Adana, Antalya, Kastamonu, Samsun...
kısacılar hareketleniyor gibi.
Ahmet fransa'da, eylem yakında briTanya'da.
yine güzel hareketler olacak bi şekiller olacak demektir bir şekilde.
Ben de umut doluyorum böyle olunca.
belki de bezı şeylerin zamanı geliyordur.
ya da Bahar mı geliyor nedir.
Eser var birde Almanya fatihi 🙂
Güzel işler zaten yapılıp forumda paylaşılıyor beğeniliyor vs.. Umarım yapılan işler forum sınırları dışında da ses getirir kendine yer bulur hale gelir. Bu kadar kişiden istediği amaca ulaşacak kişiler elbette çıkar diye düşünüyorum. Buradaki herkesi tanımamdan dolayı ayrıca bi mutluyum.
A tabi ya.
Serhat'ı unuttum.
E Ali'de İtalya'da.
virüs gibi yayılıyoruz.
🙂
ferdi olarak her zaman beynelmilel hareketler çekmişizdir yani.
ogni suono diventa realta...
Çekmekle kalmadık beynelmilel olduk:)
nalet olsun ya
5d si 7d si olanlar,
kafadan biçim yönünden + puan alıyor
5d yi koysa manzaraya,
45 dk uzaklara bakmalı sıkıcı sanat filmi diye izlettirir kendini.
teknoloji hv30 da durmalıydı
hasta la victoria siempre
düd de bu diyarlara gelince 3'lerimizi birleştirip alman fransız ve ingiliz gurbetçi ortak yapımı bi "türk" filmi çekeriz diyorum ben =)
(ya da bir alman bir fransız bir ingiliz olayını değerlendirip bi fıkra yazarız)
cehalet mutluluktur
düd de bu diyarlara gelince 3'lerimizi birleştirip alman fransız ve ingiliz gurbetçi ortak yapımı bi "türk" filmi çekeriz diyorum ben =)
(ya da bir alman bir fransız bir ingiliz olayını değerlendirip bi fıkra yazarız)
Ben varım.
Evini açmadın, gelemedik, seneye artık 🙂
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Evini açmadın, gelemedik, seneye artık 🙂
bah yau.. olm ben yarın nerede olacağımı bilsem bi.. yoksa tükkan senin. sen detaylı programını bana da bi gönder de belki yanına zıplayabilirim. senin yanına zıplayabilme ihtimalimi sevdim.
cehalet mutluluktur
Şuanda Kanal24'te Semih Kaplanoğlu konuk.. Semih Kaplanoğlu sineması konuşuluyor.. Meraklısına duyurayım istedim...
Maksadım sana gördüğünü anlatmak değil anlamadığını göstermektir.
ffsözlük'e üye oldum, yine mail gelmiyor taa ne zaman böyle bir sorun vardı (mordevrim bilir) almıyacaksanız aranıza söyleyin olm 🙂
Amatör set işçisi.
Spam kutunu kontrol et bi.
Onur Ünlü'nün bayadır beklediğim filmi nihayet vizyonda. Bu akşam 24.15 seansında izlicem filmi. Eğer Asya'da oturuyorsanız zaten tek seçeneğiniz capitol. Avrupada ise iki sinemada var. Yani koskoca istanbulda 3 kopya gösterimde. Bildiğin üç. bu film en iyi senaryoyu almıştı Altın Portakalla. Ciddi fanatikleri olan bir adamın filmi. Neden ve nasıl olursa 3 salonda gösterilir? Kötü film martavalına da tokuz. Kaptan Feza ki 2000 gişe yapmış rezalet bir filmdi 35 kopyaydı sanırım. Oyuncu kadrosu da çok adha kötü Beş Şehir'den. Anlayamıyorum. Sinirleniyorum. Küfrediyorum...
Evlat öyle deme,mizah çok ama çok ciddi bir iştir!
Münir Özkul
Demin rastgeldim, katıla katıla güldüm;
Özellikle monitörden bildiri okuyan apaçi arkadaşımızın bildirisini izleyin.
facebook grubu:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=383015964524&ref=mf#!/Protesto10Nisan " onclick="window.open(this.href);return false;
Eğer Facebook muhammed'den özür dilemezse 90.000 kişi hesaplarını kapatacaklarmış :D:D
*our AC-130 in the air
Doğru söze ne denir ki? 🙂