Forum

Benim de Söyleyecek...

[Sabit] Benim de Söyleyeceklerim Var

2,919 Gönderi
140 Üyeler
7 Reactions
402 K Görüntüleme
(@gorkem)
Gönderi: 0

Milletin gazına geldim, daha yüksek modelini alayım diye arabamı saatım!
Pişman oldum! Seviyordum ben arabamı yaaa! Naledossun!
Herifler geldi, parayı koydular elime, alıp gittiler ilk gözağrımı!
Ben arabamı geri istiyoruuuum!

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 27/10/2010 1:00 am
 HHK
(@hhk)

Yazıyı okuyunca aklıma nüdüstleri yazmak geldi; ama Dude değinmiş... Bende ek bilgi olsun diye Bursa'da nudist bir çift var kapıyı bile çıplak açıyorlarmış gazete röportajları bile vardı. Google yazılsa bulunur belki...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 27/10/2010 3:25 am
(@mordevrim)
Başlığı açan

Hazır nüdistler demişken, şimdi ben nüdizm diye bir din kursam ama harbiden bir din, bildiğiniz ritüelleri olan, inancı mistikleştirilmiş, mantıktan gayet yoksun vs. Bildiğiniz din yani. Ve bu dine göre çırılçıplak dolaşmak dini vecibe olsa, benim de üniversitelere çırılçıplak girme isteğimi, kamu kuruluşlarında çırılçıplak çalışma isteğimi destekler miydiniz lan? cidden soruyorum. Ve yolda birisi benim dini kıyafetime laf atsaydı ya da ne bileyim bizim dine mensup dindar bir bacımızın poposuna laflar dizseydi "ulan sen dindar bir vatandaşımıza nasıl laf atarsın" deyip onu darp eder miydiniz?

Ya da The Dude mahlaslı Eylem beyimiz de bu dine mensup olup ufaklığını bir bayrak gibi ortalıkta sallasaydı, onun o bayrağına "bayraktır abi, kutsaldır sonuçta" deyip saygı duyar mıydınız?

Saat olmuş 02:16, sabah iş var mına koyim. Uğraştığım şeye bak!

Edit: Dinin kendince mantığını da buldum, al! Sonuçta çırılçıplak doğmuyor muyuz, tanrı bizi öyle var etmiyor mu hacı? O yüzden nedendir bu kendimizi yapay şeylerin içine sarmak. Nedendir plastikleşmek. İşte din bunu savunuyor. Tanrının seni yarattığı gibi yaşamak. Nasıl bazı dinlerde estetik ameliyat günahsa, tanrının yarattığını estetize etmeye çalışmak onun estetik anlayışına küfürse, bizim dinimizde de tanrının yarattığı bedenin üstüne sırf estetik oluyor diye ugg ya da aborcrombie & fitch yerleştirmek günah hacı. Özcanlar tekstilin slip donları da dahil. Markalar örnekten münezzehtir.

Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...

Gönderildi : 01/11/2010 5:16 am
(@kezzap)
Admin

Hazır nüdistler demişken, şimdi ben nüdizm diye bir din kursam ama harbiden bir din, bildiğiniz ritüelleri olan, inancı mistikleştirilmiş, mantıktan gayet yoksun vs. Bildiğiniz din yani. Ve bu dine göre çırılçıplak dolaşmak dini vecibe olsa, benim de üniversitelere çırılçıplak girme isteğimi, kamu kuruluşlarında çırılçıplak çalışma isteğimi destekler miydiniz lan? cidden soruyorum. Ve yolda birisi benim dini kıyafetime laf atsaydı ya da ne bileyim bizim dine mensup dindar bir bacımızın poposuna laflar dizseydi "ulan sen dindar bir vatandaşımıza nasıl laf atarsın" deyip onu darp eder miydiniz?

Ya da The Dude mahlaslı Eylem beyimiz de bu dine mensup olup ufaklığını bir bayrak gibi ortalıkta sallasaydı, onun o bayrağına "bayraktır abi, kutsaldır sonuçta" deyip saygı duyar mıydınız?

Saat olmuş 02:16, sabah iş var mına koyim. Uğraştığım şeye bak!

Edit: Dinin kendince mantığını da buldum, al! Sonuçta çırılçıplak doğmuyor muyuz, tanrı bizi öyle var etmiyor mu hacı? O yüzden nedendir bu kendimizi yapay şeylerin içine sarmak. Nedendir plastikleşmek. İşte din bunu savunuyor. Tanrının seni yarattığı gibi yaşamak. Nasıl bazı dinlerde estetik ameliyat günahsa, tanrının yarattığını estetize etmeye çalışmak onun estetik anlayışına küfürse, bizim dinimizde de tanrının yarattığı bedenin üstüne sırf estetik oluyor diye ugg ya da aborcrombie & fitch yerleştirmek günah hacı. Özcanlar tekstilin slip donları da dahil. Markalar örnekten münezzehtir.
Buna yakın dinler olmuş Anadolu'da. Hatta sonradan çıkıyor diye, saç, kaş ve kılları falan da alıyorlar, sadece cinsel uzuvları örtüyorlar, öyle takılıyorlar. Tarhisel dayanağın da var yani. 🙂

Gönderildi : 01/11/2010 3:08 pm
 HHK
(@hhk)

Hatta karnavallarda padişahın önünde geçiyorlar. Kalenderlerdi heralde. O zamanın soğuğunda böyle giyinmek yürek ister. 🙂

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 01/11/2010 3:35 pm
 Hepa
(@hepa)

oley hoba zoba hulley horrey hurricane halaluyaa bismillah:D
" onclick="window.open(this.href);return false;

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 10/11/2010 3:48 am
(@eserdem)

oley hoba zoba hulley horrey hurricane halaluyaa bismillah:D
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Çocukların inandığı yalanlar, esasında gerçek"

cehalet mutluluktur

Gönderildi : 10/11/2010 6:19 am
(@admin)
Admin

Hüngür hüngür ağladım... Onun için trafiği durdurup kornalar, sirenler çalan, kararlı ve dik bakışlar ile buradayız hala diyen her bir Türkiye vatandaşı... Ona olan özlemi canlı canlı görmek.
Belki de uzun zamandır içe attığımız bir sürü olayın bir patlaması. Belki de her zaman küllerinden varolabilen bir millet olduğunun tekrar farkına varmanın coşkusu. Ağladım valla be Atam.

Beni hatırlayınız dedin... Hatırlıyoruz...

Gönderildi : 10/11/2010 5:48 pm
(@gorkem)

"beğen"i tıklıyordum, bulamadım.

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 10/11/2010 5:54 pm
(@admin)
Admin

Bazen öyle oluyor di mi? Bunu yapmak lazım foruma ya. Dur sorim yazılımcıya.

Gönderildi : 10/11/2010 6:02 pm
 Düd
(@dud)

Var var, +rep dediğimiz o işte 🙂

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 10/11/2010 6:22 pm
 abap
(@abap)

kısa film olayını çok karıştırdılar

hasta la victoria siempre

Gönderildi : 11/11/2010 12:33 pm
(@admin)
Admin

kısa film olayını çok karıştırdılar

😀 😀 😀 😀 😀 😀 her zaman komik!

Gönderildi : 11/11/2010 1:08 pm
(@hegel)

Büyük rus yazar Fyodor Mihayloviç Dostoyevski tarihte bu gün,
yani 11 Kasım 1821 de doğdu.Doğum gününü kutluyor,hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz..

Kalem Oynatan İle Ayı Oynatanın Buluştuğu Yer

http://kalemoynatanileayoynatannbulutuuyer.blogspot.com.tr

Gönderildi : 11/11/2010 3:34 pm
(@sickman)

Büyük adamdı rahmetli.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 11/11/2010 3:57 pm
Sayfa 129 / 195
Paylaş: