Forum

Benim de Söyleyecek...

[Sabit] Benim de Söyleyeceklerim Var

2,927 Gönderi
142 Üyeler
8 Reactions
403.5 K Görüntüleme
(@sickman)
Gönderi: 0

Demek ki kopmak deli prim yapıyor moruk işte. Biz burada kopmak istiyor muyuz ona bakalım. İstiyorsak hemen açalım bir site daha FF xDe diye orada kopalım. Tabi bu aslında, yakında interneti facebook.com sanacak insanların yetişeceğine dalalet oluyor. O açıdan kötü. Gir feysbuka, video izle, çet yap, xDe kop, şarkı dinle, her şey hazır löp, haberleri oku, panpalar ne yapmış falan sonra kapa brovsırı çık netten. Olay bu. Ama xDe kopmadan olmaz bro.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 08/12/2010 3:41 pm
(@trackless)

"Sanatta devrimci bir tufanı ve akıntıyı yükseltin. Yaşayan sanatın ve karşı sanatın ilerlemesini sağlayın ki, sanatsal olmayan gerçeklik sadece eleştirmenler, sanat meraklıları ve profesyonellerce değil, herkes tarafından kavranabilsin." George Maciunas

Gönderildi : 08/12/2010 5:51 pm
(@gorkem)

Leslie Neilsen yakın zaman önce ölmüş. 84 Yaşındayken....

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 10/12/2010 6:35 pm
 HHK
(@hhk)

Barcelona da artık forma reklamı alacakmış; yıllık 30 milyon Avro ile en pahalı forma reklamı... Firma ise tabiki Katar'dan...

Gelelim işin ilginç yanına, reklamı veren bu firma bir vakıf. Tam olarak Katar Vakfı (Qatar Foundation) olarak geçiyor. Başındaki kişi ise Katar emirinin hatun kişisi. Bir vakıf reklam veriyor ve bu reklamı futbol piyasası içindeki en yüksek ücreti oluyor.

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 10/12/2010 8:05 pm
(@hegel)

Barcelona da artık forma reklamı alacakmış; yıllık 30 milyon Avro ile en pahalı forma reklamı... Firma ise tabiki Katar'dan...

Gelelim işin ilginç yanına, reklamı veren bu firma bir vakıf. Tam olarak Katar Vakfı (Qatar Foundation) olarak geçiyor. Başındaki kişi ise Katar emirinin hatun kişisi. Bir vakıf reklam veriyor ve bu reklamı futbol piyasası içindeki en yüksek ücreti oluyor.

Barcelona'nın reklam almaması romantik solculukla eşdeğer bir durum. Hatta reklam almayarak reklamlarını yapmalarının getirisi daha yüksek. Bu söylentiler de buna hizmet ediyor aslında. Apaçık bir kandırmaca, ezilenlerin gönlünde taht kurmaca vs. Her şey birbirine karışmış durumda. Dezenformasyon artık mutasyona uğrayıp yeni bir türe dönüştü. Bakınız wikileaks. Bu belgelerle halkların gazı alınıyor; tepki gösterip rahatlamaları sağlanıyor. Değişen bir şey var mı?

Kalem Oynatan İle Ayı Oynatanın Buluştuğu Yer

http://kalemoynatanileayoynatannbulutuuyer.blogspot.com.tr

Gönderildi : 10/12/2010 8:26 pm
(@nihilprophet)

Romantik solculuktan ziyade, katalanlar, Barcelona'yı milli takım saydığından formalarına reklam aldırmadılar yıllarca, insanların tepkileri de bu nedenden dolayı, milli geliri çok çok yüksek durumda olan bir özerk bölgeden romantik solcu falan çıkmaz, ulusların kendi kaderini tayin hakkını savunan ama bir yandan da kendi içinde gayet milliyetçi olan ve ispanya dan tam bağımsızlık almak için harekete geçmiş bir bölgenin en önemli ve hatta milli futbol takımından bahsediyoruz, doğal olarak ta katalan halkı, Barcelona'nın, diğer ispanya takımlarına benzemesinden çekiniyor, bunların bir bölümü, krala bağlılığına ilan eden kulüpler, bir bölümüyse direkt olarak franco tarafından kurdurulan kulüpler, barcelona nın durumunda olan da bazı takımlar mevcut (athletic bilbao vs.) meseleyi bu yönüyle incelemek gerkelidir ve ciddi anlamda stratejik ve politik bir yanlıştır.

Gönderildi : 11/12/2010 1:46 am
 HHK
(@hhk)

Barcelona şehri tam bir kapital. Dediğin doğru çok fazla zengin var. Bunun farkında olmayanlar bu kente ezilmiş, kendi külleriyle yetinen vb anlamlar yüklüyorlar. İşin bu kısmı haftalar öncesidenki Madrid derbisi öncesi de konuşuldu. Bölge bir kez daha doğru bir şekilde tanımlandı.

Gelelim reklam meselesine; doğrudur reklam kısmının altında politik sebepler yatıyor ama bu devri aştıklarını düşünüyorum. Yani bir Bask bölgesi kadar milliyetçi ve inatçı bir kültür yok. Daha ziyade mantığın da çok fazla ön planda olan bir şehir. Kapital zihniyetinde bunu hoş karşılayacağını düşünüyorum.

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 11/12/2010 1:57 am
 Düd
(@dud)

frigo foruma gelmiş benim hesabım silinsin, bu stresi kaldıramam..

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 11/12/2010 4:07 am
(@admin)
Admin

Geldiği gibi gitti olm. Kadınlar hakkında atıp tutmuşuz 🙂 anında gitmiş bulmuş. O sözlükte güzel zaten. Gelir burada elegeçirir burayı. Çıt çıkmaz valla.

Gönderildi : 11/12/2010 4:31 am
(@hegel)

Türk Edebiyatı Sayı:401 Mart 2007

BİR MUKAYESE DENEMESİ:

‘’YERALTINDAN NOTLAR’’ ve ‘’AYLAK ADAM’’ ROMANLARINDA MODERN İNSANIN YALNIZLIĞI ve YABANCILAŞMASI

http://turkoloji.cu.edu.tr/YENI%20TURK%20EDEBIYATI/orhan_gudek_karsilastirma.pdf " onclick="window.open(this.href);return false;

Kalem Oynatan İle Ayı Oynatanın Buluştuğu Yer

http://kalemoynatanileayoynatannbulutuuyer.blogspot.com.tr

Gönderildi : 13/12/2010 12:19 pm
(@kezzap)
Admin

İş aramaktan imanım gevredi. (Şu an Part-Time çalışıyorum, Full-Time iş arıyorum) İyi bir üniversitede oku kesin iş bulursun, geleceğin garantide olur gazlarıyla iyi bir üniversiteyi kazanmama ve bitirmeme, üzerine yüksek lisansı da bitiriyor olmama rağmen hala iş bulamadım. Ya, üniversite öncesi ve sonrası yalan, ya bu düzen komple yalan. Ya da ben beceriksiz, kabiliyetsizim... Hangisi doğruysa doğru, değişmeyen tek şey, şu anda tek başına bir hayat kuramıyor olmam. İnsanı bok gibi hissettiriyor. Ama her şeyin başı sağlık, sağlık olsun yeter diyor insan...

Gönderildi : 13/12/2010 7:09 pm
 HHK
(@hhk)

İş aramaktan imanım gevredi. (Şu an Part-Time çalışıyorum, Full-Time iş arıyorum) İyi bir üniversitede oku kesin iş bulursun, geleceğin garantide olur gazlarıyla iyi bir üniversiteyi kazanmama ve bitirmeme, üzerine yüksek lisansı da bitiriyor olmama rağmen hala iş bulamadım. Ya, üniversite öncesi ve sonrası yalan, ya bu düzen komple yalan. Ya da ben beceriksiz, kabiliyetsizim... Hangisi doğruysa doğru, değişmeyen tek şey, şu anda tek başına bir hayat kuramıyor olmam. İnsanı bok gibi hissettiriyor. Ama her şeyin başı sağlık, sağlık olsun yeter diyor insan...
Türk Telekom, Ziraat-Halk, Devlet memurlukları, Kayseri Sanayisi ve daha nice kurum... Belli bir topluluğun üyesi değilsen beğenilmiyorsun. Bilmem nereden tanıdığın yoksa yüzüne bile bakmıyorlar. Referans uygulamasını başlatmışlar. Referansta öncü tanıdıklarının olması lazım.

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 13/12/2010 8:05 pm
 HHK
(@hhk)

Şu sıralar canım hiç bir şey yapmak istemiyordu. Dışarı çıkmak, gezmek, arkadaş muhabbeti tamamen uzak durmak istiyordum. Üzerimde garip bir hüzün dolaşıyordu. Forumdan da sıkıldığımı anladım, nette kullanmak istemiyordum. İstanbul'dan gelen bir iş teklifini de reddettim (off şimdi çok pişmanım geçen fala baktırmıştım, yakın zamanda bir kısmet ayağına gelecek demişti falcı kadın; teptik heralde), tv karşısında şuursuzca zaping yapıyordum birden karşıma kanalın tekinde alt kısmına da yazmışlar kış depresyonu diye... Bu yukarda saydıklarımı kadın birbir dizdi; acilen uzman psikiyatra görünmeleri gerekir dedi; bi korktum, bi tırstım, noluyordu ki bana acaba. Kadın yüzüme vurdu sanki. Hemen ardından gelen bir telefon, iyi bir organizasyon ve rahatlık.

Ben kurtuldum da bizim forumda bu depresyona yakalanan kişiler var heralde...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 15/12/2010 4:53 am
(@kezzap)
Admin

Türk Telekom, Ziraat-Halk, Devlet memurlukları, Kayseri Sanayisi ve daha nice kurum... Belli bir topluluğun üyesi değilsen beğenilmiyorsun. Bilmem nereden tanıdığın yoksa yüzüne bile bakmıyorlar. Referans uygulamasını başlatmışlar. Referansta öncü tanıdıklarının olması lazım.

Yok abi nerde bizde tanıdık. Bakalım gidip olabildiğince kendimi göstermeye çalışacağım. Birkaç mülakat var bu aralar.
Umarım alınırım.

Kış depresyonu mudur bilmem ama ruh halimi etkileyen bir durum.

Gönderildi : 15/12/2010 5:30 am
 HHK
(@hhk)

Çocukları salak gösteren, mal gibi gösteren, çocuktur işte anlamaz bilmez mantığında olan özellikle Tv yapımlarından ve her türlü gösterim işinden nefret ediyorum. Bunu böyle gösterenlerin salak olduklarına eminim. Buna bir çok tiyatrodaki çocuk oyununu da katıyorum.

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 16/12/2010 12:53 am
Sayfa 131 / 196
Paylaş: