Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: 5 Dk Film 43 Gb Oldu Ve ses de kısıldı ediusta aldığım çıktıyla. ham videoyla çıkısını aldığım sesti, hiçbir şeyle oynamadım. Üstte ham videoyu silip işlenmiş videoyu koydum. çıktıda ses de gitti. Tuhaf tuhaf şeyler geliy... |
Forumda After Effects |
11 yıl önce |
|
Re: 5 Dk Film 43 Gb Oldu Tek parça renklendirdim. Bir yerde render süresini kısaltmak için sıkıştırmadan alabilirsiniz, diye okumuştum. Şimdi edius'tan mpeg2 aldım ve gürültü oluştu biraz, boyut 3 gb'a indi. Daha önemlisi fil... |
Forumda After Effects |
11 yıl önce |
|
5 Dk Film 43 Gb Oldu Çok yanlış yaptım galiba. Önce filmi ediusta kurgulayıp sıkıştırmasın, sonra sıkıştırırım diye avi çıktı aldım. Onu Ae'te renklendirip yine avi çıktı aldım. Şimdi edius'ta görüntü ve ssesi birleştirec... |
Forumda After Effects |
11 yıl önce |
|
Re: "sesleri kovmak" belgeseli fragman denemesi Anladim, merak ettigim kisimlar da varmis projede. Bahsettiginiz sıkıntıları da dusunerek sormustum zaten. Yolu açık olsun projenin. |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: "sesleri kovmak" belgeseli fragman denemesi Cok takilarak izleyebildim, benden kaynakli olarak, aksaydi goruntu daha iyi algilayabilirdim. Tekrar izleyecegim, simdilik sunlari soyleyeyim. Tematik olarak saniyorum ki ogullarin yasadigi zor durum... |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: Diksiyon Nasıl Geliştirilir ? HHK aslinda ayni seyi soylemeye calistim ben de. Ben arkadasin sorusunda sesin dogru kullanimi degil, duzgun bir turkce, duzgun diksiyon olmali mi, anlami oldugunu saniyorum. Bu anlamda sesin onemsiz... |
Forumda Konu Dışı |
11 yıl önce |
|
Re: Ekipman Tavsiyesi Kısa Film ve Dizi İçin Sese dha cok onem verin derim ben. Kisa sure once rode ve h1 ile cekilmis tum test videolarini izledim. Film icin tek basina zorlayacagini dusunuyorum. H1 ve rode en ucuz ve kurtarir cozum olarak oner... |
Forumda Ticari Ürünler |
11 yıl önce |
|
Re: Hikaye Arıyorum Bu sekikde bir hikaye bulmaniz zor olur bence. Motive etmesi icin paylasayim ... ata_player |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
11 yıl önce |
|
Re: Sitenin Ana Sayfası Neden Hiç Değişmiyor? Ben bir aydir 7/24 forumdayim. İsimi birakip bu isi yapmayi kafaya koydugumdan cok vaktim var ve forumun tarihi seyrini izleyecek kadar okudum. Anladigim kadariyla bir yerde kirilma yasanmis, insanlar... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
11 yıl önce |
|
Re: Komedi Skeci Yardım Bahsedildigi gibi sahnede oynanacaksa format degisir. Tiyatro metni formatinda bir a4 bir bucuk dakikaya tekabul eder. Senaryo formatinda, celtx gibi programlarda ortalama bir dakikanin biraz altinda... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
11 yıl önce |
|
Re: Seste referans kulaklık mı olmalı? Son paragraf çok güzel oldu 🙂 |
Forumda Ses ve Kayıt |
11 yıl önce |
|
Re: Seste referans kulaklık mı olmalı? Evet benimdi, o zaman hiç duyulmuyordu, şimdi detaylı baktığımda da 9-12 db arasına ancak programda yükselttiğimde vardığını farkettim. Çözemeyeceğim sanırım mikrofon sorununu. Diyalogsuz çekmek en ma... |
Forumda Ses ve Kayıt |
11 yıl önce |
|
Re: Seste referans kulaklık mı olmalı? Baktım şimdi ML üzerinde analog gain 32 db'de iken 20 cm uzaktan konuştuğumda ses seviyesi -30larda görünüyor. Yeşil bile olmuyor. Çok çok yakından 1 cm'den konuşunca -20'lerde görünüyor. Bir fragman ... |
Forumda Ses ve Kayıt |
11 yıl önce |
|
Re: Seste referans kulaklık mı olmalı? kayıt esnasında 550d üzerinde mi ses düzeylerine bakmalıyım? Kayıtta çok yakından videomic go ile 23-26 db'e ayarlıyorum analog gain'i ve ancak böyle daha temiz ses alabiliyorum. 32 db'e çıkardığımda ... |
Forumda Ses ve Kayıt |
11 yıl önce |
|
Re: Görüntüdeki Bozulmanın Sebebi Nedir? Teşekkür ederim. |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
11 yıl önce |