Forum

Benim de Söyleyecek...

[Sabit] Benim de Söyleyeceklerim Var

2,919 Gönderi
140 Üyeler
7 Reactions
402.3 K Görüntüleme
(@mecayonur)
Gönderi: 0

Sırf RED'in var diye oynatıyoruz seni zaten o nedenle haddini bil!

Omega amma ağlak yaptın boolum..

RED olmasa ne olur ha ? RED im olmasa nooooolllllurrrrrrrr !!!!!!!! 😀

Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )

Gönderildi : 19/07/2011 12:58 pm
(@omega_works)

Omega amma ağlak yaptın boolum..

Bi anda döküldüm olm ne bilim... Ağlamak istiyorum a.k.

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 19/07/2011 1:42 pm
 HHK
(@hhk)

'Aslında 13 değil 12 şehidimiz vardır.Hataylı asker Alevidir.Alevilerden şehit olmaz! Onların bastığı yerde namaz dahi kılınmaz.'

Haydi bakalım, Hobaaaaaaaaaa!!!

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 20/07/2011 2:32 pm
(@mecayonur)

Bu haberi yazan arkadaşın ve gazetenin çalışanlarının annelerinin tam bir sokak hamınefendisi olduğu (o... ) ve çalışmak için saat mekan onlar için farketmediği herkesçe bilinen bir gerçektir ! 😉 onlar istediklerini desinler Alevilere ! İtler İsteyince Atlar ölmez! 😉

Gönderildi : 20/07/2011 2:56 pm
(@admin)
Admin

Ben de çok kızdım da sanırım yerel gazete. Yerel gazete olunca ciddiye almıyacan. Gerizekalı mı yok memlekette.

Gönderildi : 20/07/2011 3:24 pm
(@mecayonur)

Evet malatyada bir yerel gazeteymiş ama umrumda değil... yerel gazete oldukları kadar da insan olsunlar! bunlar gibiler yüzünden ülke bölünüyor ayrımcılıklar ortaya çıkıyor ilerki zamanda. yılanın başını ufakken ezmek gerekli! Yaşasın Halkların Kardeşliği !

Gönderildi : 20/07/2011 3:31 pm
(@omega_works)

Yaşasın Halkların Kardeşliği !

+1

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 20/07/2011 7:13 pm
(@gorkem)

Dalları basmış kiraz
gel bana biraz biraz
hadi güzelim etme naz
yakalarsam tık tık

İki sene önce egenin incisi Ayvalık/sarımsaklının merkezinde bu şarkı çalıyordu son ses.
Önünde de 5 tane mahalle karısı göbek atıyordu....

Alın size egenin incisi.... 🙂

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 25/07/2011 6:17 pm
(@omega_works)

Dalları basmış kiraz
gel bana biraz biraz
hadi güzelim etme naz
yakalarsam tık tık

İki sene önce egenin incisi Ayvalık/sarımsaklının merkezinde bu şarkı çalıyordu son ses.
Önünde de 5 tane mahalle karısı göbek atıyordu....

Alın size egenin incisi.... 🙂
Al sana göbekçi inci abla.... Egenin "inci"si

Gönderildi : 25/07/2011 7:54 pm
 Vlad
(@vlad)

Bu haberi yazan arkadaşın ve gazetenin çalışanlarının annelerinin tam bir sokak hamınefendisi olduğu (o... ) ve çalışmak için saat mekan onlar için farketmediği herkesçe bilinen bir gerçektir ! 😉 onlar istediklerini desinler Alevilere ! İtler İsteyince Atlar ölmez! 😉
Alevilerle bu alıp verilemiyen nedir anlamıyorum. Atatürkçü olmaları mı? İslamiyeti eski Türk kültürüne adapte edip mezheplerini mi icra etmeleri (alevi semahı altay şamanlarının geleneksel töreniyle aynıdır), Chp yi herzaman desteklemeleri mi, çağdaş olmaları mı? Yoksa suç Alevilerde mi; Osmanlıyı kuran ilk iki padişahın bektaşi olduğunu unutmaları, ordunun belkemiği yeniçerilerin bektaşi kültürüne göre yetiştirmeleri, mehter takımının yeniçeri yani bektaşi bandosu olması,bir çok padişahın bektaşi tarikatına üye olması, Ahilik gbi çok önemli bir yapının yine bektaşi örgütü olması gibi şeyleri sahiplenmemeleri mi? belki de ozmandan geliyordur bu kin. bi nevi kıskançlık diyebiliriz. şehit sayılmamış demek ki. kim bu otorite? bence Türkiyeyi gerilere götürmeye çalışan ufak ama etkili eller bunlar. 13. şehit o yazıyı yazan itler için de şehit oldu. diğer 12siyle kardeş gibi şehit oldular. aksini söyleyen benim için bu forumdan atılmama sebep olur.

Gönderildi : 27/07/2011 12:06 am
(@mecayonur)

Alevilerle bu alıp verilemiyen nedir anlamıyorum. Atatürkçü olmaları mı? İslamiyeti eski Türk kültürüne adapte edip mezheplerini mi icra etmeleri (alevi semahı altay şamanlarının geleneksel töreniyle aynıdır), Chp yi herzaman desteklemeleri mi, çağdaş olmaları mı? Yoksa suç Alevilerde mi; Osmanlıyı kuran ilk iki padişahın bektaşi olduğunu unutmaları, ordunun belkemiği yeniçerilerin bektaşi kültürüne göre yetiştirmeleri, mehter takımının yeniçeri yani bektaşi bandosu olması,bir çok padişahın bektaşi tarikatına üye olması, Ahilik gbi çok önemli bir yapının yine bektaşi örgütü olması gibi şeyleri sahiplenmemeleri mi? belki de ozmandan geliyordur bu kin. bi nevi kıskançlık diyebiliriz. şehit sayılmamış demek ki. kim bu otorite? bence Türkiyeyi gerilere götürmeye çalışan ufak ama etkili eller bunlar. 13. şehit o yazıyı yazan itler için de şehit oldu. diğer 12siyle kardeş gibi şehit oldular. aksini söyleyen benim için bu forumdan atılmama sebep olur.
O kadar güzel yazmışsın ki kardeşim. İnan bir solukta okudum ve herşeyinle sonuna kadar katılıyorum sana! Çekemedikleri en büyük şey çağdaş olmaları bence. Bu da sanırım bazı annesi belli olmayan kesimler tarafından Alevilerin din dışında sayılmasına bahane oluyor... Halbu ki İslamı bile en temiz yaşayan meshepler arasındadır Alevilik. ELİNE BELİNE DİLİNE SAHİP OL ! başka hiç birşeye gerek yok...

Gönderildi : 27/07/2011 3:23 pm
(@kingpin)

Yazanın ne kadar dengesiz bir şahsiyet olduğunu anlamak için çalışıyorum, epeydir çalışıyorum, color correction yaparken sıcaktan restart atan laptopum gibi hep başa sarıyorum bi cacık çıkmıyo. Bu arkadaş gibi çok afedersiniz "angutlar" yüzünden saygılı insanlar da zan altında kalıyor, gruplaşma ve düşmanlık(buraya derdimi anlatacak daha hafif bi kelime lazımdı ama bulamadım henüz) artıyor. Bir de yazıyorsun insanlar okusun diye töbe töbe...

why so serious?

Gönderildi : 01/08/2011 3:40 pm
 Hepa
(@hepa)

Yarın için set görmek isteyen hevesli genç arıyorum.
Benim bul!..

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 06/08/2011 11:53 pm
 HHK
(@hhk)

3. haftayı da tamamladım.

Daha ilk günümde sinsice saklanmaya başlamış bilincim, benden ne kadar da uzaklaştığını şu sıralarda bariz bir şekilde belli ediyor. Kayıplara karışmış hafızam, bunalım bunalım diye her inlemesinde kendinin ispatını sunuyor. Sevdiğim şeyleri hatırlayamamak, çok bildiğim bir şey hakkında cümle bile kuramamak, isim bile söyleyememek ve cevapsız bırakılan her soruda küçülmenin hissi, hep bu göçten sebep. Karmaşık, düzensiz ve arada kalmış bir yaşamın en dibindeyim.

Bana bir nefes gerek, Ey Hünkarım! Yetiş carıma!

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 13/08/2011 8:43 pm
 HHK
(@hhk)

Pıst!!! Az beri bak hele... Pazartesi saat 19:00 sularında Taksim civarında, alex delarge ile sımsıkı sarılacağız. Bizle birlikte sarılma yumağı oluşturmak isteyenlerle de kucaklaşırız elbet. Canı çekenler, özelden az biraz şey etsinler afedersin.

( Mekan henüz belli değil, buluştuktan sonra mekan belirlenecektir).

Not: Özelden şey etmesinler mailden şey etsinler. İş yerinden foruma giremiyorum.

Mail: [email protected]

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 21/08/2011 6:29 pm
Sayfa 163 / 195
Paylaş: