Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Döngü (Kısa film) DÖNGÜYönetmen - Murat kiziroglu Kamera - blackmagic cinema pocketlens - olympus 17mm f2.8 |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Kısa Film İçin .. okudum beğenmedim. saçmalamakla kalmayıp sınırların ötesine geçerek saçmalamada yeni bir çağ açmışsın.ama buda bir başarıdır. en iyi bereciksiz ödülünü vermeyi bile düşündüm guines rekorlar kitabına b... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
Powerbank - Taşınabilir Harici Batarya Powerbank - Taşınabilir Harici Batarya Tumsarf.com'da bulunan ürünlerde renk seçimi olarak pembe, sarı, mavi, yeşil, siyah ürünlerden seçebilirsiniz, (Not: renk seçimleri stok durumuna göre değişebilm... |
Forumda Duyurular |
12 yıl önce |
|
Yeniyim tavsiyelerinize ihtiyacım var İyi günler arkadaşlar, Arkadaşım ve ben ciddi şekilde güzel kısa filmler yapmak ve bu kısa filmler üzerinden güzel mesajlar vermek istiyoruz. Bu bizim için bir heves değil hedef durumunda. Bunu söyl... |
Forumda Kısa Metraj |
12 yıl önce |
|
Re: Son Hüzme - Kısa Sanat Filmi Yorum için sağol bu arada. 🙂 |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Son Hüzme - Kısa Sanat Filmi Kendi sıradan gerçeklerimizi hayalgücümüzle ifade etmeye çalışmak da bir sanat değil midir? |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
izmirden film ekibi arıyorum arkadaşlar ciddi birşeyler yapmak isteyenler benimle iletişime geçebilir film çekmek için elimde birçok şey mevcut. henüz yeniyim videolar şimdilik bunlar |
Forumda Kısa Metraj |
12 yıl önce |
|
benim hikayem- kısa film- ... QjnejOJsqA arkadaşlar bu ilk film deneyimimizdi, teknik hatalar mevcut sizce genel olarak nasıl olmuş |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
izmirde film çemek isteyenler için ekipmanlar kiraya verilir flycam nanomatte boxcokin filtre ve filtre tutucueos 550d camerarode videomic microfongreen box fon stüdyo400 watt ışık |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
12 yıl önce |
|
Re: Satılık Ekşi Sözlük Hesabı ben de sözlük hesabımı satıyorum arkadaşlar ilgilenenler iletişime geç[email protected] |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Re: ses miksleme ve enterlama? ... ro-part-2/ Cevap bu imiş. |
Forumda Adobe Premiere |
12 yıl önce |
|
Tutunmak ( Teaser ) Arkadaşlar yönetmenliğini yaptığım "Tutunmak" adlı kısa filmin teaser ı filmin kendisi bitincede buradan paylaşacağım. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
ses miksleme ve enterlama? Bİr yayın için yol haritası metni var elimizde. Metinde ne diyor anlamadım ben:"SES KANALLARI; MUTLAKA CH1 VE CH2 MİKSLİ (MÜZİK EFEKT, DİALOG VS.) OLACAKTIR. (ARŞİV İÇİN)MUTLAKA CH1 VE CH2 MİKSLİ, ... |
Forumda Adobe Premiere |
12 yıl önce |
|
Süper Kahraman - Kısa Film SÜPER KAHRAMAN Sahne 1:(sinematografik bir yolda yürürken üst ses olarak konuşmaya başlar.)1.OYUNCU: ben bir süper kahramanım. Her gün yüzlerce kişiyi ölümden kurtarıyorum. Sayemde hayatta kalan o kad... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
Bu efektleri var mı bilen ? - 0:18 ve - 2:13 Görüntü donduğu halde kameranın hareket etmesi olayı hangi programda yapılmış olabilir ve efektin ismi nedir arkadaşlar. Benim aklımdaki, after effects programında yapılmış olabile... |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
12 yıl önce |