Forum

Haber Ajansı (FFHA)

[Sabit] Haber Ajansı (FFHA)

1,896 Gönderi
71 Üyeler
0 Reactions
266.6 K Görüntüleme
 Düd
(@dud)
Gönderi: 0

Negatif var işte daha ne olsun.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 29/07/2010 3:35 am
(@ercane)

Negatif var işte daha ne olsun.
🙂

onlar artık sinema kamerası değil tabi.

http://www.fdtimes.com/news/?p=1764 " onclick="window.open(this.href);return false; bir de şöyle bir oyuncak var nescafe ikisi bir arada, ama şimdi yaygınlaşmamıştır filan o da sayılmaz tabi.

Gönderildi : 29/07/2010 3:47 am
(@ercane)

Dal ve yaprak cemiyetinin ağzıyla konuşacaksan sen kesin git bence yiğido.
Tanımadığın insanlara nasıl hitap edeceğini öğretmediler mi sana öğretmenlerin ?

Teknik kısma gelecek olursak otur bütün formatları bir daha gözden geçir. Super35 deseydik diğer dijitallerden de bahsederdik. 4k elde etmek için 4k kayıt almana gerek yok bu da başka bir nokta.

Diğer taraftan youtube un 4k yayınını RED reklamı olarak görmek kahvede " bunlar dış mihrakların oyunu " demeye benziyor ki ordan hiç dalmayayım dedim. Son kullanıcıların hepsi RED alacak şimdi bak sen.

Sonuç itibariyle ezberlediğin bilgileri biraz da pratikte düşünürsen densiz tavrını değiştireceğini umuyorum. Heyecanına yenik düşme paşam.

@ Yöneticiye not. Her yazdığımızda bir densizle muhattap olmaya devam ediyoruz volume bilmem kaç

@ercane kanka bak şimdi biz MX ten söz ediyoruz burada taammı? MX varmı var film çekiliyormu çekiliyor Neredeyse 6 aydan fazladır insanlar buna sahip olabiliyormu? Evet...
Penelope nerde? Sadece NAB'ta idi.Seneye bu zamanlarda çıkıcak Kameranın ne diye muhabetini yapıyoruz anlamadım
Negatif e gelince Super35 3.2 civarında 4 değil tam olarak.Todd Modd a girmeyelim zaten ..
benim dijital'den bahsettiğimi anlamadı isenizde ben gideyim..Olurmu canlar?
Laf olsun torba dolsun diye mesaj kasmayın 😀

Gönderildi : 29/07/2010 4:55 am
 Düd
(@dud)

Yahu Kemalettin, itina ile haftalardır seni takip ediyorum. Bu forumun en zararlı üyesisin ve bunu gönül rahatlığı ile söylüyorum. Yöneticilere banlanman gerektiğini bile söyledim ama sallamadılar tabii. Doğru bilgi içeren tek bir mesajını dahi hatırlamıyorum attığın her mesajı sırf "belki bu sefer doğruluk payı içeren bir şey yazmıştır ya" diye okuyorum.

En son ÖSS'ye giriyorum demişsin, orada biraz yerine oturdu taşlar ama tekrarlıyorum, bu forumdaki en zararlı üye sensin. Yanlış bilgi sahibi olmak kötü bir şey değil, ama bu hatalı bilgileri satmaya çalışmak, daha da fenası, hatan yüzüne çarpılınca ukalaca diğer insalarla dalga geçmeye kasmak falan çok yanlış davranışlar.

Kendine gelmen umuduyla.

Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 29/07/2010 2:37 pm
(@sickman)

Kemalettin biraz heyecanlı evet. Ama son zamanlarda forumda bir hitabet sıkıntısı olduğu doğru. 16-17-18 yaşında gençler karşılarındakini hiç tanımadan, kim olduğunu bilmeden, sektördeki tecrübesini ya da ne işle iştigal ettiğini bilmeden itici bir hitabla yazışıyorlar. Ben elimden geldiğince uyarıyorum tabi ama anlamakta sıkıntı çektiklerini düşünüyorum bazen.

Şimdi Kemalettin kendi bilgilerini burada sınayabilir tabii ki. Ama kim olursa olsun tanımadığın ve ne iş yaptığını, tecrübe düzeyini bilmediğin adama çocuğa laf anlatır gibi "bak şimdi kanka" diye söze girmeyeceğini öğrenmesi lazım. Bu bir çok üye için geçerli. Laf olsun torba dolsun diye mesaj kasmayın evet, bilgilenmek ve bildiklerinizi sınamak için kasın.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 29/07/2010 3:15 pm
(@admin)
Admin

Yeni gelen biri için yaşı ne olursa olsun gayet anlaşılır ve güzel örneklerle dolu bir forum bıraktık. 5 senelik çok güzel şeyler yazıldı burada. Biraz zahmet edip foruma bir şey yazmadan önce tanımaya çalışan için herşey mevcut. Zaten bi göz atsalar hangi başlıkta şımarıp hangi başlıkta önünü ilikleyip konuşacağını her aklı selim insan anlar. Benim şimdi yeni üyeler forumu tanısın diye eski babalara biraz daha aktif olunda ayar çekelim demeye yüzüm yok. Çoğu kişi yıllarca burada yapacağını yaptı zaten. Çoğu bilgi de halihazırda yeni arkadaşların kucağına bırakıldı.

Gönderildi : 29/07/2010 3:22 pm
(@kingpin)

Bazen bakıyorum, kendi yazdığım bi yoruma veya başka birisinin yazdığı yoruma sert olarak anlayacağım/anlayacağı mesajlar geliyor eskilerden... Biraz daha sakin kafayla düşününce, bana sert yaklaştığı o açıdan benden başkalarını, daha doğrusu birilerinin sadece o iletilerinin yanlışlığını belki yüzlerce defa uyarmış bi insan bunu yazan... Evet kim yeni üyedir kim eski takip ediyo bilinçaltları ama 5 senedir aynı mesaja aynı serinkanlılığı korumak zaten imkansızdır... Bu açıdan düşününce ismi yeşil ve kırmızımsı yazılı tüm arkadaşları sadece takdir edebiliyorum.. Sadece renkli isimler değil, mesaj sayısı bi yerlere ulaşmış, daha doğrusu ff ye yıllardır aktif katkıda bulunmuş herkes böyle..

Konuyla alakalı fikrime gelince, sadece sağlıklı bakabileceğim tek açı olan yeni üye bakış açısından yazayım, ben buraya birşekilde geldikten sonra bu forumun bi hazine olduğunu gördüm ve sömürüyorum adeta, kimsenin bana hayrına vermeyeceği bilgileri uygun konu başlıklarıyla tasnif etmişler bi de, öyle teorik de değil çoğu tecrübeyle sabit bilgiler, ben de doğal olarak sonuna kadar güvenip ne varsa "atıyorum hafızaya çünkü beyin bedava" (espri anlaşılsın diye bkz: http://www.vimeo.com/12630608 ). Bu şartlar altında kimse yanlış bilgi yazdığında insanlık suçu işlemiyor olsa da bunca yıl emek vermiş gönül vermiş kişilerin emeklerine saygısızlık edilmiş oluyor. Biz de çok güvendiğimiz bi kaynaktan yanlış bilgilendirilmiş...

Ve hitap konusunda, evet arkadaşlar ben de sadece bir okur olarak bazen geçen muhabbetlerin seviyesinden rahatsız oluyorum açıkçası... yaş, iş, rütbe, mertebe, yeni, eski,,, hiç farketmez, herkes şu iletiyi yazarken eşit.. gerçek hayatta samimisindir, onu bilemem, aranızda yaparsınız muhabbetinizi ama bana, ona buna karşı kimse kimsenin efendisiymiş gibi konuşamaz, bu insanlığın gereğidir..

why so serious?

Gönderildi : 29/07/2010 7:16 pm
 Düd
(@dud)

Yaşın önemi yok, nasıl davrandığının önemi var, bana sorsan 18 bile demezdim yaşın için. Demek ki bize yansıttığın hava o. Biz kusursuz varlıklarız demiyorum, ama bu kadar çok kişi rahatsız olduğuna göre vardır bir şeyler.

Gönderildi : 29/07/2010 10:08 pm
(@kezzap)
Admin
Başlığı açan

Gelen bir maili paylaşayım:

Merhaba,

Geçen hafta Fatih Altaylı'nın ünlü sanatçıların referandumda verecekleri oyla ilgili Haberturk'te yayınladığı anket medyanın görmezden geldiği bir skandalla sonlanmış.

AKP genel baskan yardimcısı olan eski Milli Eğitim bakanı Hüseyin Çelik haberde hayır diyeceği yazan sanatçıları telefonla aramış ve oyunuz hayır mı diye sormuş. Ardından da çıktığı televizyon programinda oyle dememişler diye beyanat vermiş.

Hangi rejimde iktidar partisinin genel başkan yardımcısı 'İktidarın hazirladığı yasaya hayır oyu mu vereceksin' sorusuyla sanatçıyı arar?

Emre Kongar, Fatih Altaylı'nın olayı detaylarıyla anlatan yazısını ele alarak skandalı iki yönüyle ortaya koyan güzel bir yazı yazmış. Bu çok önemli yazıyı Emre Kongar'ın sitesinde okuyabilirsiniz:

http://www.kongar.org/ " onclick="window.open(this.href);return false;

Konunun Emek Sineması'yla ilgisine gelince.

Hatırlarsanız Mayıs ayında Emek sinemasının yıkımı konusunda sinema dünyası ve basın büyük çoğunlukla sessiz kaldı diye yazmıştım. Facebook'ta da 'bu sessizlik çıkardan mı korkudan mı kaynaklanıyor' diye sormustum. İkisi de diyenler vardı. AB/D AKP diktasını demokrasi olarak sunanlardan bir okumuş bu soruya komplo teorisi demişti.

İktidar ve medyanın söyledikleriyle çelişen gerçeklere karşı komplo teorisi cevabının bu kadar sık kullanılması bile baskı rejiminin kanıtıdır. Ve bu söz maalesef son yıllarda çok kullanılır oldu. 'Sen işine bak, iktidar ve medya ne diyorsa odur' demenin en kestirme yolu oldu komplo teorisi lafı.

Hayatlarını veya gelirlerini gerceğin inkarı üzerine kuran, 'AB/D ne derse odur' diyen okumuşların bu habere de içinde bolca demokrasi, özgürlük kelimeleri geçen bir cevabı vardır mutlaka.

Mehmet Kurtkaya

DUYURU MESAJ LISTESİNDEN CIKMAK ICIN: Mesaj listesi kampanyamizin ileri bir safhasinda baslayan EK ILETISIM SECENEGIDIR. Evrensel bir kural olarak duyuru mesaj listelerinde mesaj almaniz KARSILIKLI ISTEGE (gonderenin ve alanın) baglidır. Bu mesajları almak istemiyorsanız: [email protected] adresine bir mesaj yollayin.

Gönderildi : 11/08/2010 6:18 pm
(@kezzap)
Admin
Başlığı açan

Bence pes! Şive diye bir şey var kardeşim:

http://www.ntvmsnbc.com/id/25122452/ " onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 12/08/2010 6:34 pm
 HHK
(@hhk)

Bence pes! Şive diye bir şey var kardeşim:

http://www.ntvmsnbc.com/id/25122452/ " onclick="window.open(this.href);return false;

Hakkaten RTÜK nerede yaşıyor ya... Ne bilim aklıma geldi şimdi Anadolu'da insanlar birbirini küfür ederek bile sever. Hatta halkımız canlı cansız nesneleri bile küfürle sevebilir...

Mesela Sergen inanılmaz bir çalım ve üstüne klas bir gol atmıştır; ekranda vay yavşak vay, görüğon dimi nördü adamı...

küçük çocuğu seven bi amca kara köpeğim der... ula dürzü ne yapıyon der... şımaran çocuğa vay dana vay derler... daş..ğını yirim derler... 🙂

daha da çoğaltabiliriz, bu yönde geçmiş senelerde bir yazı da okuduğumu hatırlıyorum...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 12/08/2010 9:20 pm
(@kezzap)
Admin
Başlığı açan

Bir arkadaşın da belirttiği gibi, evrende ya yalnızız ya da değiliz, ikisi de birbirinden ürkütücü. 🙂

Neyse çok da alakalı olmasa da bu sözle biz yine haberimizi paylaşalım:

http://www.ntvmsnbc.com/id/25122473/ " onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 13/08/2010 6:54 am
(@sickman)

Bir arkadaşın da belirttiği gibi, evrende ya yalnızız ya da değiliz, ikisi de birbirinden ürkütücü. 🙂

Neyse çok da alakalı olmasa da bu sözle biz yine haberimizi paylaşalım:

http://www.ntvmsnbc.com/id/25122473/ " onclick="window.open(this.href);return false;

Brezilya hükümeti çok zıpladı, casus uçakları arıyordur onlar arasa arasa. Ama geçen hafta Spethen Hawking bu dünyayı (en azından bir kısmımızın) terk etmesi gerektiğini söyledi. Başka dünyalar bulup yerleşmezsek insanlığın sonu gelecekmiş. Bu daha ilginç. Hatta bir kaç hafta önce de uzaylıların asla dost canlısı olmadığını, geldiklerinde hepimizi keseceklerini söylemişti. Astral yolculuk mu yapıyor, gitti orada adamları kızdırdı kesin, bir bok yedi anlatmıyor belki de, olabilir yani.

Gönderildi : 13/08/2010 1:09 pm
(@gorkem)

(Bunları sizin yazdıklarınıza istinaden söylemiyorum dostlar, sadece konu açılınca fırsatı kaçırmayayım dedim)

Uzaylılar, ufolar, yaratıklar, insanımsılar vs. ancak ve ancak sıtar worsta var olabilecek şeyler. Uzaylı ve ufo üzerine dünya üzerinde "bilmiyoruz"dan başka söylenen herşey yalandır, uydurmadır. İnanılabilir, tahminler yürütülebilir. Ben de inanıyorum. Böyle konuşunca yok dediğimiz sanılıyor, hayır. Var denemeyeceği kadar yok da denemez. Şahsen ben inanıyorum, bu konu üzerine ne bulduysam okumuşumdur, çok fazla ilgimi çeken bir konu. Zaten bu yüzden bu kadar hassasım, birşeyler (özellikle saçma şeyler) duydukça (zaten konuşulanların %99'u saçma) deliriyorum.

Bahsedilen "gördük, duyduk, oturduk yemek yedik, soyunup fıstık ezmesine bulanıp seks yaptık, maça gittik, parmağını uzattı bana ucunda ışık vardı, beni deneylerinde kullandılar" türünden herşey yalandır. Uzman tv'de adamın biri (hakaretvari bir kelime kullanmak istiyorum ama terbiyem elvermiyor) "uzaylıların allah inancı" ve "cinsel özellikleri" üzerine konuşma yapıyordu. Yuh ve pes artık yani.

Uzaylı ya da ufo diye birşey, günümüz ve şu an için yoktur. Gören, anlatan yalancıdır. Birgün olacaktır mutlaka. Bağlantı kurulacaktır. Herşey olanaklı. Ama bu mesele içinde bulunduğumuz zaman diliminde tamamen bir hile mecrasıdır. KOnu üzerine fazla bilgisi olmayan halkı da kandırabilmektedir bu işten prim yapanlar, bu kadar.

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 13/08/2010 1:21 pm
(@sickman)

Ben mi yanlış anlıyorum yoksa sen mi tam anlatamadın Görkem.

Diyorsun ki "Ufo ya da uzaylı diye bir şey günümüzde yoktur. Gören yalancıdır." tamam anladım burayı. Ama arkasından diyorsun ki "Bir gün olacaktır mutlaka, fakat bugün için tamamen yalandır anlatılanlar." Peki nasıl anlayacağız "o gün" ün geldiğini. Yani bizde bazı teknolojik gelişmeler mi olması lazım uzaylıların gelmesi için. Yani belki o bahsettiğin gün bugündür. Hani bir gün mutlaka olacak diyorsun ya, bugün olmaması için sebep nedir onu merak ettim diyelim.

Gönderildi : 13/08/2010 1:57 pm
Sayfa 122 / 127
Paylaş: