Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Ağır Çekim'de Yüksek Shutter vs. Yüksek FPS Evet deneyeceğim sabah. Orayı yapabilsem en azından iyi olacak. |
Forumda Görüntü Yönetimi |
11 yıl önce |
|
Re: "Beleş" ya da "Royalty Free" Müzik ve Efekt Siteleri Teşekkür ederim spidervis, sizin parça biraz dijital geliyor kulağıma, ben daha çıplak ses arıyorum. Sizin taglarla da bulamadım aradığım gibi. Bunun çözümü istediğim şeyi kaydettirmekten geçecek sanı... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
11 yıl önce |
|
Re: Ağır Çekim'de Yüksek Shutter vs. Yüksek FPS Youtube'da upscale videolarını izliyorum ama çok tutarsız videolar. Yapmak istememin sebebi mesafe algısıyla oynamak. Yani görüntüde yürüyen biri var, başka bir şey hareket etmiyor ve bu kişi net deği... |
11 yıl önce |
|
Re: "Beleş" ya da "Royalty Free" Müzik ve Efekt Siteleri mumble harici hepsini denedim ama çıkmıyor. audionetworkte zaten aradığıma çok uzak şeyler çıktı. Ordan direkt soundtrack falan almak güzel olur. freesound.org gibi küçük şeylerle uğraşmıyor oradakile... |
11 yıl önce |
|
Re: Ağır Çekim'de Yüksek Shutter vs. Yüksek FPS Anladım ama festivallere gönderecek olursam bazı festivaller 1080'i şart koşuyor diye hatırlıyorum. Bir ara istedikleri format için araştırırken görmüştüm. Ama dvd'de istiyorlar o da 720. Festivalcile... |
11 yıl önce |
|
Re: "Beleş" ya da "Royalty Free" Müzik ve Efekt Siteleri Şimdi bakıyorum Kezzap ama rica etsem bana bu tarz aramalar için tag önerebilir misiniz? Nasıl arayacağımı bilemediğimden bir sürü sitede bulamadım, böyle bir şey bulunca da kullanayım dedim. İntercap... |
11 yıl önce |
|
Re: Ağır Çekim'de Yüksek Shutter vs. Yüksek FPS Evet, sonuçta 50 fps de gerçek zamanlı oynuyor, demek istediğim bilinçli olarak 50 çekip hızı %50 düşürdüğünüzde saniyede gösterilen kare sayısı 25'e iniyor anladığım kadarıyla. Hangi konuydu hatırlam... |
11 yıl önce |
|
Re: GFY Bir Sahneye Bakmak Bence de izleme şansımız olsa güzel olurdu. |
11 yıl önce | |
|
Re: GFY Bir Sahneye Bakmak Kezzap bu videoları izleyemiyor muyuz artık? Size ait sanırım. |
11 yıl önce | |
|
Re: "Beleş" ya da "Royalty Free" Müzik ve Efekt Siteleri Arkadaşlar kadn hissetmiş olacak ki bu serzenişimi cevap verdi. Frida T Andersson imiş ablamızın adı ve filmi de görmek istermiş bitince. Jenerkte ve formda direk müzik deyip ablanın ismini vereceğim ... |
11 yıl önce |
|
Re: Ağır Çekim'de Yüksek Shutter vs. Yüksek FPS Bir şey soracağım. Bu konuyu da ilgili konuları da okudum ve bir yerde yapılabilir bir şeye başka bir yerde yapma denilmiş. Şimdi slow motion için en büyük gereklilik yüksek fps. 550d için sorunsuz bi... |
11 yıl önce |
|
Re: "Beleş" ya da "Royalty Free" Müzik ve Efekt Siteleri Kısaca açıklamaya çalışayım. Telif hakları site site değil de, genelde parça parça değişir. freesound.org örneği verildiği için ordakilere baktım. Kimisi public domain (cc0), kimisi creative commons o... |
11 yıl önce |
|
Re: DSLR için omuzluk sistemi Bir rig için malzemeleri aldım ama birbirine geçmiyor bizim pvcler. Standart diyorlar. Taşlama için bir yere verdim. Öğlen gidip alıp, basit br rig yapmayı deneyeceğim. Ebay'de 25 dolara stabilizerler... |
Forumda DIY - Kendin Yap |
11 yıl önce |
|
Re: DSLR için omuzluk sistemi Fulgura bu konudaki omuzluk ne oldu? Forumdaki stabilizer başlıkları hep yarım kalmış. Hiç girişmesem mi acaba diye düşündüm. 🙂 |
11 yıl önce |
|
Re: pvc omuzluk-oldukça ucuz ve çok şekil 🙂 Boryokudan'ın slider yalan olmuş herhalde. |
11 yıl önce |