İşerler lan onun içine.:D
http://thisman.org/ " onclick="window.open(this.href);return false;
2006’da bir kadının ‘her gece rüyama giriyor’ diyerek robot resmini yaptırıp psikiyatristinin masasında bıraktığı yüzü gören başka bir hasta da bu adamı sıkça rüyasında gördüğünü söyledi.
Doktor, çizimi diğer psikiyatrist arkadaşlarına gönderirken gelen tepkiler aynı oldu. Adına ‘thisman.org’ adlı internet sitesi kurulan adamı 50 ülkeden 2 bin kadın rüyasında gördüğünü açıkladı. Kimi onun bir fenomen olduğunu düşünürken kimilerine göre medyum.
Bu adamı rüyyalarında gören kadınların çoğu hemen hemen aynı kelimelerle onu tanımlıyorlar rüyalarından garip bir şekilde huzurlu ve mutlu uyandıklarını belirtiyorlar...
- baço
Bildiğin Fringe la bu.
Bildiğin seri katil. Çok basit aslında bunun açıklaması. Hiç öyle doğa üstü veya altı bir şey değil bence. Ben de çok tanımsız yüz görüyorum rüyamda. Bu yüz de o kadar ortalama bir yüz ki, her gören (hele de böyle gülerken) aha da budur demiştir. Ben olaya böyle yüzeysel bakmayı tercih ediyorum 🙂
Abi tip çok korkunç yalnız ya, ne rüyası, bildiğin kâbustan fırlama..
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Evde tekim ve feci tırstım ya. O nasıl bir sinsi gülüştür.
Bu yüz de o kadar ortalama bir yüz ki..
Ortalama bir yüz mü? Hayatımda gördüğüm en norm dışı yüz bu benim.
Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...
Ben dün gece uzun uzun baktım, girmedi lan rüyama.
Kadınların rüyalarına giriyormuş olm, sen kadınmısın. Böceksin sen.
Gregor Samsa'da bir gün uyandığında böcek olmuştu. Ben suyunu çıkardım. Böcek Suyuyum ben.
Muhauahua :D.
Ortalama Eyüp, her şeyi yuvarlamışlar işte. Bir de resmi görmeden önce rüyana girmesi lazımdı özgür. Fenomen o.
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Yalnız tip gerçekten sayko. Ben bunu görsem sebepsiz yere 38 dakika döverim. Sonra sorarım ne ayaksın lan diye.
Bu Muhsin Abi'nin birkaç yıl önceki hali..
https://www.youtube.com/watch?v=
Kadınlar kendileri için ağlayan erkekleri severler 😛
Maksadım sana gördüğünü anlatmak değil anlamadığını göstermektir.
2006’da bir kadının ‘her gece rüyama giriyor’ diyerek robot resmini yaptırıp psikiyatristinin masasında bıraktığı yüzü gören başka bir hasta da bu adamı sıkça rüyasında gördüğünü söyledi.
Doktor, çizimi diğer psikiyatrist arkadaşlarına gönderirken gelen tepkiler aynı oldu. Adına ‘thisman.org’ adlı internet sitesi kurulan adamı 50 ülkeden 2 bin kadın rüyasında gördüğünü açıkladı. Kimi onun bir fenomen olduğunu düşünürken kimilerine göre medyum.
Bu adamı rüyyalarında gören kadınların çoğu hemen hemen aynı kelimelerle onu tanımlıyorlar rüyalarından garip bir şekilde huzurlu ve mutlu uyandıklarını belirtiyorlar...
Bunun filmi yapılır. Başrolde de Kevin Spacey oynar.
Kaşları Colin Farell'dan alırlar ama 🙂
Dünyanın da 'Nefes'ini kesti
Yönetmenliğini Levent Semerci'nin üstlendiği, 16 Ekim'de vizyona giren Nefes filminden bir rekor daha.
http://haber.mynet.com/detay/magazin/dunyanin-da-nefesini-kesti/477670 " onclick="window.open(this.href);return false;
Maksadım sana gördüğünü anlatmak değil anlamadığını göstermektir.
Türk Sineması'na 28 yıl boyunca hizmet edip 84 sinema filmi ve 3 televizyon dizisiyle gönüllerde farklı bir yer edinen Kemal Sunal'ın herkesi güldüren filmleri, şimdi de çizgi film oluyor.
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde kendisi hakkında filmlerinin neden çok izlendiğine dair, 'Sinemada ve Televizyonda Kemal Sunal ve Filmleri' başlıklı bir yüksek lisans tezi hazırlayan Sunal'ın 'Şabanoğlu Şaban' adlı filmi, bir süre önce dünyanın en büyük sinema filmleri veritabanı olan IMBD tarafından 'tüm zamanların en iyi komedi' filmi seçilmişti.
Kemal Sunal'ın yüzlerce kez yayınlanmasına rağmen hâlâ izlenme rekorları kıran filmlerini çizgi filme dönüştürecek isim ise Nejdet Arkın. 40 film şirketini satın alarak Yeşilçam'daki iki binden fazla filmin haklarını elinde bulunduran usta yapımcı, Sunal Ailesi ile de görüşerek ön hazırlıklarını tamamladı.
İLK ETAPTA 10 FİLM
'İnek Şaban' başlığı altında çekilecek çizgi filmleri, Maltepe Üniversitesi ve bir Alman animasyon şirketi beraber hazırlayacak. İlk adımda animasyon haline getirilecek filmler arasındam 'Katmadeğer Şaban', 'Tarzan Rıfkı', 'Garip', 'Atla Gel Şaban', 'Dokunmayın Şabanıma', 'İnek Şaban', 'Bekçiler Kralı', 'Kapıcılar Kralı', 'Güllüşah ile İbo' ve 'Şaşkın Damat' bulunuyor.
http://www.stargazete.com/sinema/kemal-sunal-cizgi-filim-oluyor-haber-222431.htm " onclick="window.open(this.href);return false;
- baço