dünyada 20 melek vardır . 10 tanesi uyur 9 tanesi suan bunu okuyandır
15 dk içinde bunu 14 yere yapıştırmazsan sewdiğini kaybedeceksin 14
yere yapıştır bu akşam 01.00 dan önce guzel bir süpriz ya da istediğin
bir haber alacaksın şaka değil
tmmchn abi 🙂 Sen de mi Brütüs 🙂
bakalım hayırlısı. inşallah çok güzel haberler bekliyorum bu girişimim sonrasında.
O son melek nerdeymiş ya onu anlamadım ben ama neyse.
Bugün Arjantin arenaya çıkıyor bakalım ne yapacaklar. Akşam da "bu sefer de alamazsa bir daha alamaz" dediğim İngiltere var da o güme gitti Cumartesi akşamı.
Arjantin banko alır... Maradona'nın açılış maçı farklı olabilir... Kesin izlenmeli...
G. Afrika'daki hırsızlık vakalarına şu vuvuzela vakası da eklense... Çalınıp karaborsaya düşse...
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)
madem başlıkta herkes delirmiş ben de anlatıyım
Bu seneki dünya kupasını hep ilgin. bi şekilde hatırlıyacam. Dün öğle saatlerinde uzun saattir uğraştığım minik bir mesele ile son bi doktor muayenesine gittim. Adam hemen ameliyata alıcaz dedi. Hasta odasında beklerken içine bişi giyilmeyen mavi önlük ve kafamda yeşil bone ile donuk bakışlarla dünya kupasının açılış törenini izledim. Hayatımda ilkkez bayıltılacağım için vuvuzela sesleri bile kafamı dağıtamıyordu. Netekim Başlama düdüğü çalındı içeri hemşire girdi ameliyathaneye alalım sizi diyerekten içeri girdi. Son bi dönüp ekrana baktım spiker vuvuzeladan bahsediyordu. Dışardaki sedyeye uzandım ve asansörle ameliyathaneye indik. Çocuk güya beni rahatlatmaya çalışıyordu. Ne iş yapıyorsun vs. Bilmiyorum yüzüm nası bi elektrik veriyorsa adam bana her türlü espriyi yapabiliyordu. En son bayılma meselesi ile ilgili hocam tehlikeli bişi yok di mi diye sordum "yok abi yeaa durex kullanıyoruz " gibi dünyanın en çirkin esprisini bile yaptı. Eki eki diye de diger arkadaşları güldüler. kafamı sola çevirdim "uyandırma odası" tabelalı bi odadan çığlık sesleri geliyordu. Lan nası uyandırıcaksınoooozzzZZZzzz bayılmışım. Uyandığımda sedyeyle odama yerleştiriliyordum. Gözlerimi açtım dakika 55 di ve Afrika Dünya Kupası'nın açılış golünü 90'a yakın bi yere çakmıştı. Sonra VuzuVuzela sesleri ile narkozlu kafa bi dünya saçma espri yaptıktan sonra uyumuşum. Geceyi hastanede geçirdim. Şimdi evde yattığım yerden sizleri tekrar görmenin mutluluğunu yaşıyorum Bühühüh. tmmchn heryere yapıştırdım abi.
Büyük geçmiş olsun...
Şimdi sen seneler sonra o golü gördüğün her defasında "aha da ben bu anda gözlerimi açmıştım" demeyebilir misin?... dersin tabii; hiç denilmeden olur mu? olmaaaazz...
2010 Dünya Kupası'nın başlama düdüğü ile seni ameliyathaneye götürmek için gelen o herifin yüzünü unutabilir misin? Unutursun tabi, niye unutmayacakmışın, ne idüğüüü belirsiz tipi tip, ama hemen unutamaaaazsın 🙂
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)
Bu seneki dünya kupasını hep ilgin. bi şekilde hatırlıyacam. Dün öğle saatlerinde uzun saattir uğraştığım minik bir mesele ile son bi doktor muayenesine gittim. Adam hemen ameliyata alıcaz dedi. Hasta odasında beklerken içine bişi giyilmeyen mavi önlük ve kafamda yeşil bone ile donuk bakışlarla dünya kupasının açılış törenini izledim. Hayatımda ilkkez bayıltılacağım için vuvuzela sesleri bile kafamı dağıtamıyordu. Netekim Başlama düdüğü çalındı içeri hemşire girdi ameliyathaneye alalım sizi diyerekten içeri girdi. Son bi dönüp ekrana baktım spiker vuvuzeladan bahsediyordu. Dışardaki sedyeye uzandım ve asansörle ameliyathaneye indik. Çocuk güya beni rahatlatmaya çalışıyordu. Ne iş yapıyorsun vs. Bilmiyorum yüzüm nası bi elektrik veriyorsa adam bana her türlü espriyi yapabiliyordu. En son bayılma meselesi ile ilgili hocam tehlikeli bişi yok di mi diye sordum "yok abi yeaa durex kullanıyoruz " gibi dünyanın en çirkin esprisini bile yaptı. Eki eki diye de diger arkadaşları güldüler. kafamı sola çevirdim "uyandırma odası" tabelalı bi odadan çığlık sesleri geliyordu. Lan nası uyandırıcaksınoooozzzZZZzzz bayılmışım. Uyandığımda sedyeyle odama yerleştiriliyordum. Gözlerimi açtım dakika 55 di ve Afrika Dünya Kupası'nın açılış golünü 90'a yakın bi yere çakmıştı. Sonra VuzuVuzela sesleri ile narkozlu kafa bi dünya saçma espri yaptıktan sonra uyumuşum. Geceyi hastanede geçirdim. Şimdi evde yattığım yerden sizleri tekrar görmenin mutluluğunu yaşıyorum Bühühüh. tmmchn heryere yapıştırdım abi.
İnsan bir haber verir yaaa, neyse, aylar hatta yıllar süren haklı mücadelenin sonunda bitmiş olması mutluluk verici, elemanın esprisi ise tam senlikmiş, ben bile güldüm. Sen gergin olduğun için gülememişindir o an. Ayrıca benim babannemi 1 yıl içinde 2 kez bayılttılar, kadın 75 yaşında, sen daha yeni yeni yaşlanmaya başladın, bir şeycik olmazdı yani, tırsak herif..
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Şu ana kadar hala "bu takım götürür" izlenimi veren takım yok.
Arjantin'de hücum gücüyle ilerleyecek havası var her türlü de, bugün hücum hattında beklenen pas trafiği yoktu.
Haliyle dönen toplarda baya pozisyon verdiler. Bakalım, daha erken ama çok umut vaadetmedi.
İngiltere yine aynı.
Hızlılar, çabuklar, dirençliler, ama o kadar. En fazla yarı final görürler sanki.
Ama kaleci tam kova çıktı, o da ayrı faktör.
Nasıl bir gol yedi o öyle ya ...
Messi damga vuracak inşallah ... Bugün sinyallerini verdi.
İki günde oynanan maçlar dikkate alındığında Euro 2008 heyecanının çok gerisinde...
Bir daha Arjantin çok tez gol atmasın abi... Maradona'yı kenarda ne zaman görsem, Sinyor Terim aklıma geliyor... Belki de bizi bu özelliği ile Maradona temsil ediyordur... 🙂
Hollanda ilk maçında, kupayı alacağını gösterecektir...
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)
Ben de en çok İspanya ve Hollanda'yı merak ediyorum..
Turnuvada bence şuana kadar ne yaptığını en iyi bilen takım Kore'dir.. Gerçi karşılarında saçma sapan bir Yunanistan vardı fakat yine de oyun stillerini bozmadan sonuca ulaşmasını bildiler.. Arjantin hiç beklenildiği gibi değildi.. "Büyük takım gibi oynamak" söylemini henüz göremedik sahada.. Hoş burası Dünya Kupası ama kadroları ağır basan takımlar mevcut..
İngiliz kalecinin yediği golü izlerken Fenerbahçeli Selçuk'un ile Leo franco'yu anmadan geçemedim..
İngiltere teknikdirektörü bence Peter Crouch'u oyuna çok geç aldı.. İngilizler hazır arkalarına almışken rüzgaru hemen değiştirmeliydi..
Neyse..
Umarım daha fazla seyir zevki veren maçlar izleriz...
Maksadım sana gördüğünü anlatmak değil anlamadığını göstermektir.
Ben bunu kaçırmışım.
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar.
Almanya gayet güzel oynuyor.
Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...
sanırım favorim almanya :))
büyük geçmiş olsun Özgür...
Ciddi bir şey değildir inşallah...
Evlat öyle deme,mizah çok ama çok ciddi bir iştir!
Münir Özkul
Almanya'nın her zamanki hali.
Daha önce de dediğim gibi, gidecekler baya bir.
Şu ana kadar oynayan takımlar arasında, "kupayı alabilir" denilecek tek takım.
Son üç büyük milli takımlar turnuvasında, bir dünya üçüncülüğü, bir dünya ikinciliği, bir Avrupa ikinciliği var bu takımın.
Kolay değil bu kadar istikrar.
Bu arada Avusturalya da kötü takım değil, bu grubu zorlarlar.
Bakmayın fark yediklerine. Bana öyle geldi.