Eklenen Forum Cevapları

Döngü (Kısa film)

DÖNGÜYönetmen - Murat kiziroglu Kamera - blackmagic cinema pocketlens - olympus 17mm f2.8

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Kısa Film İçin ..

okudum beğenmedim. saçmalamakla kalmayıp sınırların ötesine geçerek saçmalamada yeni bir çağ açmışsın.ama buda bir başarıdır. en iyi bereciksiz ödülünü vermeyi bile düşündüm guines rekorlar kitabına b...

Forumda Senaryo ve Hikaye

12 yıl önce
Powerbank - Taşınabilir Harici Batarya

Powerbank - Taşınabilir Harici Batarya Tumsarf.com'da bulunan ürünlerde renk seçimi olarak pembe, sarı, mavi, yeşil, siyah ürünlerden seçebilirsiniz, (Not: renk seçimleri stok durumuna göre değişebilm...

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Yeniyim tavsiyelerinize ihtiyacım var

İyi günler arkadaşlar, Arkadaşım ve ben ciddi şekilde güzel kısa filmler yapmak ve bu kısa filmler üzerinden güzel mesajlar vermek istiyoruz. Bu bizim için bir heves değil hedef durumunda. Bunu söyl...

Forumda Kısa Metraj

12 yıl önce
Re: Son Hüzme - Kısa Sanat Filmi

Yorum için sağol bu arada. 🙂

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Son Hüzme - Kısa Sanat Filmi

Kendi sıradan gerçeklerimizi hayalgücümüzle ifade etmeye çalışmak da bir sanat değil midir?

Forumda Arşiv

12 yıl önce
izmirden film ekibi arıyorum

arkadaşlar ciddi birşeyler yapmak isteyenler benimle iletişime geçebilir film çekmek için elimde birçok şey mevcut. henüz yeniyim videolar şimdilik bunlar

Forumda Kısa Metraj

12 yıl önce
benim hikayem- kısa film-

... QjnejOJsqA arkadaşlar bu ilk film deneyimimizdi, teknik hatalar mevcut sizce genel olarak nasıl olmuş

Forumda Arşiv

12 yıl önce
izmirde film çemek isteyenler için ekipmanlar kiraya verilir

flycam nanomatte boxcokin filtre ve filtre tutucueos 550d camerarode videomic microfongreen box fon stüdyo400 watt ışık

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

12 yıl önce
Re: Satılık Ekşi Sözlük Hesabı

ben de sözlük hesabımı satıyorum arkadaşlar ilgilenenler iletişime geç[email protected]

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
Re: ses miksleme ve enterlama?

... ro-part-2/ Cevap bu imiş.

Forumda Adobe Premiere

12 yıl önce
Tutunmak ( Teaser )

Arkadaşlar yönetmenliğini yaptığım "Tutunmak" adlı kısa filmin teaser ı filmin kendisi bitincede buradan paylaşacağım.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
ses miksleme ve enterlama?

Bİr yayın için yol haritası metni var elimizde. Metinde ne diyor anlamadım ben:"SES KANALLARI; MUTLAKA CH1 VE CH2 MİKSLİ (MÜZİK EFEKT, DİALOG VS.) OLACAKTIR. (ARŞİV İÇİN)MUTLAKA CH1 VE CH2 MİKSLİ, ...

Forumda Adobe Premiere

12 yıl önce
Süper Kahraman - Kısa Film

SÜPER KAHRAMAN Sahne 1:(sinematografik bir yolda yürürken üst ses olarak konuşmaya başlar.)1.OYUNCU: ben bir süper kahramanım. Her gün yüzlerce kişiyi ölümden kurtarıyorum. Sayemde hayatta kalan o kad...

Forumda Senaryo ve Hikaye

12 yıl önce
Bu efektleri var mı bilen ?

- 0:18 ve - 2:13 Görüntü donduğu halde kameranın hareket etmesi olayı hangi programda yapılmış olabilir ve efektin ismi nedir arkadaşlar. Benim aklımdaki, after effects programında yapılmış olabile...

Forumda Görsel Efekt ve 3D

12 yıl önce
Sayfa 119 / 395