Eklenen Forum Cevapları

Re: 60d + grip + 2 adet orjinal canon pil + Fancier Çanta

hala duruyor mu acaba?

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

12 yıl önce
Satilik Avid Artist Color kontrol paneli

Cok az kullandigim Avid Artist Color kontrol panelimi satiyorum. Basta Davinci Resolve olmak uzere hemen tum color grading yazilimlari ile uyumlu calisir. Urun hakkinda detayli bilgiyi asagidaki adres...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

12 yıl önce
Filmlerim

s.a arkadaşlar.ben film'imi değil filmlerimi paylaşmak istiyorum.sitemden bir kısmına bakabilirsiniz.daha yüklemediklerim çok var. www.nesvunema.com

Forumda Arşiv

12 yıl önce
ÖPÜCÜKLER (kısa film)

öpücükler yönetmen : murat kiziroglu Backmagic pocket cinema camera - proreslens - olympus 17mm f 2.8

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu 7 Kasım'da yayında!

Şimdiye kadar ülkemizde yapılan animasyonlara hiç benzemiyor.Farkı farketmek için izlememiz gerek.

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
Nereye gidiyorsun sevdiğim güneş doğmadı daha

Ayrıldığı kız arkadaşını unutamamış ve psikolojisi bozulmuş bir gencin yaşamını anlatan kısa bir hikaye var elimdegencin kız arkadaşıyla ayrıldıktan sonra başından geçenleri küçük odasından anlatıyor....

Forumda Senaryo ve Hikaye

12 yıl önce
Re: Süper Kahraman - Kısa Film

Sürekli tekrara düşmüş ancak konuyu dağıtmadan farklı bakış açıları da eklenebilir... Emeğine sağlık

Forumda Senaryo ve Hikaye

12 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Merhaba yeni üye olarak bişeyler söylemek istiyorum.Forumu inceledim ve sinema yönetmenler fotoğrafçılık hakkında detaylıca konular gördüm rts öğrencisi olarak bana faydalı olacağını düşünüyorum.

Forumda Film Fabrikasi.com

12 yıl önce
ücret almadan film müziği yapacağım

Merhaba arkadaşlar. Şu anda mimar sinan güzel sanatlar konservatuvarında yüksek lisans öğrencisiyim. Bestecilikle uğraşıyorum. Film müziği de denemek istediğim bir alan. Bu bağlamda eğer müziğimi özgü...

Forumda Ses ve Kayıt

12 yıl önce
Re: Döngü (Kısa film)

Tebrik ederim farklı güzel bir iş olmuş, renk ve ışık konusunda hafif dokunmalar yapsaymışsınız keşke ama. Konunuz ve anlatımınız güzel. Blackmagic ile çekilen bir film daha var forumda sessizlik se...

Forumda Arşiv

12 yıl önce

Işık konusu güzelmiş. Açıklamalar yerinde. Bir sorum olacak premiere sürümünüz kaç? Ve proje açarken nasıl açıyorsunuz? Herkes gibi bende bu kamera ve raw işlenişini merak ediyorum. Tekrardan tebrik e...

Forumda Arşiv

12 yıl önce

Elinize sağlık. raw mı çektiniz yoksa prores mi? Hangi programla kurguladınız? dng dosyalarını nasıl kurguluyorsunuz? renk düzenlemesi davinci de mi yapıldı? Kamerayı sahibinden de neden satmaktasınız...

Forumda Arşiv

12 yıl önce

filmin işlenişini ben de beğendim tebrik ederim. kamera hareketleri o gergin havayı tam verememiş ama fazla kaçmış gibi geldi bana. başarılar. değerli yorumun için teşekkür ederim...

Forumda Arşiv

12 yıl önce

Bana "Doodlebug"u anımsattı. Aynı duyguları uyandırdı ve sevdim.BMPCC ile ilgili hepimizin kafasında tonla soru var ve sonunda direkt soru sorma imkanı bulduk sanırım 🙂... ve tabii ki ellerinize sağlı...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Yeniyim tavsiyelerinize ihtiyacım var

eskiz23 verdiğin bilgiler için çok sağol. aleste, hiçbir şey bilmeden girişmeyi düşünmüyorum, ben daha çok ekipman konusuna takıyorum. bir de ışıklandırma konusuna, gerisini tecrübeyle öğrenirsem daha...

Forumda Kısa Metraj

12 yıl önce
Sayfa 118 / 395