Eklenen Forum Cevapları

Re: 550D Canon - Loş Işık Deneme - Low Light Scene

3 yıl önceki konu fakat ben aynı kamera aynı lens aynı iso değeri ile iç gün çektiğimde daha fazla noise'a maruz kalıyorum. neden böyle oluyor acaba? yani sizin çok az ışıkla çektiğiniz görüntü, benim...

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

11 yıl önce
Re: Biz Kardeşiz-Trailer

Ahraz derler dilsizlere bizim buralarda. o şive şive değişir. Bizim orada Yunus ismine misal yönis derler. Bulgar asıllı Sırp oyuncu ismini andırıyor 🙂

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Re: Biz Kardeşiz-Trailer

"akraz" benim yöremde(iç anadolu) konuşamayan veya dilsizlere verilen ad en azından ben öyle gördüm. Abimle çekiyorum onunda çalışma süresi 1 saatten fazla olmuyor 🙂 "eğitim şart" derler ya ekip şar...

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Biz Kardeşiz-Trailer

Konuşamayan adam(akraz) yolda kalmış kör adama yardım etmek ister. Lakin ondan da para yoktur. O da bir kağıta bir şeyler yazar kör adama verir. Kör adam kağıtı para sanır. Hikaye böyle başlar.-biliy...

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Re: Senaryoda Yönetmenin İşine Karışma

iki tiyatrocudan örnek vereyim. birincisi tiyatronun en temel kurallarından biridir. sinemada görsel malzemeler açısından pek dikkat edilmez ancak senaryoda aynı şekilde geçerlidir. Çehov'un bir sözüd...

Forumda Senaryo ve Hikaye

11 yıl önce
Re: Toprak "Bin" Memed Teaser (belgesel)

Kalite var projede yani bir umut var. Stüdyoya odana ne bileyim oraya girmeden bütün ödevlerini yap ve kafayı çalıştır ve kendini göster bizi üzecek misin üz şaşırtcak mısın bunu yap. Odana girmeden ö...

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Re: Toprak "Bin" Memed Teaser (belgesel)

Raw denememde ne kadar geliştirmişim sorusunu sormuşsun. İnce Memed bu projede bunu kullanlım hadi gibi bir hava sezdim. Kafandakileri yık. Yıkmazsan olmuyor rawı çıkart yoksa bu film Memed ve Raw'da...

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Re: Boş Konu Kilit PLS

Başlangıçta teknik olarak iyiydi gerçekten. Ömer Lütfi Mete'nin senaryo çıraklarının projesiydi. senaryo teknik olarak çok iyi örülmüştü ve sanıyorum ki bir iki sezon planlanmıştı. parayı buldukça çek...

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Re: Boş Konu Kilit PLS

Başlangıçta teknik olarak iyiydi gerçekten. Ömer Lütfi Mete'nin senaryo çıraklarının projesiydi. senaryo teknik olarak çok iyi örülmüştü ve sanıyorum ki bir iki sezon planlanmıştı. parayı buldukça çek...

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Re: netlik ve bilimum faktör hakkında

Teşekkür ederim Fulgura, uygulayacağım bunları. ML yüklerken update yazısı çıkıyor, ekran kararıyor ve öylece kalıyor. makinenin sağ altındaki kırmızı ışık yanıp sönüyor. videolara baktım birrkaç sani...

Forumda Genel Çekim Sorunları

11 yıl önce
Re: Yavuz Turgul

Benim için Türk Sineması "Eşkiya'dan Önce" ve "Eşkiya'dan Sonra" olmak üzere iki döneme ayrılır. Yavuz Turgul, Türk Sineması'nı ayağa kaldıran isim olmuştur. katılıyorum ve senaryo anlamında çok başar...

Forumda Yönetmenler

11 yıl önce
Re: netlik ve bilimum faktör hakkında

şimdi linklere bakınca bana da daha net göründü. ama videoyu izlerken çok düşük kalite gibi algılanıyor. akarken mi bir sorun oluyor anlayamadım. ışıkla tekrar deneyeceğim. teşekkürler.

11 yıl önce
netlik ve bilimum faktör hakkında

Merhabalar, bir 550d alıp antrenmanlara başladım. tabletten monitör yaptım, bir adet tripodum var. modelim olmadığı için evdekiler birşeyler yaparken çeşitli planlarda çekim yapıyorum. sonra ediusta k...

11 yıl önce
Re: renk düzenleme hakkında

dslr controller yükleyince sorun çözüldü. teşekkür ederim öneri için.

Forumda Renk Düzenleme / Color Correction

11 yıl önce
Re: Dehlizden Doğan Güneş Yönetmenliğini yaptığım Belgesel

"Büyünce görecek miyim anne?" En başlarda çok kızardım gözüm ileri düzey ast. hip. ve miyop olduğu için. Sonra görme engellilerin bir etkinliği vardı ona takılmıştım on on beş sene önce. Sonra dedim k...

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Sayfa 111 / 395