Forum

Dünya Kupası - 2010...

Dünya Kupası - 2010 Güney Afrika

184 Gönderi
24 Üyeler
0 Reactions
23.7 K Görüntüleme
(@admin)
Gönderi: 0
Admin
Başlığı açan

Müzik kulağı olan insanlarda seviyormuş. Bu arada bence Afrikalılar futbol sevmiyo abi. Maç izleyen adam her dakka elinde o aletle duramaz heyecanlanır fvalan. Bence mandela elinde kalan son bütçeyide şekil olsun diye figurasyona yatırdı. Onlarda sıkıntıdan zurna öttürüyor. Kabilede futbol mu görmüşler oğlum. Döve döve sokmuşlar stada adamları.

Gönderildi : 15/06/2010 1:07 pm
 Düd
(@dud)

Futbolu seven vuvuzelle'ya katlanır:
http://www.ntvmsnbc.com/id/25106191/ " onclick="window.open(this.href);return false;

FIFA da yasaklamama kararı aldı zaten.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 15/06/2010 4:30 pm
(@mordevrim)

Futbolu seven vuvuzelle'ya katlanır:
http://www.ntvmsnbc.com/id/25106191/ " onclick="window.open(this.href);return false;

FIFA da yasaklamama kararı aldı zaten.

İSTANBUL - Onbinlerce Afrikalı futbolsever… Ya da eğlenmeyi seven ya da tek eğlencesi futbol olan insanlar, nasıl tarif ederseniz edin. Ellerinde geleneksel bir müzik aleti, vuvuzela. Ve ülkelerine Dünya Kupası gelmiş, delice eğleniyorlar.

Puahahaha. Delice eğleniyorlar. Yahu bir ara bir göz atın tribünlere. Vuvuzela öttürmeyenler deli gibi eğleniyorlar, öttürenler heykel gibiler.

İşte bu "biz çok insanseveriz, halkların kardeşiyiz mod on" durumuna hastayım ben de. Geçici körlük yaratıyor.

Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...

Gönderildi : 15/06/2010 4:56 pm
 HHK
(@hhk)

FIFA Başkanı'nın yaptığı açıklamada bu vuvuzela için Afrika Futbol'unun geleneksel aleti olduğunu söylemiş...oha be futbol oraya ne zaman gitti ki bu alet futbolun geleneksel aleti oldu yeaaawww... Zep Plater miydi ne? kendi ismi de müzik aleti gibi.. mal değneği işte...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 15/06/2010 7:18 pm
(@kezzap)
Admin

Süpriz adayım Uruguay yıprattı bu akşam.
Çok dişli bir rakiple erken karşılaşmazlarsa yarı finale kadar yolları var bence.
Bu gruptan birincilikle çıkmalarını bekliyorum.

Gönderildi : 17/06/2010 2:41 am
(@trackless)

Dünya kupası türkiye'ye gelse kemençe, tulum, kaval, halay, ankara msiket, kolbastı ateşlemicektik sanki. Umarım Arjantin İspanya ile finali oynayıp, ardından kazanıp bağımsızlığını perçinleyecek.

Gönderildi : 17/06/2010 3:23 am
 HHK
(@hhk)

Yukarda sayılan müzik aletleri tüm dünya insanının vuvuzelaya tercihi olur... Kendi maçlarımızda da görülmüştür ki bu aletlerin sesi TV'ye bile zor gelmektedir...

Türk izleyicisi kendi gırtlak tellerinden harmanladığı ateşlemeyi senfoni şeklinde sunmayı seviyor...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 17/06/2010 3:37 am
(@payitaht)

Kuzey Kore aslanlar gibi top oynadı. Koçlarımı tebrik ediyorum.

Cezayir ise beni çok üzdü. Diğer maçlarda telafi edeceğiz.

Desteklediğimi açıkladığım Şili, Honduras'a fena gider yaptı. Bu duruma çok kızdım. Hemen Şili Ülkü Ocakları Başganı Tello'yu arayıp, tepkimi dile getirdim. Ezilen ülkelerin takımlarına karşı daha yumuşak oynayacaklarına dair söz verdiler.İsviçreli züppelere karşı galibiyet sözü nü de aldım.

Gana'nın galibiyetiyle yerimden sıçradım. Faşist Sırpları yerden yere vurduk. Maşallah. Appiah reyis her şeyin yolunda gittiğini teşkilatımıza bildirdi.

Uruguay başganı Forlan kupaya göz dikmiş, ilk maçtan hissetmiştim. Destekliyorum. Lugano reyisi de arayıp maçtan sonra tebrik ettim.

Gönderildi : 17/06/2010 3:53 am
(@trackless)

Yukarda sayılan müzik aletleri tüm dünya insanının vuvuzelaya tercihi olur... Kendi maçlarımızda da görülmüştür ki bu aletlerin sesi TV'ye bile zor gelmektedir...

Türk izleyicisi kendi gırtlak tellerinden harmanladığı ateşlemeyi senfoni şeklinde sunmayı seviyor...

Nereden biliyorsun ?
Kemençe çalıp Uruguaylıya mı dinlettin, yoksa tulum çalıp afrikalı ile horon mu teptin ?
Zaten vuvuzela denen uflemeli çalgıyı coca-cola kapak karşılığı dağıtıyor. Biz üzerine para verir alırdık kaval, kemençe vb...

Gönderildi : 17/06/2010 4:32 am
 HHK
(@hhk)

Nereden biliyorsun ?
Kemençe çalıp Uruguaylıya mı dinlettin, yoksa tulum çalıp afrikalı ile horon mu teptin ?
Zaten vuvuzela denen uflemeli çalgıyı coca-cola kapak karşılığı dağıtıyor. Biz üzerine para verir alırdık kaval, kemençe vb...

He...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 17/06/2010 12:12 pm
(@anila)

K'NAAN'dan geliyor, Waving Flag "celebration mix". Güzel şarkıymış.

[vimeo] http://www.vimeo.com/10085362 [/vimeo]

Dünya kupası ile ilgili olduğu için burada paylaştım.

Gönderildi : 17/06/2010 8:02 pm
 HHK
(@hhk)

Arjantin-G.Kore maçının ilk yarısının sonlarına doğru, Maradona sağ elini yumruk yapıp, sol avuç içiyle bütünleştirerek ne tür bir taktik veriyordu acaba? Ama ayıp denen birşey var yahuuu...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 17/06/2010 8:04 pm
(@sickman)

Duyduğum en iyi Kupa şarkısıdır.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 17/06/2010 8:04 pm
(@kezzap)
Admin

Latin takımları yenince gerçekten içim soğuyor.
Oh ya! Şu genel olarak yobaz, savunmaya dayalı Avrupa futbolunun belini bir kırsınlar ya yeter.
O Ömer Üründül denilen adama cevap olsun bu.
Ezberlemiş iki şey, hücum pres yapmayan takımlar, alan daraltmayan takımlar, savunma kurgusu bozuk takımlar.
(Dün akşam Uruguay'ı övüyordu ama kazananı övmek adeti zaten.)

Brezilya dünya şampiyonu olurken sanki savunma yapıyordu.
Hep o Mourinho ve benzerlerinin başının altından çıkıyor bu futbol tarzı. Sevmiyorum.

Forza Latin futbolu. Pes spikeri üstadın dediği gibi: As long as you have the ball, your opponent can't score! (Topa sahip olduğunuz sürece rakibiniz gol atamaz.)

Şimdi bir Paraguay ve Şili kaldı.
Bastırın goçlar!

Gönderildi : 18/06/2010 2:54 am
(@payitaht)

Latin takımları yenince gerçekten içim soğuyor.
Oh ya! Şu genel olarak yobaz, savunmaya dayalı Avrupa futbolunun belini bir kırsınlar ya yeter.
O Ömer Üründül denilen adama cevap olsun bu.
Ezberlemiş iki şey, hücum pres yapmayan takımlar, alan daraltmayan takımlar, savunma kurgusu bozuk takımlar.
(Dün akşam Uruguay'ı övüyordu ama kazananı övmek adeti zaten.)

Brezilya dünya şampiyonu olurken sanki savunma yapıyordu.
Hep o Mourinho ve benzerlerinin başının altından çıkıyor bu futbol tarzı. Sevmiyorum.

Forza Latin futbolu. Pes spikeri üstadın dediği gibi: As long as you have the ball, your opponent can't score! (Topa sahip olduğunuz sürece rakibiniz gol atamaz.)

Şimdi bir Paraguay ve Şili kaldı.
Bastırın goçlar!

Üşüyoruz kezzap reyis. Afrika takımlarına da katkı bekliyorum senden. Ben hepsi için çalışıyorum.

forza Cezayir

Gönderildi : 18/06/2010 2:59 am
Sayfa 7 / 13
Paylaş: