Eklenen Forum Cevapları

Re: Beni Dinler Misin?-Kısa Metraj-

Yorumlarınıza teşekkürü borç bilirim. Bu borcu bir gün ödemek isterim:)

Forumda Arşiv

11 yıl önce

Kamera lumix GF3 Aslında giriş şöyleydiGazi-Bir dal sigaran var mı hocamKör-Hikayemi dinlersen sana bir sigara verebilirim diye başlayacak ayrıca.... ...gazi-sigaraya hayır dememde sen içmiyor musun?k...

Forumda Arşiv

11 yıl önce

Problemin kaynağının başka bir neden olarak senaryodaki anlam ve anlatım kopukluğununa payı da var diyebilir miyiz? Senaryoyu yönetmen kafada çekmiş benim kafamdakini anlayın mı demiş?

Forumda Arşiv

11 yıl önce

Yorum için teşekkürler not defterime eklenmiştir.

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Beni Dinler Misin?-Kısa Metraj-

"Karanlık ve üstüne üstelik sessizlik bi şey olacak evet ama ne..."Bir gazi ve bir kör... Kamera Lumix 14-42 Not:biraz dip ses var arabalardan kaynaklanıyor. kısaca BENİ DİNLER MİSİNİZ?

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Canon C300

Canon C300 kiralamak istiyorum

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

11 yıl önce
Product Rating

Bodyflight. There are lots of sports betting websites that offers free registration and offers also free points to attract newcomers. First of all, book keeping is an. but it helps to know that there ...

Forumda Senaryo ve Hikaye

11 yıl önce
adminlerden biri şu adamı ve başlığı uçuruversin bi zahmet

(edit: homeros)

11 yıl önce
Re: İlk senaryom

merhaba arkadaşım. Eline sağlık, ancak küçük bir senaryo denemesi olsa da, bu tür toplumsal yara halini almış konularda daha şaşırtıcı ve ezber bozan bir akış, diyalog veya sonuç olmalı diye düşünüy...

11 yıl önce
Sese Echo vb. Efektler Vermek

Merhaba arkadaşlar, bizim okulda ödev olarak yapmaya başladığımız kısa bir filmimiz var. Filmde anlatıcı var. Ben de anlatıcı konuşurken sese echo, boğuklaştırma vb. efektler vermek istiyorum ve sesin...

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

12 yıl önce
Trapcode particular

Particular efektini verdiğim de ekranda kırmızı çapraz çizgi çıkıyor, bir türlü kaldıramıyorum. bu çapraz çizgiyi nasıl kaldırabilirim. Yardımcı olur musun çok acil.

Forumda After Effects

12 yıl önce
Re: yardım

çok teşekkür ederim

Forumda Kurgu

12 yıl önce
Re: Sony Vegas Video Efekt Sorunu

Teşekkürler sorun dediğiniz gibi split screen seçiliymiş. Hiç fark etmemiştim onun seçili olduğunu sayenizde hallettim.

Forumda Vegas

12 yıl önce
Sony Vegas Video Efekt Sorunu

Öncelikle herkese merhaba foruma yeni üye oldum. Sony Vegas 11 kullanıyorum. Video düzenlerken Video FX bölümünden herhangi bir efekti videoya uygulamak istediğimde sadece yarısına uyguluyor. Sorunu n...

Forumda Vegas

12 yıl önce
yardım

Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Öncelikle bunun için özür dilerim. Ben hazırladığım karaoke videoların başına şarkıcı adı ve şarkı adını koyabileceğim kral tv de olduğu gibi bir intro yapmak istiyo...

Forumda Kurgu

12 yıl önce
Sayfa 113 / 395