Forum

Dünya Kupası - 2010...

Dünya Kupası - 2010 Güney Afrika

184 Gönderi
24 Üyeler
0 Reactions
23.6 K Görüntüleme
(@eserdem)
Gönderi: 0

capslar kurbağa oldu beyler, hoktopus haklıymış. bu almanlar da türklerden öğrenmişler her maçtan sonra düt düt.. bu gece rahat uyku var en azından.

cehalet mutluluktur

Gönderildi : 08/07/2010 2:47 am
(@sickman)

Xavi insan değil.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 08/07/2010 3:00 am
 HHK
(@hhk)

Asıl Pedro insan değil... mal değneği...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 08/07/2010 3:05 am
(@liondance)

ispanya alır bu kupayı rahat rahat

Gönderildi : 08/07/2010 4:02 am
 HHK
(@hhk)

Bu akşam ki maç finalden daha heyecanlı olur; belki kupanın en eğlenceli maçı olabilir... Almanların inadı ile Uruguay'ın "bari 3. olalım ve Almanları yenerek bir büyük sükse daha yapalım" isteği iyi bir maç izlettirir... bol gollü olacağını tahmin ediyorum...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 10/07/2010 10:00 pm
 HHK
(@hhk)

Seyiri keyif veren bir maç oldu...Forlan'ın golü herşeyin üzerindeydi...

Final maçına gelirsek; tabiki Hollanda...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 11/07/2010 2:43 am
(@kezzap)
Admin

Final maçına gelirsek; tabiki Hollanda...
Elimi kulağıma koyuyor ve şöyle diyorum:

"Biri bir şey mi dedi?" 🙂

Bal bal bir yere kadardı...

İspanya'nın şampiyonluğuna sevindim.

Gönderildi : 12/07/2010 3:19 am
 HHK
(@hhk)

İyi bir final maçı oldu ya da bana öyle geldi...

Robben'in ilk kaçırdığı golde; o kaleye koşarken ben ekrana koştum sonrasında ikimizinde başı elleri arasındaydı ve birbirimize bakıyorduk...

Turnuvanın finalinde gösterdiği performans ile finali ne kadar hakkettiklerini gösterdiler. İspanya'ya karşı bu mücadeleyi başka takım veremezdi... Hem oynadılar, pozisyon buldular hem de durdurmak için çok mücadele ettiler...

Ahhh forum, sanki maçı ben oynamış gibiyim, çok yorgunum bu akşam..Hem fiziksel hem duygusal... 🙂

Kezzap iyi ki yanında değilmişim 😉

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 12/07/2010 3:33 am
(@sickman)

İyi bir final maçı olmadı. Çünkü Hollanda top oynamak yerine İspanya'yı bezdirme, tekmeleme, indirme yöntemini seçti. Sahada da turnuvanın geneline uyan bir hakem vardı ve Hollanda maçı 3-5 tane yiyerek 8 kişi bitireceğine 1-0 10 kişi bitirdi. De Jong'un Alonso'ya attığı tekmeye kırmızı kart vermeyecek hakem Türkiye'de ikinci lig maçı yönetemez. İniesta'ya vurulanlar Xavi'nin çekildikleri sayılacak gibi değil. Robben'e topa düdükten sonra vurdu diye uyarı bile vermeyen hakem, Xavi'ye kart verdi mesela. Böyle bir rezalet görmedim ben. Ama doğru başka türlü yenemezlerdi, böyle bile yenemediler. Eğer adam gibi oynayıp ikinci olsalardı helal olsun derdim ama böyle oynayıp ikinci olunca "nası koyduk kol gibi" diyorum şimdi.

Gönderildi : 12/07/2010 3:43 am
(@admin)
Admin
Başlığı açan

Ya sicko sen maçı TRT 2 den mi izledin olm. Başka bi maç mı izledin. İspanya evet ilk yarı çok güzel top oynadı ama uzatmalar dahil Hollanda hem iyi oynadı hem bi çok kez hatalı kararlar yüzünden resmen maçı vermek zorunda kaldı. Özellikle barajdan bariz kornere giden topa aut deyince hakem ve hemen o autun ardından elia'nın faulunu çalmayınca karşı atak gol oldu resmen... ki gol de ofsayt. Son pas değil. Pasa gelen pas ofsayt. Dokunmadığı adama faul + kart verdi pis keltoş. Roben'i abim kadar yakın buldum ben lan öyle duygusal bağ kurdum performansı yüzünden. Hele o şinayder. Arkadaş o nası pastı öyle iğne deliğinden.

Gönderildi : 12/07/2010 3:50 am
(@sickman)

Ben Hollanda kötü oynadı İspanya iyi oynadı demedim ki kardeşim. Barajdan bariz top kornere gitti evet o da hakemin yanlış kararlarından biri. Elia'ya yapılan hareket faul değildi o bir, gol ofsayt değil o iki çünkü ofsayt kuralları baya bir değişti moruk, eğer top atılan oyuncuya gitmiyorsa oyun devam ediyor. Dolayısıyla senin ofsayt olduğunu iddia ettiğin ilk pasın ofsayt çalınmaması normaldir ki o pozisyon da ofsayt değil. Dokunmadığı adam kart dediğin pozisyonu anlamadım ama ceza sahası içinde topa vuracak olan Xavi'nin ayağının önüne ayağını koyan Hollandalı'yı gördüm moruk. O pozisyona penaltı vermeyen hakeme bizim halısahada düdük vermezler. Ben uyuz oluyorum Hollanda'ya o ayrı. Ama maçı ve kupayı hakeden aldı en azından.

Gönderildi : 12/07/2010 3:57 am
 Düd
(@dud)

Gole ofsayt diyorsan senin gözler hem miyop hem astigmat hem de henüz keşfedilmemiş başka bir şey daha. Öyle bir göz kayması tanımlanamaz yani. Kupa İspanya'nın hakkıydı ve bütün dalaverelere rağmen (çivili ayakkabıyla göğse dümdüz dalıp oyundan atılmamak!!) sonunda aldı, ben de çığlıklar atarak kutladım. Puyol'un kupayı öpüşünü izledim ve kapattım.

Puyol hastası bir insanım, yine bir insandan öte oynadı, adamım ya.

Ayrıca "korneri vermedi aldılar lan maçı" diyenlere "bir İngiltere - Arjantin maçı vardı zamanında, bildin mi?" demek isterim. Bugün kale çizgilerine kamera konmuyorsa sebebi budur. Hakem hatası futbola renk katan bir şey.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 12/07/2010 3:59 am
(@eserdem)

... Hollanda maçı 3-5 tane yiyerek 8 kişi bitireceğine 1-0 10 kişi bitirdi. ...
sickman'ın tüm yorumuna sonuna kadar katılıyorum. nötr nötr izlemeye başladığım maçı Hollanda siniriyle tamamladım yani. evet hakemin yanlış kararları çok fazla tek yönlü değildi ancak yine de çok sinir etti beni Hollanda. Kırmızı kartlık hareket anında iptal oldum zaten. Bu arada Hollanda'da sarı kart görmeyen kaldı mı yahu ?

Paul da 8 kolunda 8 marifet ahtapotmuş..

cehalet mutluluktur

Gönderildi : 12/07/2010 4:03 am
(@sickman)

Ben sonuna kadar hakem hatalarının yanındayım moruk. Topa çip koymak gibi bir uygulamaya gidilsin diyenlere gol başına puan verilsin diyorum ben. Hakemler hata yapsın ama herif uçan tekmeyle kaburga dolması yapıyor ya bunun daha hatası matası yok arkadaş. Çok meşhur bir Türk deyimiyle eyyamcıydı hakem, tam anlamıyla.

Gönderildi : 12/07/2010 4:06 am
(@admin)
Admin
Başlığı açan

olm bi yerde roben gole giderken adam havada chun-li gibi dönen tekme savurdu. Allah belasını versin. ya gözüne geleydi.

Gönderildi : 12/07/2010 4:08 am
Sayfa 11 / 13
Paylaş: