Forum

Benim de Söyleyecek...

[Sabit] Benim de Söyleyeceklerim Var

2,919 Gönderi
140 Üyeler
7 Reactions
402.2 K Görüntüleme
 HHK
(@hhk)
Gönderi: 0

Pıst!!! Az beri bak hele... Pazartesi saat 19:00 sularında Taksim civarında, alex delarge ile sımsıkı sarılacağız. Bizle birlikte sarılma yumağı oluşturmak isteyenlerle de kucaklaşırız elbet. Canı çekenler, özelden az biraz şey etsinler afedersin.

( Mekan henüz belli değil, buluştuktan sonra mekan belirlenecektir).

Not: Özelden şey etmesinler mailden şey etsinler. İş yerinden foruma giremiyorum.

Mail: [email protected]
Sözlükten de canımıniçi yazarlar gelecek; haberiniz olsun. 😉

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 21/08/2011 10:19 pm
 Düd
(@dud)

Abi pazartesi yazıp pazartesi demişsin.. İnsan tarih de yazar, şimdi oldu mu bu olacak mı?

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 24/08/2011 12:10 am
 HHK
(@hhk)

Abi pazartesi yazıp pazartesi demişsin.. İnsan tarih de yazar, şimdi oldu mu bu olacak mı?

Pazar günü yazmıştım (21 pazar günü). Zaten Pazar günü alex'le çoktan ertelediğimiz görüşmeyi yapmak üzere karar kıldık, aynı gün sözlük ile foruma yazdım. Bi de "buluşsak mı" başlığına yazdıklarımızda pek ilgi çekmeyince başlık açmak yerine bu başlığa yazmak daha mantıklı geldi...

Muhabbet çok keyifliydi onu da belirteyim. Ulaşımda acemi olmasaydık yarın sabah ki iş saatini bile umursamadan sabahlardık herhalde. Zaten kalktığımızda gece yarısını geçiyordu...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 24/08/2011 12:29 am
 Hepa
(@hepa)

Görüntü yönetmeni olmak en açık diyafram aralığı ile çekmek değildir.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 25/10/2011 3:59 am
(@gorkem)

Görkem bunu beğendi

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 25/10/2011 4:57 am
(@homeros)

Ülke fotoğrafçılık ve zone sistemden bi' haber görüntü yönetmenleriyle dolu zaten, ne bekliyorsun ki? Ama görsen bunların hepsi de Red ve RAW video takıntılı, adam hayatında zone sistemi duymamış ama RAW video eyidir eyidir diyor, merak ediyorum Zone Sistemi bilmeden RAW'u n'apcak?

Gönderildi : 25/10/2011 7:30 pm
(@homeros)

En sonunda kendime bir blog açtım, http://barisferah.blogspot.com/ " onclick="window.open(this.href);return false; adresi üzerinden, ağırlıklı olarak fotoğraf-kamera olmak üzere teknoloji konusundaki makalelerimi takip edebilirsiniz. Şu anda henüz daha FilmFabrikası ve diğer sitelerde yazdığım makaleleri bu siteye geçiriyorum, tahminimce 2 gün içerisinde falan yeni başlıklarla düzenli olarak yazmaya başlayacağım.

Gönderildi : 29/10/2011 12:37 am
(@gorkem)

Bu mesajı az kişi okuyacaktır ama yine de yazmam lazım.... Bir tür dertleşme olsun bu.

Forumdan birçok üye arkadaş beni fecabook'tan ekliyor. Sağolsunlar. Ama ben taa en başından beri bizzat tanışmadığım, şahsen tanımadığım kişileri eklememem gerektiğini hissetmiş ve düşünmüştüm. Ve bu hep böyle oldu. Arkadaş listemde tanımadığım hiçkimse yok. Ya da illa yüz yüze gelemediysem de sürekli diyalog halinde olduğum kişilerle ekliyim. Hatta aylar önce "arkadaş listesinin yanına bir de tanıdık listesi olmalı" demiştim, şimdi aynen yapmışlar. Ben de tüm listemi yakın ark, tanıdık, ff'ten, işten, mahalleden falan diye ayıklamış ve tasnif etmiş durumdayım. Birçok kişiye göre ekli olduğum kişileri hep düzenli, bilindik halde ve hatırlar tutmaya özen gösteriyorum. BEnim için önemi var bu yapının çünkü. Ha, devlet sırrı mı var profilim de? Hayır. Ama çükü görünen bebeklik fotoğrafmı var gerçekten. 🙂 "Herkesle paylaşamayacağın şeyi facebook'a koyma" sözü geçerlidir belki ya da benim çükü görünen bebeklik fotoğrafımı tanımadığım birileri görse ne olur? Hİçbir şey olmaz tabii ki. Belki gereksiz bir çabadır ama dediğim gibi baştan beri böyleydi, böyle de gitsin istiyorum.

Bu nedenle beni ekleyen arkadaşların taleplerini, mutlaka mesaj yollayıp açıklasam da kabul etmiyorum. Umarım kimse alınmıyordur. Canımı sıkıyor bu durum biraz (eklenmek değil, ret ediyor olmak), paylaşmak istedim. Çünkü yanlış anlama sonucu da olsa "burnu büyük" bir tip gibi görüünmek hoşuma gitmez.

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 29/10/2011 4:03 am
(@homeros)

O özelliği de Google+'ın çevrelerinden almışlar ve çok iyi yapmışlar bence de. Ben de yıllardır 2 nedenden ötürü Facebook'a üye olmuyordum, bir tanesi de böyle bir işlevin olmayışıydı. Diğeri ise milletin ha bire saçma sapan video ve paylaşımlarla gününün 10 saatini Facebook'ta geçirmesiydi ki bu çevreler özelliği ile sanırsam bir kısımdan gelen paylaşımları da engelleme zımbırtısı vardı Google+'da ve de Facebook bunu da almış olabilir, eğer öyle ise ben de üye olmayı düşünebilirim artık. Keza artık Facebook'um yok deyince insanlar mağara adamı görmüş gibi davranmaya başladılar.

Gönderildi : 29/10/2011 5:49 am
(@kezzap)
Admin

En sonunda kendime bir blog açtım, http://barisferah.blogspot.com/ " onclick="window.open(this.href);return false; adresi üzerinden, ağırlıklı olarak fotoğraf-kamera olmak üzere teknoloji konusundaki makalelerimi takip edebilirsiniz. Şu anda henüz daha FilmFabrikası ve diğer sitelerde yazdığım makaleleri bu siteye geçiriyorum, tahminimce 2 gün içerisinde falan yeni başlıklarla düzenli olarak yazmaya başlayacağım.

Her yazının linkini koy buraya ki takip etmemiz kolaylaşsın Barışçım. Hayırlı olsun. 😉

Gönderildi : 29/10/2011 2:54 pm
(@homeros)

En sonunda kendime bir blog açtım, http://barisferah.blogspot.com/ adresi üzerinden, ağırlıklı olarak fotoğraf-kamera olmak üzere teknoloji konusundaki makalelerimi takip edebilirsiniz. Şu anda henüz daha FilmFabrikası ve diğer sitelerde yazdığım makaleleri bu siteye geçiriyorum, tahminimce 2 gün içerisinde falan yeni başlıklarla düzenli olarak yazmaya başlayacağım.

Her yazının linkini koy buraya ki takip etmemiz kolaylaşsın Barışçım. Hayırlı olsun. 😉

Teşekkürler (:

Ayrıca dediğim gibi bugün artık yeni başlıklar eklemeye başladım. "Elektronik ve Dijital Ürün Almadan Önce Okuyunuz" ve "En İyi Bilgisayar Konfigürasyonları ve Alternatifleri" başlıklı 2 adet yeni makale ekledim. Özellikle Premiere'de Mercury Playback ile çalışmak isteyenlerin 2. başlığa, yakın zamanda elektronik veya dijital ürün almayı planlayan arkadaşların ise 1. başlığa bakmalarını tavsiye ederim.

"Elektronik ve Dijital Ürün Satın Almadan Önce Okuyun"

"En İyi Bilgisayar Konfigürasyonları ve Alternatifleri"

http://barisferah.blogspot.com/

Gönderildi : 31/10/2011 12:24 am
 Hepa
(@hepa)

Z serisi çıktı yeni onboard ekran kartı ve pci ekran kartını aynı anda kullanabiliyor. GPU bazlı encode yapabiliyor.Tavsiye.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 31/10/2011 12:42 am
(@kezzap)
Admin

Bir eleştirim olacak Barış. Yazı renklerini ya da blog arka planının rengini falan değiştir bence. Okuması zor oluyor. Karmaşık baya...

Gönderildi : 31/10/2011 12:56 am
(@homeros)

Z serisi çıktı yeni onboard ekran kartı ve pci ekran kartını aynı anda kullanabiliyor. GPU bazlı encode yapabiliyor.Tavsiye.

Evet çok sağolasın gözümden kaçmış benim de, yoksa çok çok büyük bir hata olurdu. Hemen düzeltiyorum. Ve diğer arkadaşlar da yani yazılarda vs. gördüğünüz hatalar varsa lütfen uyarın yani. Tekrardan teşekkürler.

Gönderildi : 31/10/2011 1:02 am
 Hepa
(@hepa)

Canım sıkkın ama bu sistem olmasına rağmen full kalite RED görüntüsü oynatmıyor, halfta oynatıyor. Sanırım bunun sorumlusu o lanet hdd 🙂 Bi raid yapmak lazım sanki.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 31/10/2011 1:21 am
Sayfa 164 / 195
Paylaş: