Ben aslında daha etkileyici bi film bekliyordum ama ne yazık ki hayal kırıklığına uğradım.
Aslında kitabını okusam belki daha çok etkilenirdim,kaptırırdım kendimi.
beni hiç sürüklemedi.Konu iyi anlatılamamış gibi geldi bana.Hatta bazı yerleri saçmalık doluydu.
Sürekli bi yerlerden bi yerlere geçişler,döngüsel olaylar,bitti dediğim yerde filmin başa sarması falan...belki de kurgu hatasıydı bilemicem ama daha kaliteli bi anlatış bekliyordum.
Görsel ve işitsel efektleri çok beğendim,başrol oyuncusu fena değildi.
Yine Stephan King'in "Hayvan Mezarlığı" adlı kitabından aynı isimle sinemaya uyarlanmış eserden bile daha çok etkilenmiştim eski yapım olmasına rağmen...
bazen şunu düşünmüyor değilim: teknolojden en iyi şekilde yararlanıcam derken acaba filmde bu işte aşırıya mı kaçıyorlar da film zevksz,yapay bir hal alıyor ?... 🙄
Cesaret hiç korkmamak değil,korkuya rağmen bi' şeyler yapabilmektir...
bende aynı daha güsel bişi bekliyodum samuel amcam neden oynamış anlomadım filmin ilk yarısı zaten tek mekan sora sanırım oanlrda sıkılmış azcık para hacıyalım demişler azcık effect felan ama yinde kurtamıyo gitmeyin sakın..
Hiçbir filme "gitmeyin" diyemem ama ben gittiğime pişman oldum bu filme..Zaten salonda 3 kişiydik..İlk seans o kadar kısaydı ki vay be ikinci seansa saklamışlar her şeyi diyordum.Yanılmışım..Görsel olarak bir şey yapılmaya çalışılmış ama hikaye ki kitabı ben de okumadım tutmamış filmde..
Bana sanki zoraki uzatılmış gibi geldi..Açıkçası beğenmedim.. 🙁
Maksadım sana gördüğünü anlatmak değil anlamadığını göstermektir.
Valla ben beğendim:) Jhon cosak olsun çamurdan olsun tavrıyla gittim. Öyle aman aman bir film değil ama kesinlikle seyirlik. Stephan king severi olarak pişman olmadım. Heleki tek pencere kaldığı sahnede ohaaaaa diye kaldım. Aslında filmin dramatik yanıda kuvvetliydi yani kızıyla olan ilişkisi. Bazen filmi hangi pskoloji ile izlediğimizde önemli galiba. eğer çok neşeliysek falan izleyiciye geçmiyebiliyor böyle sahneler.