Forum

2012

22 Gönderi
9 Üyeler
0 Reactions
4,631 Görüntüleme
(@sickman)
Gönderi: 0
Başlığı açan

Sanıyorum son olarak bu 5 dakikalık videosu yayınlandı filmin. Bundan sonra filmi göreceğiz artık, kötü çıkma ihtimali her zaman var. Bu sonuncusu beni kıllandırmadı değil aslında, film kötü de böyle pazarlama taktikleri mi yapılıyor sonradan filmi kötüleyeceklere karşı acaba. Video çok fena çünkü.

https://www.youtube.com/watch?v=

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 11/11/2009 12:51 pm
(@gorkem)

Roland'tan asla bir başyapıt ya da çok iyi bir film beklemem. İyi film, nadiren beklerim. Bu film için beklentim: izlemesi eğlenceli ama sonuçta vasat bir film. İnşallah yanılırım.

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 11/11/2009 1:18 pm
(@karatasa)

HD Trailer burada;

https://www.youtube.com/watch?v=

Gönderildi : 11/11/2009 2:17 pm
(@sanitarium)

Lem inanmıyordum bu marduk haneğine, hala da inanmıyorum.
Nasa'da benimle aynı fikirde (bugün gazetede gördüm).
ohhh.söyledim rahatladım.

Bol tridili felaket filmlerinde Roland Emmerich en iyi tercihlerden biri. Emmerich reddetseydi ikinci seçenek olarak da P. Verhooven (starship troopers, total recall) olurdu herhalde. Her ne ise.

hiç bir beklentim yok, ancak dünya genelinde çok iyi ciro yapacak diyorum. sadece Marduk taşkalası kitaplarını okuyanlar gitse yeter.

ogni suono diventa realta...

Gönderildi : 12/11/2009 12:42 am
(@admin)
Admin

Bayılıyorum felaket filmlerine. Dünya yansın kül olsun istiyorum ya. Fetiş gibi bişi. Batman'de joker diyordu ya “Bazıları sadece dünyanın yanışını izlemek ister”. Misal kıyamet kopacak olsa ve elimizden hiç bişey gelmeyecekse yüksek bi yere çıkıp ölmeden görebildiğim kadar geniş açıdan görmek isterdim o manzarayı. Sinema işte bu manada dünyaya sunulmuş en güzel nimet. Olasılıkları görebiliyoruz. Nasıl olurd? Böyle olabilirdi meselayı görebiliyoruz. O yüzden bu tür filmlerde çok fazla senaryo falan aramıyorum ben. Şöleni izliyorum.

Gönderildi : 12/11/2009 3:53 am
(@sanitarium)

...“Bazıları sadece dünyanın yanışını izlemek ister”.
senin ev yanmadığı sürece bi sorun yok tabi.
🙂
(Aslında bu günlerde bu 2012 taşkalasının alternatifi bana göre hafif belgesel tadında olmakla beraber; ideolojik olarak son zamanlarda gördüğüm sıkı kurgu-bilimlerden division-9, favorim.başlığı varsa oraya yazarım, dur bir arayayım.)

Gönderildi : 12/11/2009 4:46 am
(@sickman)
Başlığı açan

Tabi ya film az buçuk düzgün olsun senaryosu, aksiyon aksın gitsin efektler falan odur olay. Başka ne bekleyeceksin bu filmden ki.

Mustafa abi o senin film de galiba District-9, ama başlığı var mı yok mu bilemedim şimdi. Süper film, bilimkurgu adına büyük bir adım.

Gönderildi : 12/11/2009 5:51 am
(@admin)
Admin

bunu sevenler bunu da sevdi;

http://galeri.hurriyetmax.com/GaleriDetay.aspx?cid=28300&p=1&rid=27021 " onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 12/11/2009 1:37 pm
(@sickman)
Başlığı açan

Buna söylenecek tek laf var, "yalancıyı öpsünler mi".

Gönderildi : 12/11/2009 8:07 pm
(@sanitarium)

Linkteki ifadelerden biri : Dünya kozmik Foton Kuşağı’na girecek, insanlar kısa süreli bir uykudan arınarak uyanacaklar.
ahahahah.
eleman sanki gitmiş görmüş geri gelmiş de bize anlatıyor zannedersin.o kadar bir kesinlik var yani.
...
NOT: hasta haklısın o filmin ismi district-9. beğendiğine sevindim bu arada.

Gönderildi : 12/11/2009 8:50 pm
(@gorkem)

Roland abinin iddiasına göre filmlerinin felsefik tarafı varmış. 🙂
Aydınlandığım adam Roland'tır bundan sonra. 🙂

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 13/11/2009 12:47 am
(@sanitarium)

şu bilgi çağında bile; hesapta az buçuk entellektüel olup da, sen bile isteye filmdeki Türk delegeleri fesli göster (the day after tomorrow), sonra da felsefe varmış da, adamım benim...
🙂
sosyolojik bir yönü olduğu kesin ama (hata anlamında)

Gönderildi : 13/11/2009 4:06 am
(@sickman)
(@sanitarium)

dizmişsin sende ha.
mühendisliğine sözümüz yok

Gönderildi : 13/11/2009 5:08 am
 Düd
(@dud)

Biz bunlar için dvd getirtirdik yurtdışından ya of of.. Ayağa düştüler artık :P.

District 9'ın üzerine film gelmedi bu sene, zor gelir bu vakitten sonra da. Blomkamp güvenimi boşa çıkarmadı, çok mutluyum.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 13/11/2009 5:15 am
Sayfa 1 / 2
Paylaş: