Forum

Haber Ajansı (FFHA)

[Sabit] Haber Ajansı (FFHA)

1,896 Gönderi
71 Üyeler
0 Reactions
266.6 K Görüntüleme
(@admin)
Gönderi: 0
Admin

Hayır tepki gösterilmesi de ilginç. Yani adamların bunu referanduma açması bile büyük incelik bence. Yani üstün sonuç çıksa yapıcaklar demek ki 🙂

Gönderildi : 05/12/2009 3:08 am
(@sickman)

Bunun referandumu olmaz ama şöyle bir gerçek var ki her şey referanduma sokulsa öyle acaip kararlar çıkar ki az buçuk kafası çalışan kimse inanamaz. İsviçre gibi bir ülkeden böyle bir sonuç çıkıyorsa başka ülkelerden ne çıkar düşünmek lazım. Çok güveniyorlardı halklarına demek ki ama öyle olmuyor işte. İnsanlar medeniyetin en ileri seviyesinde olduğunu düşündükleri milletlerin aslında ne kadar akıldışı olduğunu görebiliyorlardır umarım. Ama bunda şaşıracak bir şey de yok benim açımdan. Emin olun Avrupa'nın hangi devletinde yapılırsa yapılsın bu referandum sonucu böyle çıkar.

Minare yapılmış yapılmamış, mimariyi bozarmış bozmazmış o konu değil zaten, konu Müslüman istememeleri ülkelerinde. Bizim basının bir kısmı sağolsun hemen ona da çare buldu mimari, kent düzeni zart zurt diye ama yemezler kardeşim. O masalları yiyenlere anlatsınlar.

Bizim ülkede gayrimüslimlere ne yapılmışsa, hangi zulüm edilmişse devlet eliyle edilmiştir, içinde devlet parmağı olmayan zulüm yoktur burada. Hala daha insanların diniyle kimse uğraşmaz ama orada tam tersi. Devlet sosyal, insanlar faşist.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 05/12/2009 3:29 am
(@sinemaninkurtadami)

Olay inanılmaz boyutlara taşındı. 😀

"Boşa sallanan kürek dalga yaratmaz."

Gönderildi : 05/12/2009 3:32 am
(@karatasa)

Israrla konuya dahil olmuyorum ve hakkaten konunun nerelere geldiğine ben de inanamadım.

Gönderildi : 05/12/2009 3:47 am
(@sickman)

Nereye geldi.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 05/12/2009 3:50 am
 Düd
(@dud)

Valla derin devlet bir selam çaktı az önce :).

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 05/12/2009 3:55 am
(@sinemaninkurtadami)

Yeni bir yol haritası çiziyorum. Türk forumlarında bir ilk. Evet forum açılımı yapacağım şimdi:
Eğer ola ki konu bu şekilde sapmaya uğrarsa, hatta üyeler arasında küçük çaplı bir kavga söz konusu olursa olaya hemen alakasız bir üye el atacak ve aynen "He deyip geçin arkadaşlar!" diyecek. Bu vesileyle olay büyümemiş olacak.
"He" deyip geçin arkadaşlar.

Gönderildi : 05/12/2009 4:03 am
(@mordevrim)

Ben ortada bir tartışma bile görmedim. Gayet güzel fikirler konuşuluyordu. Siz cidden tartışma görmemişsiniz ya da tartışma nedir bilmiyorsunuz.

Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...

Gönderildi : 05/12/2009 4:05 am
(@mordevrim)

Yeni habere geçelim o zaman. Yazmaya üşendim, Facebook'ta paylaştığım gibi aynen buraya alıyorum:

Ulan ne adamız ya. Sen tut, eski parayla 10 trilyon liraya Abdi İpekçi'yi ev sahipliği yapacağımız avrupa yüzme şampiyonası için yüzme havuzuna çevir ama sonra başvuru süresini kaçır ve şampiyonayı tribünden izle. Yeminle ağrı girdi bir taraflarıma. Artık gülmekten mi dersin, başka şeyden mi dersin..

http://www.htspor.com/spor-haber/190798-Yuzmeden-bogulduk.aspx " onclick="window.open(this.href);return false;

Eylem'in yorumu: olm bi bakanlık
başvruyı nası kaçırır lan
kaç kişi çalışıyo olm orda

edit:
Eylem'in yeni yorumu: eylemin değil düdün bari de

..........

Gönderildi : 05/12/2009 4:08 am
 Düd
(@dud)

Ben ortada bir tartışma bile görmedim. Gayet güzel fikirler konuşuluyordu. Siz cidden tartışma görmemişsiniz ya da tartışma nedir bilmiyorsunuz.

Senin babanı da sevmezdim mordevrim zaten.

Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 05/12/2009 4:08 am
(@sinemaninkurtadami)

Ben 2 dakika 17 saniye ileriyi gördüm abi. 😀

Gönderildi : 05/12/2009 4:11 am
(@mordevrim)

işte gerçekler:

eglaia: eylemin değil düdün bari de

Eyup: editledim
ehüehehe

eglaia: çok mu gmoihsin
xxxxxxxxxxx (küfür sansürü)
yeni başlık açtık
rumuz kullanın xxxxler diye

Eyup: olm ne alakası var
ben şu an gtalkta eylemle konuşuyorum
eğer senin oradan bir alıntını yapmış olsaydım düd derdim
xxxxxxxsyon

eglaia: beni bağlamaz olm
ben her türlü anlıyorum

Eyup: olay senin anlaman değil

eglaia: de oraya durduk yere eyelmin yorumu diyosun

Eyup: o yorum eylemin yorumu
düd ün değil

eglaia: mahmut da olabilirdi

Eyup: yani düd karakteri yapmadı o yorumu

eglaia: de biri çıkıp mahmut kim diyebilir
arkadaşın dicen o zaman
2 akarakteri 1 tutmuyosan

Eyup: la get. mantığını kaybetmişsin sen

Notingen: Bu post yakın bir zamanda silinecektir. Dude karakterine kıllık olsun diye koydum.

Gönderildi : 05/12/2009 4:16 am
(@toker)

azınlıkarla ilgili bir konuyu çoğunluğun oyuna sunmak, üç kağıdın, cinliğin dik alası zaten. bizim bugün kürt mevzusunda olayı halkın kararına bırakmamız ne kadar abes sonuçlar verirse, bu referandum da o kadar garip yerlere gitmiş. çoğunluk sağ duyulu davranamıyor her zaman.

ben zepra'ya yüzde yüz katılıyorum. kısıtlarsın, öyle kriterlr getirirsin ki anası ağlar adamların. ama yasaklayamazsın abicim. külliyen yasaklayamazsın.

Gönderildi : 05/12/2009 4:22 am
(@mordevrim)

http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=nf&gid=48638609800 " onclick="window.open(this.href);return false;

Facebook'ta 2 kız "5 Aralık dünya mühendisler günü" diye bir şey uyduruyor ve 1 günde 18bin kişi üye oluyor gruba. Hehe. Seviyorum mühendisleri. dude seni bile seviyorum.

Gönderildi : 05/12/2009 4:32 am
 Düd
(@dud)

Bana mühendis diyen evine minare diksin bence.

Gönderildi : 05/12/2009 4:35 am
Sayfa 110 / 127
Paylaş: