burada ses kaydı nasıl yapılmıştır ? İçeride iken bir kere oynatılmıştır,
sonra "abi tekrar alıyoruz" deyip aynı repliği adama veya kadına tekrar söyletmişlerdir.
Sonra görüntü-ses uyumluluğu yapılmıştır.
Topuk ve kuş sesleri sonradan eklenmiştir.
Değil mi ? Eğer dublaj yok dersek.
Bu ihtimalleri düşündüm bende bunların dışında olmaz sanırım 😀
Öncelikle video yu koyayım ki bir sorum var ses le ilgili.
[vimeo] http://www.vimeo.com/12169140 [/vimeo]
burada ses kaydı nasıl yapılmıştır ? İçeride iken bir kere oynatılmıştır,
sonra "abi tekrar alıyoruz" deyip aynı repliği adama veya kadına tekrar söyletmişlerdir.
Sonra görüntü-ses uyumluluğu yapılmıştır.
Topuk ve kuş sesleri sonradan eklenmiştir.
Değil mi ? Eğer dublaj yok dersek.
Standart öyle yapılır zaten.
Sokrates bir gün eve geç gelmiş.Karısı da sürekli bunun nedenini soruyormuş.Konuşmuş, bağırmış çağırmış Sokrates hiçbir tepki vermeyip önüne bakmaya devam etmiş. Bunun üzerine karısı bir kova suyu Sokrates'in kafasına boşaltmış. Sokrates ise gayet sakin bir şekilde cevap vermiş:
Bu gökgürültüsünden sonra yağmur kaçınılmazdı...
Kaynak: http://tr.wikiquote.org/wiki/Sokrates " onclick="window.open(this.href);return false;
Madem öyle bende bi tane anlatıyım. V.Hugo'nun aldığınız en büyük övgü neydi sorusuna verdiği cevaptan alıntı.
Victor Hugo bi gün yine içiyo içiyo meyhanede. Neyse geç saat oluyor ve evine tin tin gelirken feci derecede çişi geliyor ama meshanesi patlamaya hazır bir volkan gibi sıkıştırmakta. Talihsizlik anahtarını unuttuğunu farkediyor ve kapıyı yumruklayıp uyuyan karısına sesleniyor. Kapı duvar tabi. Duyan yok. Altına kaçırıcak. Bi süre daha sabrediyor buruyor kapıya. Bütün gücüyle bağırıyor cagırıyor acan yok. Ölecek değil ya gidip evin yan duvarına işemeye başlıyor. O sırada oradan atlı arabasıyla bir şoför geçerken duvara işeyen bu adamı görünce
"Heeeyeeye napıyosun lan. Orası Sefiller'in büyük yazarı V.Hugo'nun evi. Defol!"
Pucca kim lan?? Herkes bu zibidi genç kızın kitabını konuşuyor. Neymiş, ülkenin en çok izlenen ve okunan blogunun yazarıymış ve şimdi kitap çıkarmış. Vay be, gün gelecek bizde de "eli mak biıl" ve "biricid consun günlüğü" tarzı şeylerin prim yapacağını hiç düşünmemiştim. Şaşırdım.
Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...
Bir de her boku bilen adam mı ne var, o ikisine çıkardı aynı yayın evi.
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Hitchcock filmi gerçek oldu.
http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=2&vid=7179&bid=1&hid=14974938 " onclick="window.open(this.href);return false;
İnci bir gecede 2 defa Disko Kralı'na saldırdı. Haftalardır uğraşıyorlardı. Öğrendik ki inci'de gerçekten hatunlar varmış, helal olsun yengelere diyoruz, şukularını veriyoruz. Videolar düştüğü anda paylaşılır. Of bütün moral bozukluğum geçti gitti.. Helal olsun bacılar..
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
İnci bir gecede 2 defa Disko Kralı'na saldırdı. Haftalardır uğraşıyorlardı. Öğrendik ki inci'de gerçekten hatunlar varmış, helal olsun yengelere diyoruz, şukularını veriyoruz. Videolar düştüğü anda paylaşılır. Of bütün moral bozukluğum geçti gitti.. Helal olsun bacılar..
Şu an bu yazmak için giridim önce davranmışsın.
Off süper bir şey ya! Evde koparak dolanıyorum.
Helal Oya reyis...
okandede 🙂
Bu inci denilen şeyin üzerine çok konuşmak gerekiyor.
1.nesil olarak -yanlış olmasın-, çok yakından takipteyim.
Geçen haftaki Murat Bardakçı saldırısı da on numaraydı.
cCc bacıyan-ı rum cCc
Şu an bu yazmak için giridim önce davranmışsın.
Off süper bir şey ya! Evde koparak dolanıyorum.
Helal Oya reyis...
okandede 🙂
Bu inci denilen şeyin üzerine çok konuşmak gerekiyor.
1.nesil olarak -yanlış olmasın-, çok yakından takipteyim.
Geçen haftaki Murat Bardakçı saldırısı da on numaraydı.
Ulan ne Oya'sı, esas 2. hatun bombaydı.. Neydi, sefiller miydi neydi.. İnci açılmıyor şu anda zaten ahahe
Bu varan bir ama esas olay 2.de. O da düşer yakında:
http://www.dailymotion.com/video/xdnl5s_ynci-sozluk-disko-kraly-ziyareti-13_fun " onclick="window.open(this.href);return false;
Hâlen en çok şaşırdığım şey inci'de hatunların olması. Bir böyle hatuna denk gelemedik ki, sesi de güzel, mordevrim, güzel midir la bu hatun?
İkinci hatunu görmedim ben ya.
Oya'yı biliyorum, ikincisi ne?
Anlat hele, caps ver.
Bu da 2.nin kepsi:
http://gelgidersin.blogspot.com/2010/06/inciden-nisa-varosun-disko-kral.html " onclick="window.open(this.href);return false;
Bence ilki daha iyi ya. Bu direkt küfür etmiş gitmiş neredeyse.
İnci'nin zeki saldırılarını daha çok seviyorum.
"Bu maili Danimarka'nın Nobrain kentinden atıyorum."
"Bugün dünya dedeler günü, kutlu olsun."
tarzı mesajlar mesela.
Ben bu tarz olanları daha çok seviyorum.