiğimiz tüm kısa filmlerin ve tanıtım filmlerinin mimarı biziz ancak üniversite sınavının baskısı ve ayrı şehirlere g...

Forumda Senaryo ve Hikaye

12 yıl önce
Kiralık 5d Mark 3 24-105 L ve Diğer ekipmanlar

5d Mark III 24-105 L F4manfrotto 055xprob+ mvh500ah video head50 1.8 Led ışık Reflektörve asistan ile gönderilecektir hepsi için 250 TL istiyorum. İletişim Mert Abedan 0 535 301 01 36 Kadıköy/İstanbu...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

12 yıl önce
Re: AFAD'dan kısafilmciler için hibe (üniversite öğrencileri

Senaryonuza hibe desteği çıktıktan sonra il AFAD ekiplerinden de çekimlerinize destek alabiliyorsunuz. Örneğin Bursa'da çok güzel bir afet simülasyon merkezi var. Harika bir set olabilir.

Forumda Festival ve Yarışmalar

12 yıl önce
Re: Bağımsız Sahne Kopyalama Nasıl Yapılır ??

Sahneyi proje panelinden duplicate etmeniz lazım. Böylece çalıştığınız kompoziyon farklı bir isim alacak ve bağımsızlaşacaktır. Timeline bu yeni isimli sahnenizi eklerseniz içeriği değiştirdiğinizde e...

Forumda After Effects

12 yıl önce
Bağımsız Sahne Kopyalama Nasıl Yapılır ??

Merhaba arkadaşlar.. Benim bir sorunum var.. Şimdi slideshow yaptığım bir proje hazırlıyorum resimlerin üstünde effekler vs birşeyler ekledim.. Projemi ilk bitirdiğimde 10 fotoğraf için ayarlamıştım a...

Forumda After Effects

12 yıl önce
fragman

orta metraj filmimizin fragmanı

Forumda Arşiv

12 yıl önce
merhaba

arkadaşlar merhaba. film fabrikası nı yeni keşfetmiş bulunmaktayım. film konusunun henüz acemiyim. biraz 3d bilgim var ve yanına kurgu programı eklemek istiyorum.

Forumda Film Fabrikasi.com

12 yıl önce
Sayfa 131 / 395