Olm meclis bile tatile giriyor ya. Yani onlar bile bırakmışken sen postu sahile serebiliyor musun ona bakacaksın. Sonra zaten kış gelince siyaset falan öff, sonra kışı niye sevmiyorsun. Lan kim naapsın kar soğuk doğalgaz kol gibi çabuk akşam sigara balkon.
Yumrukluyorum duvarları
Yumrukluyorum kara gecenin bedenini ellerim kan içinde
Nehirler taşmış yanaklarımdan
Otuz yedi can
Otuz yedi gül çatlamış susuzluktan Sivas'ın içinde
Nasıl uyku tutar gözlerimi
Döne döne semaha duranlar tutuştu önce
Sonra türküler
Sonra şiir çığlıksız düştü türkülerin yanıbaşına
Sivas... Sivas..
Yiğitlik midir emanet cana kıymak
Yiğitlik midir bir tutam ışığı kör bıçakla koparıp karanlığa kurban etmek
Söyle hangi kitapta vardır elleri kollları bağlı yakmak
Var mıdır kardelen akında bir avuç inciyi ateşe tutmak lo...
Böyle garip düştüğüme bakma
Böyle mahsun durduğuma
Varsın ateşin suskunlukla beslensin
Benim de yüreğim gençliğini almış yanına yürür başı dik
Senin de dağların var Sivas, senin de dağların
Dağlarında şahanların
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)
forum gerçek reyislerle doldu la.
vazgeçtim.
Birazdan arkama döndüğümde orda olmayacağını biliyorum..Ama bilmeni istediğim bir şey var..Ben her döndüğümde orda olmanı diliyorum.. -emre
forum gerçek reyislerle doldu la.
Yok ya yarısından fazlası feyk.
18 Ekim 2010'da FF'nin 5. yılı için bir organizasyon şart...
Sırf bunun için iyi bir kısa hak ediyor...
Ya da 5. yıla en donanımlılardan 5 grup oluşturulsun ve 5 kısa ile 18 Ekim'de vizyon yapalım en iyisinden...
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)
18 Ekim 2010'da FF'nin 5. yılı için bir organizasyon şart...
Sırf bunun için iyi bir kısa hak ediyor...
Ya da 5. yıla en donanımlılardan 5 grup oluşturulsun ve 5 kısa ile 18 Ekim'de vizyon yapalım en iyisinden...
bunun için daha önceleri bidıla bir proje sunmuştum lakin.
http://www.camurfilms.com" onclick="window.open(this.href);return false;
lakin artık projelere yetişemediği için proje limiti dolmuş olabilir... Diğer yetkililere seslenemk lazım!!!
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)
zenginlerin işini yapıyor bidıl :):)
http://www.camurfilms.com" onclick="window.open(this.href);return false;
zenginlerin işini yapıyor bidıl :):)
hahaha... ama forumda marks okuyan epey var diyebilirim... bi titreme geldi sanki.. 🙂
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)
Erkenden hatırlattığın için teşekkürler HHK. Bi kafa yoralım bakalım.
Yetkililerden bize heyecan verecek haberleri bekliyoruz...
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)
Uzaklardan geldik yurt edindik, öyle bir isim verdik ki cihan bile şuur edindi, Anadolu dedik özümüzü kattık. Sıra sıra dizildik, kanımızı akıttık. Bildiğimizi harmanlayıp sır edindik. Sırı saza söze gizledik. Dillendirdik aktardık. Arif olmayan hesap edemedi, anca başımızı kesti. Araplığı islam sandı, bize eşek Türkmen dedi. (HHK)
Etmeyin canlar, yapmayın. En beleşinden aklınız var kullanın. Ne karışıyorsun benim Allah ile arama. Neden dokunuyorsun, neden bana kıyafet biçiyorsun. Dokunma kutsalıma, dokunma sazıma sözüme, dokunma haykırışıma.
Bir gece baskın yapıp, eşyalarımızı toplatıp, tabelamızı indirip, polisle geliriz atarız sizi deyip, tehdit edip ne kazanacaksın Bornava ve İzmir Büyükşehir Belediye; ne kazanacaksın. Seni oraya getiren halka bu zulüm yapılır mı? Çok mu sevdin Hızır Paşa'yı, çok mu özenesin geldi.
Allahçı olup da, Allah'a ibadet etmeyi yasaklayanlardan ne eksiğin kaldı? Seni bu zihniyetten ayıran ne farkın kaldı?
Bak zamanında ne demiş, Yusuf Has Hacip, Kutadgu Bilig (Kutlu Bilgi) adlı yapıtında,
Alevilerden biri elçi yaptırılsa ve bunlar ağlansa, devlet mutluluk bulur
Alevileri kuvvetle sev; sevgin gönülden gelsin. Bak, gör ve herşey için iyilik et
Bunlar Ehlibeyt’tendir ve peygamber ile kardaş, sevgili peygamber hakkı için Alevileri sev arkadaş
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)
Bu gökçe fırat nasıl bir adamdır, bu herifi ciddiye alsak, akıl hastanesine kapatmak gerek, almasak, adam memleketin ilk nasyonal sosyalist partisini kurmuş ulan, bi sürü de profesör falan var yönetim kurulunda, şaka mısın siz birader?
BU gebertici sıcaklarda bile rahatça diyebiliyorum ki: Yazı her zaman kışa tercih ederim.
Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;