Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: renk düzenleme hakkında Aşağıdaki adrese bakın, olmazsa metnin altında bir arkadaşa mesaj ile 600D metodunu anlatmıştım. Onu deneyin ama metindeki standart yöntem olması lazım 550D için. teşekkür ederim fulgura, bunu hallet... |
11 yıl önce | |
|
Re: renk düzenleme hakkında 600d de oldu. Bu ilginç çünkü birçok kişi de hep video modunda iken denediklerinde Canon yazılımında open ikonunun aktif olmadığını söyledi ve çözümü de M'ye geçerek yüklemek oldu. Yani video modunda ... |
11 yıl önce | |
|
Re: renk düzenleme hakkında 600d de oldu. Bu ilginç çünkü birçok kişi de hep video modunda iken denediklerinde Canon yazılımında open ikonunun aktif olmadığını söyledi ve çözümü de M'ye geçerek yüklemek oldu. Yani video modunda ... |
11 yıl önce | |
|
Hdmi Çıkışı Kameram lumix dmc gf3. Zamanında param buna yetmişti bunu almıştım. çok aradım ama bir şekilde mikrofon takılmıyor. Mikrofon bağlanacak bir giriş yok gözüküyor. Kendi mikrofonuda yetersiz. HDMİ çıkışı... |
Forumda Ticari Ürünler |
11 yıl önce |
|
Alınık- 550d İzmir Bütçe-700 Merhaba arkadaşlar başlangıç için bir kamera almayı düşünüyorum. Bütçe 700 tl ve 2. el olarak bulunabilir en iyi kamera 550d sanırım. izmir'de bulabileceğim yerleri önerebilirseniz sevinirim. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
11 yıl önce |
|
Re: DUT - TRAILER (2014) kadınların konuşması en etkileyici sahne değil, en etkileyici sahne fragmana koyulur mu ? en etkileyici koymuyorsan bile en çok merak uyandıranı koy. En merak uyandıranı koymuyorsan bile merak uyandır... |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: DUT - TRAILER (2014) Şapkadan tavşan çıkartmak klişe oldu. Bir şeylerden esinlenmişsin. Yanlış ve sıradan etkilenmişsin. Biir yerde okumuştum en etkili sahneyi çıkart film gidiyorsa çek. En etkileyici sahnen ne kadınların... |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Saç mı Sakal mı? Ferhat'ın hayatı yoklukla geçmiştir. Hep bir şeylerin mücadelesini vermiştir.Yirmili yaşların sonuna gelmiş ruhu ihtiyar bir gençtir. Bir kızı sever adı Karanfil'dir. Karanfil de Ferhat kadar fakir bi... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
11 yıl önce |
|
Re: Sessizdir..... 26. hour |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: Senaryo yazarken ne yapılmalı Benim verdiğim dramatik yazarlık derslerinde en temel başlıklar aşağıdakilerdi. Dikkat etmen gerekenler bu kadar çok... 1.- Dramatik NedirDramatik Malzeme Seçimi2.Dramatiğin İlkeleri(Toplumsal-Düşünse... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
11 yıl önce |
|
Yeni İran Sineması-Richard TAPPER Kitap: Yeni İran SinemasıKısa kısa notlarım. "1978-1979'da İran Devrimi gerçekleşip, çoğunluk tarafından baskıcı ve totaliter bir rejim olarak görülen İslam Cumhuriyet'inin kuruluşuyla- "Yeni Dalga" o... |
11 yıl önce | |
|
Film İcabı Film İcabı kitabındanRıza KIRAÇ157. sayfaMinimalizm'in Etki Alanı Minimalizm'i kısaca azla yetinmek,sınırlı ve çokta büyük bütçeler ayrılmadan büyük işler başarmak diye yorumluyor KIRAÇ. Ve bu kav... |
11 yıl önce | |
|
Re: iğne deliği / pinhole - teaser einstein yep;) okunuşunu yazmak bir an daha cazip geldi. |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: iğne deliği / pinhole - teaser Belgeselci mantığında çalışılmış. David Mamet bu mantık en iyi çalışma der. Peş peşe gelen alakasız görüntüler ve anlam vermeye çalışan seyirci sonuç merak. Merakta izlenirliği arttırır. Çok uzun konu... |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: duygusuz film senaryo taslağı Biraz okumanı öneririm. Böyle senaryo yazılmaz.FİLM GİRİŞ SAHNESİ BİR BİNADA BİR MAFYA LİDERİNE YAPILAN SUİKAST GİRİŞİMİ İLE BAŞLAR... senaryo tarzı amerikan veya fransızben amerikan yaparım. Celtx'i ... |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |