Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Iso 1250'de Kaydın Durması Normal Mi? Okudum ve kutulaşma ile gürültüyü de tam olarak anladım. Çok güzel anlatmışsınız, teşekkürler. Sıkıştırma konusunda da çok şaştığım anlar oldu. Yalnız ettr olayını anlayamadım. Bunu poz telafisi ayarı... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
11 yıl önce |
|
Re: "Beleş" ya da "Royalty Free" Müzik ve Efekt Siteleri sitede baya baktım ama telifle ilgili bir şey göremedim. Kullanmak istediğim vokallerden bazılarını insanlar kullanıp linkini de atmışlar ama ticari değil yaptıkları. Festival olunca işler değişiyor m... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
11 yıl önce |
|
Re: Iso 1250'de Kaydın Durması Normal Mi? Ml ile bitrate artışı hakkında da sorum var. bugün 1.2x değerine yükseltip denedim caddeyi çekmeyi. Sorunsuz çekti. 1.4 denemedim. Biraz da sizin ml yazılarınızda standart 1.2 de kullandığınızı okuduğ... |
11 yıl önce |
|
Re: Ses ile alakalı genel sorular Çok faydalı bir çalışma olacaktır. Ses konusundaki kararsızlıkları, tercihleri kökten çözecek bence. Takipteyim. 🙂 |
Forumda Ses ve Kayıt |
11 yıl önce |
|
Re: "Beleş" ya da "Royalty Free" Müzik ve Efekt Siteleri Arkadaşlar bu sitelerden aldığımız müzik ve vokalleri jenerikte ve festival başvurularında nasıl tanımlamamız gerekiyor? Örneğin freesound.org sitesinden bir vocal ve müzik kullanacağım. Jenerikte müz... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
11 yıl önce |
|
Re: Ses ile alakalı genel sorular Lazım olursa rode go gönderebilirim fulgura. |
Forumda Ses ve Kayıt |
11 yıl önce |
|
Re: Iso 1250'de Kaydın Durması Normal Mi? 60D vb raw için bence gerçek 45 MB/s yazan bir kart iş görecektir. Kamera 41 Mb/s yazıyor maksimum. Öyleyse mesele kartın üzerinde yazan değil de gerçek yazma değeri . Aynı değerlere sahip kartlarn ki... |
11 yıl önce |
|
Re: Iso 1250'de Kaydın Durması Normal Mi? yaptım, diğer kartım caddeyi çekemiyordu ve bununla iyice yaklaşarak geniş bir caddeyi çektim, herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Makinenin tüm işlemleri de gayet hızlı görünüyor, kartla ilgili olarak. Tek... |
11 yıl önce |
|
Re: Bit Hızı Hakkında konu mikrofona geliyor, aman diyim rode'a aklınız kayarsa go modelini değil de pro modelini alın 🙂 |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
11 yıl önce |
|
Re: Iso 1250'de Kaydın Durması Normal Mi? Bu kartlarda kalite neye göre değişiyor hiç anlayamadım. tute'nin kartıyla benim kartın arasında 40mb fark var ama tute'ninki daha pahalı. Sizin kartla da mb değeri neredeyse aynı ama sizin kart nered... |
11 yıl önce |
|
Re: Iso 1250'de Kaydın Durması Normal Mi? Şimdi aldığım kartta baktım da, dediğiniz 100x 15mb oranı doğru çıkıyor. 85mb ve 566x yazıyor bendekinde. Ben biri yazma biri okuma hızı sanarak almıştım. İki gün internette karttan dolayı video kaydı... |
11 yıl önce |
|
Re: Telif Hakkı nedir ya? Koymayacağım sanırım ben bu sesi. Çok gerekli olursa telif hakları müdürlüğünü de aramak faydalı olabilir. Olmaz derlerse buraya da yazarım dediğiniz gibi. |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
11 yıl önce |
|
Re: Telif Hakkı nedir ya? Ses kaydedemediğim için repliksiz senaryo yazdım, haber için h1 kiralarsam artık yakarım kendimi. 🙂 Olsa kaydedici kendim ayarlardım dediğiniz gibi. Araştırıyorum bakalım, mesela erdoğan tapelerden so... |
11 yıl önce |
|
Re: Telif Hakkı nedir ya? Desert ben de aynı şekilde ses kullanmayı düşşünüyorum. Bilgi alırsan buraya da yazar mısın? Acaba bunun telif hakkına girmeyen bir formu var mıdır? Mesela, ben aktarmak istediğim şeyi haber yerine te... |
11 yıl önce |
|
Re: Iso 1250'de Kaydın Durması Normal Mi? Evet özür diliyorum, sonradan mesajı tekrar okuyunca yazmış olduğunuzu gördüm ben de. Gittim, 85mb/566x bi kart aldım u1 bu da. |
11 yıl önce |