Forum

Benim de Söyleyecek...

[Sabit] Benim de Söyleyeceklerim Var

2,919 Gönderi
140 Üyeler
7 Reactions
402 K Görüntüleme
(@ilkersn)
Gönderi: 0

samsung s5 çıkıyor cihaz 4k çekim yapacakmış http://www.aljazeera.com.tr/haber/samsu ... -duyuruldu
2000 lira fiyatla gelecek Türkiyeye.

filmleriniz için müzikler

Son Kısalarımız: tesir Kader Eris
Kısa filmlerimiz, ücretsiz müzikler ve kendin yap videoları

Gönderildi : 27/02/2014 2:33 am
(@seddata)

Samsunglarda her zaman dananım uyumsuzluğu olmuştur, 5 gösterir, 2 verir.

https://www.youtube.com/@seddata

Gönderildi : 27/02/2014 2:58 am
(@ilkersn)

Forumdaki ölüm sessizliğinin sebebi nedir sizce?

Gönderildi : 02/03/2014 10:00 pm
(@burki6634)
Gönderi: 45

Ramda bi gelişme görmedim yada kasa tipi bakimindan adamlar s4 u hafif buyutmusler icine arkasına kalp atisini olcen bi donanim kameraya 4k vermişler yani ha bide parmak izi okuyucu.
Şimdi buna bakilip neden s5 alsinlar ki insanlar kasa tipinde bir değişiklik yapilir abi.
Yani yukarda saydığım özellikler disinda yeni bi değişiklik pek göremedim s4 ten.
Ram hala 2gb .
Ppi değeri s4 e göre ekran büyüdüğü icin düşürülmüş.
Samsung a hic yakismadi

After Effects , Fl studio , "∞Short Films∞"
www.youtube.com/burkibb

Gönderildi : 02/03/2014 10:48 pm
(@morpheus)

Yalnızlığı sevdiğimi sanırdım.Yanıldığımı anlar gibi oluyorum bazı bazı. Bazen katlanılmaz oluyor. Sinemada teselli olmuyor, katkı sağlayamayınca. Asgari koşullar oluşmadan da harekete geçilmiyor. Zaman boşa akıyor, yazık ediyoruz geçen günlere.

Gönderildi : 07/03/2014 3:18 am
(@halostendap)

ben de bir kısa filmin hazırlıklarına başlıyorum, sonunda çekmek istediğim bir senaryom var 😀

not: gerçi bu 2. senaryo...daha önce de rayiç bedeli ni çekmek isteyip çekememiştim 🙁
hayırlısı bakalım bu kez daha umutluyum ve mutluyum 🙂

not2: yaw düşündükçe çekmek isteyip çekemedim senaryolar geliyor aklıma, en iyisi saymayı burada bırakayım 😛

insta https://www.instagram.com/morehalityalcin

Gönderildi : 07/03/2014 3:37 am
(@spidervis)
Admin

Ayın daha 6'sı yeni bitmiş, 50gb adil kullanım kotamı doldurduğum nedeniyle hızımı 3mbit'e düşürdükleri haberini verdiler bugün. Güya 10mbit bağlantı için para ödüyorum ancak sadece 1 hafta belki ortalama olarak 10 gün kullanıyorum. Kalan günlerde hep 3 ve bu normal hızımmış da ay başlarında bana hediye veriyorlarmış gibi düşünmek istiyorum. Yoksa bu şekilde fena halde kazıklandığımı hissediyorum. Zaten upload hızım da 1mbit, kafadan düşük.

Dial-up zamanlarından kalma bir downloader'ım ve pc açıkken bir şey indirmiyorsam boşa çalışıyor gibi hissediyorum. Bir tür takıntı. Şimdilerde bir şey indirmiyorsam da mümkün mertebe upload'ı açık tutuyorum, en azından birilerine faydam dokunsun ve internet sağlayıcımın kullandırtmak istemediği bandwidth daha çok kullanılsın diye. Çoğu zaman evden çıkış saatim veya dışarda harcadığım vakit, download sürelerimin bitişiyle orantılıdır. Ona göre plan yaparım. Bir şekilde bunu azaltmam veya yenmem lazım. Üretmek için kullanacağım zamandan yiyormuşum gibi hissettiriyor. Alışkanlıkları değiştirmek zor veya sadece bizim istemememizle alakalı.

Gönderildi : 07/03/2014 4:10 am
(@babaluga)

(Zaman zaman gergin, zaman zaman kızgın bir ses tonuyla)
-Alo!
-Yaa film fapriası.. Bakıyorum, takip ediyorum,
ne apolitik forumdur bu forum, dünya yansa bir tutam samanımız yanmaz mı?..
Flash TV bile buradan daha politik, onu da seyrediyorum, söyledim halay başını değiştirdiler.
Hadi ben farklı mecralarda siyasete bulaşıyorum, ama bu ne yaa, gereğini yapın, beklemeyin, gerekirse forum kurallarını çiğneyin, çıkarırız yeni kural, korkmayın..
Gereğini yapın, hadi Allaha emanet..

Gönderildi : 18/03/2014 2:52 pm
(@ilkersn)

-Alo!
Flash TV bile buradan daha politik, onu da seyrediyorum, söyledim halay başını değiştirdiler.
Hadi ben farklı mecralarda siyasete bulaşıyorum, ama bu ne yaa, gereğini yapın, beklemeyin, gerekirse forum kurallarını çiğneyin, çıkarırız yeni kural, korkmayın..

Hocam politikayı böyle teknik ve sanatsal bir forumda tartışmak nahoş olur diye düşünüyorum.

Gönderildi : 18/03/2014 4:08 pm
(@halostendap)

-Alo!

Hocam politikayı böyle teknik ve sanatsal bir forumda tartışmak nahoş olur diye düşünüyorum.
ve parçalayıcı oluyor...bizimse birlikteliğe ihtiyacımız var...

Gönderildi : 18/03/2014 6:59 pm
(@babaluga)

Sanat aykırıdır, uçtur, sinema kılcal damarlarına kadar siyaset içerir..

Gönderildi : 18/03/2014 9:47 pm
(@kezzap)
Admin

Helal Babaluga.
Parçalanmak iyidir, bölünmek iyidir.
İnsana vicdan muhakemesi yaptırır. Karşısındaki üzerine düşünmesini sağlar.
Benim aslında forumda bu aralar çok olmamamın sebeplerinden biri bu apolitiklik.
Ben sanal alemdeki gücümü ve enerjimi en politik olan yerlerde sürdürmeye çalışıyorum.
Zira buradaki çabalarım karşılık almadı. Politikleşmeyelim falan dendi. Ben de bıraktım siyasi yazılar yazmayı ki yazdığım siyasi yazıların çoğu doğrudan sinemayla alakalı olmasına rağmen.

Geriye bol gülücüklü entryler kaldı.

Gönderildi : 26/03/2014 2:50 pm
(@halostendap)

sinemadan siyaseti çıkarırsak geriye fazla bir şey kalmaz tavrınızı kabul etmiyorum.
sinemadan siyaseti çıkarınca kalanlar en az edebiyattan siyaseti çıkarınca kalanlar kadar olacaktır. edebiyattan siyaseti çıkarınca geriye bir şey kalmıyor diyemezsiniz herhalde 🙂
gerçi siyaseti her şeyi içine alacak şekilde tanımlarsanız o başka tabi 🙂
insanın yaptığı şeyler onun her şeyi olabilir ama bu tüm'ün pek azına denk geliyor da olabilir...bu arada farklı düşünenlerin bir arada olması iyidir yoksa parçalanmak, bölünmek iyi değildir sadece yutulmayı kolaylaştırır...

Gönderildi : 26/03/2014 3:37 pm
(@kezzap)
Admin

Benim söylediğimi kabul etmediğin anda sen de bir siyasi tavır alıyorsun aslında. Neyse bunu tartışmaya gerek yok.

Ben seninle bir bütün içinde olmak istemiyorum mesela. Ne yapacaz? Kim yutacak beni?
Her şeye gülücük atan, her şeyin suyunu çıkartan bir adamsın forumda.
Kendi siyasi görüşünü savunamayacağın için, içten içe seni de utandırdığı için, "siyaset karıştırmayalım foruma" diyerek topa girmekten kaçan bir insanla ne bütün olacam.
Gidin vicdanınızı yoklayın biraz. Özeleştiri verin. Öyle bütünlükten bahsedin.

Gönderildi : 26/03/2014 5:10 pm
(@halostendap)

bana mı siyasi görüşüme mi karşısın?
sen,ben, dünyanın geri kalanı zaten bütünüz...sadece bazılarımız bu konuda bilinçli...
zamanında yanlış fikirlerim olmuş olabilir ve bu hala da olabilir...ama hayatı yaşarken dur önce bir mükemmel olayım diyemezsin, yanlışıyla doğrusuyla yaşamak durumundasın...keşke mükemmel bir insan olabilseydim ama değilim...hatta çoğu zman insan bile değilim...Allah en güzele ulaşmamızda yardımcımız olsun...

not: bu arada birlik olalım dememle "zaten birliğiz ama farkında değiliz" demem arasında ufacık bi söylem farkı dışında bi çelişki yoktur...birlik oldukça bir olduğumuzun da farkına varacağız...bu arada siyasi fikrim yok demedim ben, cılız da olsa var çok şkr, ben sadece bu foruma ve aramıza girmesin istemiştim...

Gönderildi : 26/03/2014 5:29 pm
Sayfa 187 / 195
Paylaş: