Forum

Benim de Söyleyecek...

[Sabit] Benim de Söyleyeceklerim Var

2,919 Gönderi
140 Üyeler
7 Reactions
402.3 K Görüntüleme
(@ercane)
Gönderi: 0

son 2 senedir gereğinden fazla setteyim de, kısa film ayrı yani. eski tatları arıyorum belki :)) bakalım durum müsaitken elimden geleni yapmak isterim ayakları yere basan kısa - uzun ne ise.
Kisa film olsa da ceksek. Cok vakit gecmis bisi yapmayali.
Dİ mi la, benim de bu aralar sete giresim var, çok uzak kaldım. Yok mu millet proje?

Cedel'i bitirelim uzun metraj var bende kısmetse.

Gönderildi : 28/09/2012 3:04 am
(@halostendap)

"son 2 senedir gereğinden fazla setteyim de, kısa film ayrı yani. eski tatları arıyorum belki :)) bakalım durum müsaitken elimden geleni yapmak isterim ayakları yere basan kısa - uzun ne ise. "

daha önceki kısalarını yüklediğin bi yer varsa izlemek isterim 🙂

insta https://www.instagram.com/morehalityalcin

Gönderildi : 28/09/2012 3:06 am
(@ercane)

🙂 pardon inter sen beni tanımıyosun doğal olaraktan ben otomatik biliniyor muamelesi yaptım.
ben kamera grubu olarak hizmet ettim dostlara, kısaların bi kısmı nette var bi kısmı yok .
http://sinematurk.com/kisi/33962-ercan-eyigun/ " onclick="window.open(this.href);return false; tek tek link bulamıcam işler güçlerin bi kısmı bunlar.
"son 2 senedir gereğinden fazla setteyim de, kısa film ayrı yani. eski tatları arıyorum belki :)) bakalım durum müsaitken elimden geleni yapmak isterim ayakları yere basan kısa - uzun ne ise. "

daha önceki kısalarını yüklediğin bi yer varsa izlemek isterim 🙂

Gönderildi : 28/09/2012 3:11 am
(@halostendap)

eyvallah, geri kalanı ben hallederim herhalde 🙂

Gönderildi : 28/09/2012 3:16 am
(@admin)
Admin

Ercan'ım yalnız baktım da sektöre yönetmen olarak girmiş kamera asistanı olarak çıkmışsın olum bu nası kariyer 😛 Şaka tabi ben anladım senin ne yapmak istediğini de tarihlere bakınca öyle espri çıkıyo 😛

Gönderildi : 28/09/2012 5:27 am
(@ercane)

eehuehueh 😀 haklısın, orda entersan bi görünüm sergiliyo 😀

Gönderildi : 28/09/2012 4:44 pm
(@halostendap)

o rahme ültimatom tam bir boşluk filmi gibi geldi bana...satır araları, konuşulmayan her şey var içinde 🙂

Gönderildi : 28/09/2012 7:04 pm
(@ercane)

Valla o film vaktinde BS de muhabbetler oldu bi bilsen :))

Gönderildi : 28/09/2012 7:47 pm
(@halostendap)

benimsinemalarim.com da mı, BS nedir, bu kadar cahil olmak da utandırıyor adamı beya 😛

Gönderildi : 28/09/2012 8:13 pm
(@ercane)

Aynen 🙂

Gönderildi : 28/09/2012 8:18 pm
 Düd
(@dud)

Haha, muhabbet mi? RTÜK forumu kapatacaktı az daha :D.

O filme yaptığım yorumdan sonra sen ve Bünyamin'le tanışmıştık zaten, helal olsun tarzı bir mesaj atmıştı bana Bünyamin yorumumdan sonra, ne yazdığımı zerre hatırlamıyorum o ayrı..

Olum yaşlanıyoruz lan.. Saçım uzundu o zaman benim, şimdi saçım yok.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 28/09/2012 9:46 pm
 HHK
(@hhk)

Hayatım boyunca hesap makinelerinden uzak kalmaya çalıştım. Çocukluğumda bu makineler üzerinde kuşkulanmamı sağlayan bir kaç örnek hatırlıyorum. Yanlış hesaplayan makineler eğlencemiz bile olmuştu. Sayılarla aramın iyi olması hesap makinesine ihtiyaç duymamamı sağladı hayat boyu.

Bir yılı aşkındır yapmış olduğum görevde işverenlerin borçları matrix kıvamında ekranla gün boyu karşımda akıyor. Bir kaç ay öncesine kadar bazen nadiren bazense de bunaltıcı yoğunluğa rağmen kendi işimi hesap makinesine bırakmadan halledebiliyordum. Hatta servisçe iddiaya girip 6 ekran sayfası kadar (A4 boyutunda 3 sayfa eder) alt alta sıralanmış borç miktarlarını (örneğin:798.503,68 TL) 3 dk içinde doğru bir sonuçla kafadan hesaplamıştım. Ayaküstü hesaplamalarda "hey HHK , şu şu kaç eder" soruları alırken, servisin iyice yoğunlaşması, daha karışık işlemlere geçmemiz ve daha hızlı çözümlere ulaşmamız şart olduğunda bir hesap makinesi edinmek durumda kaldım. İlk başlarda tuşlara alışmakta zorlandım hatta kafadan daha hızlıyım falan derken şu anda hesap makinesini çok iyi kullanıyorum ve daha bugün hemen arka masamda sayılarla çıkan bir sorunu iki personel sesli hesap etmeye çalışırken "118'den 39'u da çıkar bakim" sesini duydum. Kendi kendime uğraş verdim çıkaramadım. 🙂 Dertlendim bir an, az biraz da sinir oldum hani; iyi ki "hadi,HHK çıkar bakim" demediler diye dua eder gibiydim...

Tuhaf şey beynin bu kadar hızlı bir şekilde değişime uğraması...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 28/09/2012 10:04 pm
(@ercane)

Senin yazdigini ben de hatirlamiyorum :)) keske caps alsaymisiz:)) ben yaslanmiyorum bi tek sakallarim cikti o kadar:D Valla o film vaktinde BS de muhabbetler oldu bi bilsen :))
Haha, muhabbet mi? RTÜK forumu kapatacaktı az daha :D.

O filme yaptığım yorumdan sonra sen ve Bünyamin'le tanışmıştık zaten, helal olsun tarzı bir mesaj atmıştı bana Bünyamin yorumumdan sonra, ne yazdığımı zerre hatırlamıyorum o ayrı..

Olum yaşlanıyoruz lan.. Saçım uzundu o zaman benim, şimdi saçım yok.

Gönderildi : 28/09/2012 10:30 pm
(@homeros)

Blog'da Mercury Playback ve Ekran kartı seçimi hakkında bayağı detaylı bir yazı paylaştım, merak edenlerin ve ilgililerin göz atmasını tavsiye ederim.

http://barisferah.blogspot.com/2012/10/ ... rtlar.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 05/10/2012 3:14 am
(@kharon)

Odamda bi adet serefsiz sivri sinek uykumu böldü. aldim elime terligi, SLAAAPSS tam hedşat kafadan. 2 dakka sonra bitane daha geldi isirmaya. kalktim isigi actim sinek yok. Sesi geliyor ama hayvan ortada yok. heralde öldürdügüm hortladi. suan sotede bekliyorum. ses var odada ama hayvan hala yok. terligin dipçigini suratina vurunca ahanda buraya yazarim. Cevap gelmez ise, hakkinizi helal edin :`(

Camandgraph Entertainment..

Gönderildi : 05/10/2012 6:36 am
Sayfa 174 / 195
Paylaş: