Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Bu efekti bilen var mı ? Bu videodaki 1:42. saniyedeki efektin ismini bilen arkadaşlar yardım edebilir mi ? ismini öğrendiğimde bir tutorial ile yapabileceğimi düşünüyorum. Teşekkürler... ----- 1:42 ---- |
Forumda After Effects |
12 yıl önce |
|
Re: Tehlikeli Oyunlar - Kısa film (full hali) Amatör çapta yapılmış izlediğim en iyi kısa film diyebilirim. Müzik seçimini de beğendim. Ellerinize sağlık.. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
After Effects video ekleme sorunu Hk. Merhaba Arkadaşlar,After effect 'te yeniyim elimdeki avi uzantıli bir video yu oluşturdugum comp . icerisine attıktan sonra play dediğimde örk. video 3 dk lıksa 15 sn lik kısmı çalışıyor sonra tekrar ... |
Forumda Diğer Yazılımlar |
12 yıl önce |
|
Projelerinize kamera desteği. Set tecrübemi arttırmak amacıyla ticari olmayan projelere ekipmanlarım ve ben kameraman olaraktan günlük 100 TL'ye gelebilirim..Ticari işlerde kiralama ücreti aşağıdaki linkteki gibidir. (300 TL) Maks... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
12 yıl önce |
|
Re: sinemacı nasıl para kazanır Öncelikle ülkemizde sinemaya giden,filmi sinemada izleyen kişi sayısı gittikçe artıyor.artık sorun sinemaya duyulan ilgi değil.Sinema tabiki tv dizileri kadar kar elde etmez fakat senin sorunun cevabı... |
12 yıl önce | |
|
Re: Kolaj sahnesini nasıl yazmalıyım? sen mi yöneteceksin? bende bu sorunu yaşamıştım 😀 normalde kurguda hallediliyor fakat, ben yönetmenim aynı zamanda diyorsan bazı hareketleri birbirine bağlamak istiyorsan senaryo aşamasında yazman dah... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
Kolaj sahnesini nasıl yazmalıyım? Uzun süredir üzerinde çalıştığım sinopsisi,karakter analizine kadar hazır olan uzun metraj filmin senaryosunu yazmaya başladım.Fakat biryede tıkandım.Film dram türünde ve bir kolaj sahnesi var müzik e... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
Düğün dernek barbie oyunları tarzında 😀 Çok severek bekledim çıkmasını hatta tv de reklamlarını izlerken bile "ulan keşke çıksada izlesek" gibi beklenimlerimiz olmuştur çoğumuzun gerçekten komedi tarzında filmler ararız bir çoğumuz gülmek n... |
Forumda Uzun Metraj |
12 yıl önce |
|
Re: Bu işten para kazanılırmı? Eğer bir hastaneyle anlaşabilirsen doğum fotografçılığında da para var |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
12 yıl önce |
|
Re: Kameramanlık ve fotoğrafçılıkta bayan eleman sorunsalı Elektrik ve elektronik bilmesi meraktan gelmeli öğrenilir. Ama gel gör ki fiziksel açıdan film kameramanlığı bir bayan için zor bir meslek |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
12 yıl önce |
|
Re: 500 Sinema kitabini buradan edinebilirsiniz Arşivi paylaştığınız için sağollun. Paylaşım çok iyi |
Forumda Kitaplar |
12 yıl önce |
|
Re: Yalnızlık(Animasyon Kısa Film) Teknik açıdan değil ancak hikaye ile ilgili bir yorumda bulunmak istiyorum. Animasyonu özel kılan en önemli şey bence gerçek oyuncularla çekemeyeceğiniz görüntüler yaratmaktır. Fakat bu animasyonda bö... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Fotografcilik Kursu Türkiye'nin En İyi Fotoğrafçılık Kursları - Fotoğrafçılık Eğitimi Fotoğraf sözcüğü yunanca “ışık” anlamına gelen “Photo” ve “çizmek” anlamına gelen “Graph” sözcüklerinin birleşmesinden oluşmuştur. Yan... |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Sinema Yüksek Lisans Merhaba arkadaşlar Benim sinema yüksek lisansı ile ilgili birkça sorum olacak. Ben sinema mezunu değilim uluslararası ilişkiler eğitimi aldım ama sinema hep en büyük ilgi alanım oldu, bu yüzden bu ala... |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Re: Canon 60D Body +Lowepro 140Aw+Tamron 17-50 f2,5 Non VC + hala duruyor mu acaba? |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
12 yıl önce |