Sıkıntı - Copa Orta Dünya
Hegel - Payi - Oran - Carax
Her an girebiliriz yayına, giriyoruz, girdik.
http://www.ssradyo.com " onclick="window.open(this.href);return false;
http://ssradyo.blogspot.com " onclick="window.open(this.href);return false;
Sayfalarda yer alan yazı yazma kutucuğu uçmuş... Hemen sol altta yer alan Cevap Yaz düğmesini kullanabilirsiniz.
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)
Php forumun en son sürümünü yükseltirken orjinalinde olmayıp kendim eklediğim birkaç özellik uçtu. Onları da ekleyecem.
Ben iyi ki gelmemişim.İğrenç insanlarmışsınız 🙂
ulen hep ben heyecanlanıp soyunucam soyunuyorum derken siz soyunmuşsunuz ve bide hepberaber! laner olsun cidden nefret ettim hepinizden! 😀
not: harbiden de iğrençmişsiniz! 😀
Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )
aktif başlıkları görüntüle diyince neden görüntülemiyor? heralde diyorum elden geçiyor ama artık dedim bir sorayım epey oldu yani...
Şuan acil olarak elinin altında Mac'i olan ve Final Cut yüklü olan hayırsevere ihtiyacım var FCP projemi XML olarak bana atabilecek bi' babayiğit var mı aramızda:)
*our AC-130 in the air
En sonunda istediğim RED ONE ımı tam takım almış bulunuyorum arkadaşlar hadi bakalım bundan sonra nice işlere 😀
Not : Dokunmak 1 tl.
Dipnot : Düd 100 tl de verse dokunamaz !
Endipnot : cam açana bedava !
aktif başlıkları görüntüle diyince neden görüntülemiyor? heralde diyorum elden geçiyor ama artık dedim bir sorayım epey oldu yani...
Bunu görünce yazayım dedim. Ben aktif başlıkların diğer tarafında bulunan "yeni mesajlar" kısmından geziyorum forumu. Birn önceki gelişimden beri yazılan mesajların olduğu başlıkları diziyor hemen. Bence daha pratik bir sistem. Hatta benim chrome'daki FF kısayolu direkt olarak yeni mesajlar sayfasını açıyor. Deneyin.
En sonunda istediğim RED ONE ımı tam takım almış bulunuyorum arkadaşlar hadi bakalım bundan sonra nice işlere 😀
Üstüne para versen dokunmam zira bana beleşe kiralayacaksın zaten.
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Üstüne para versen dokunmam zira bana beleşe kiralayacaksın zaten.
haha evet kiralıycam sana sen hiç meraktme öyle bir kamera vericem ki ; kendi filmini kendi çekiyor ayrıca daha sonra sponsorunu bulup vizyona sokuyor filmini 😀
Senden çok biz forum yazarlarına hayırlı solsun o zaman.
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)