Forum

Dünya Kupası - 2010...

Dünya Kupası - 2010 Güney Afrika

184 Gönderi
24 Üyeler
0 Reactions
23.6 K Görüntüleme
(@eserdem)
Gönderi: 0

gençler ben demiştim gibi olmasın ama eurovision'a benzemesin =)

cehalet mutluluktur

Gönderildi : 14/06/2010 5:50 am
(@sickman)

Futbol 22 kişiyle oynanan ve sonunda Almanlar'ın kazandığı spordur beyler. Panik yok. Fatih Terim bunu şöyle açıklamıştı geçenlerde favorilerini sayarken. İşte İspanya şöyle güçlü, Brezilya biraz daha zayıf, cart şöyle, curt böyle ve Almanya Almanya'dır, İtalya da İtalya'dır :D.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 14/06/2010 1:32 pm
(@mobidik)

Futbol 22 kişiyle oynanan ve sonunda Almanlar'ın kazandığı spordur beyler. Panik yok. Fatih Terim bunu şöyle açıklamıştı geçenlerde favorilerini sayarken. İşte İspanya şöyle güçlü, Brezilya biraz daha zayıf, cart şöyle, curt böyle ve Almanya Almanya'dır, İtalya da İtalya'dır :D.
Ben de dinledim bunu abi. Şöyle dedi:
"i'm talking about not the, in the game. during the game, i didn't say anything. but stop the game, something happened. everything is something happened. i dont see back i want see front in the tabela on the blackboard near the kitchen."

Çok seri konuştuğu için bazı yerlerşi atlamış olabilirim.. Ama özetle "İtalya ve Almanya'dır" şeklinde yorumlayabiliriz.
:mrgreen:

Maksadım sana gördüğünü anlatmak değil anlamadığını göstermektir.

Gönderildi : 14/06/2010 3:30 pm
(@sickman)

Fatih Terim'in ingilizcesi iyidir. Premiere Lig'i takip edenler bilir, yabancılar öyle İngilizce konuşuyorlar ki Terim onlara kurs verir past tens, prezınt tens.

Gönderildi : 14/06/2010 3:35 pm
 HHK
(@hhk)

Daha bir maçta 3 golü göremedik...

Heyecan yok...

Vuvuzeladan seyir zevki pek olmuyor...

Afrika'nın kara kaderi hüküm sürüyor gibi....

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 14/06/2010 10:05 pm
(@sickman)

Daha bir maçta 3 golü göremedik...

Heyecan yok...

Vuvuzeladan seyir zevki pek olmuyor...

Afrika'nın kara kaderi hüküm sürüyor gibi....

Hoca sen Almanları pas geçtin galiba :).

Gönderildi : 14/06/2010 11:48 pm
(@admin)
Admin
Başlığı açan

Bu sesi sevdim demeye korkuyorum aslında 😀

Gönderildi : 15/06/2010 2:15 am
 HHK
(@hhk)

Almanları iyi geçmişim ama... 🙂

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 15/06/2010 2:22 am
(@sickman)

Ben vuvuzela hakkında son kararı veremedim. Bugün İtalya Paraguay maçı en azından mücadeleliydi ama kardeşim bir an olsun üflemeyi bırakmaz mı insan ya. Bu nasıl bir üflemektir baba, böyle bir nefes yok yani. Ya bir düzenek yapmışlar vuvuzela sabit, kompresörle hava basıyorlar vuvuzelaya devamlı 90 dakika, ya da onu üfleyen insan değil. Hayır gürültü değişse anlarım ama hep aynı gürültü sabit desibel devam ediyor. Onu üfleyen insan olamaz ya. Bari durmadan üfleme be adam. Kesik kesik üfleseler yine bir şeye benzer ama durmadan üflüyor bok varmış gibi ya. Lan ben müzikle uğraştığım için az çok biliyorum hasbelkader Afrika=vuvuzela evet tamam ama Afrika aynı zamanda vurmalı çalgı demek. Afrikaya özgü on çeşit davul türü aleti ismiyle sayarım ben sana. Ama yok arkadaş takmışlar bir boruya gidiyorlar.

Gönderildi : 15/06/2010 2:41 am
 HHK
(@hhk)

Ben vuvuzela hakkında son kararı veremedim. Bugün İtalya Paraguay maçı en azından mücadeleliydi ama kardeşim bir an olsun üflemeyi bırakmaz mı insan ya. Bu nasıl bir üflemektir baba, böyle bir nefes yok yani. Ya bir düzenek yapmışlar vuvuzela sabit, kompresörle hava basıyorlar vuvuzelaya devamlı 90 dakika, ya da onu üfleyen insan değil. Hayır gürültü değişse anlarım ama hep aynı gürültü sabit desibel devam ediyor. Onu üfleyen insan olamaz ya. Bari durmadan üfleme be adam. Kesik kesik üfleseler yine bir şeye benzer ama durmadan üflüyor bok varmış gibi ya. Lan ben müzikle uğraştığım için az çok biliyorum hasbelkader Afrika=vuvuzela evet tamam ama Afrika aynı zamanda vurmalı çalgı demek. Afrikaya özgü on çeşit davul türü aleti ismiyle sayarım ben sana. Ama yok arkadaş takmışlar bir boruya gidiyorlar.

Vuvuzela için bu başlıktaki en sağlam isyandı... 🙂

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 15/06/2010 2:45 am
(@payitaht)

Hehe kızmıyodun sen 🙂 Ne oldu reyis 🙂 Olum neden sürekli var o ses ya? Lütfen biri bana bilimsel açıklama yapsın. Sarsılarak ağlıyorum şu anda.

Gönderildi : 15/06/2010 2:58 am
(@sickman)

Ben o sesin kötülüğünde değilim. Devamlı aynı ses olunca kötü. Miles Davis solo atsa çekilmez doksan dakika, bu dingolar boru üflüyolar ya. Halbuki gol olunca üfleseler bak çok samimi söylüyorum efsane olurdu o alet. Şu haliyle bile avrupadaki stadyumlara yayılacağı söylentileri dolanıyor, eğer amaca yönelik kullanılsa, "futbol oynamak için bir top iki insan ve bir vuvuzela lazımdır" kıvamına gelirdi yani. Ama yok, boruyu buldu habire üflüyor şerrolar.

Gönderildi : 15/06/2010 3:06 am
 HHK
(@hhk)

Bugün bir anahaberde rastgeldim... Bizim Türklerden biri 50.000 sipariş vermiş, satışlar iyi diyordu... Ama haber bana inandırıcı gelmedi... Girişimci olarak tanıttıkları sokaktan çevrilmiş biri gibiydi...ve aynen şöle konuştu 2 ay önce vuvuzelayla tanışmış sonra birileri getirir diye bekledim diyor 2 ay geçti kimse getirmedi diyor, ben getirdim diyor...

ben de siee maldeğneği dedim...

Ardından sokaktaki vatandaş görüşü; abi hiç kimse sevmiyor aleti bunlar kime sattı bilmiyorum..

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 15/06/2010 3:18 am
(@mordevrim)

Maçları pek izlemeyen, şöyle bir göz gezdiren ve genelde "kızlar" çok seviyorlar bu vuvuzelayı. E 90 dakika boyunca izlemedikleri için böyle oluyor.

Not: Yukarıda ağır bir itham vardır !!1!bir

Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...

Gönderildi : 15/06/2010 4:11 am
(@sickman)

Ne demek istiyon hocu açık konuş.

Gönderildi : 15/06/2010 12:50 pm
Sayfa 6 / 13
Paylaş: