Oğlum KezzAp yandaki avatarından utan yaa dümtektek falan 🙂
Oğlum KezzAp yandaki avatarından utan yaa dümtektek falan 🙂
🙂
Ya abi onu bile arattı bu şarkı düşün işte.
Ben de aynını oynadığınız oyunlar başlığında diyecektim vazgeçtim 🙂
şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...
Yine kötü bir şarkı.
Athena'dan sonra iyi şarkıyla katılamadık bence. Bu da öyle oldu.
Bence Mor ve Ötesi ~ Deli gayet iyiydi Kezzo. En azından 'Türkçe'ydi. Ve dahası şarkıdan hem siyasi, hem ekonomik, hem kültürel ve hem de sanatsal bir pay çıkartmak mümkündü. Zaten Mor ve Ötesi davulcusu Kerem Kabadayı'yı aynen sana benzetiyorum. Google'a yaz bak, aynı sen. Tam da konunun üzerine geldi, iyi oldu... 😀
İnsan kendini benzetemiyor mu ne?
Ben benzetemedim.
TRT 4 Çocuk'da "Zack'in Dosyaları" diye bir dizi vardı. Ben de aynı Zack'e benzetirdim.
http://www.thezackfiles.com/index.htm " onclick="window.open(this.href);return false;
Kalem Oynatan İle Ayı Oynatanın Buluştuğu Yer
Yok abi Kamuran Akkor'a benziyorum ben.
Oldu olacak öyle bir benzetme yapın. 🙂
Ne çok benziyormuşum birilerine 🙂
Bu geceymiş , izleyelim bakalım biraz ne olacak ...
Vallaha kötü dedik eleştirdik falan ama son düzenlemelerle ve sahne performansıyla iyiydi sanki be maNga.
Ben ümitlendim.
Evet , benimde beklediğimden daha iyiydi. Geçen gün Okan Bayülgen'in bahsettiği yarışmaya çok sayıda eşcinsel insanın katılma durumuna biraz daha dikkat ettim. Tabi ki kesin olarak yargılanamazlar ama kıyafetler ve danslar banada bazı ülkerlerin bu şekilde katılımda bulunduğunu hissettirdi.
Birde manganın gösterisindeki arkadaki ışık çok rahatsız ediciydi kamera uzaktan çektiğinde gözükmüyorlardı.
Vallaha kötü dedik eleştirdik falan ama son düzenlemelerle ve sahne performansıyla iyiydi sanki be maNga.
Ben ümitlendim.
Senin Eurovision izlemen, daha da kötüsü ümitlenmen falan çook ilginç kezzo.
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Ben ümitlendim.
Senin Eurovision izlemen, daha da kötüsü ümitlenmen falan çook ilginç kezzo.
🙂
Abi niye ya. Müthiş anlamlar atfetmeden bir Cumartesi eğlencesi olarak fena olmuyor.
Zıplayan hoplayan insanlar iyidir yani. 🙂
Manga kaybederse üzülmem, ya da kazanırsa sevinmem.
Sayısal Gece'den pek bir farkı yok yani benim için. 🙂
apaçiler 2. oldu.
*our AC-130 in the air
Manga'nın halihazırda çok daha iyi parçaları var zaten. Bu parça ile başarılı olacağımızı hiç sanmazdım. Ancak akşam izledim ve farkettim ki bu yıl Eurovision gerçekten kısırdı. Hoşuma giden bir iki parça oldu sadece. Onlar içerisinde de Almanya yoktu açıkçası. İlk beşe gireceğimizden emindim, ilk üçe gireceğimizi ise umuyordum.
Kesin olan bir şey var; ikinciliği, Almanya'nın birinciliğinden daha çok hak etmiştik. Sonuç şaşırtıcı değil.
deli kız lena'nın birinci olduğu yarışma olmuştur. (bkz: ben demiştim) (bkz: kendini sözlükte sanmak)
vay anasını, demek almanya geçen seneki gibi bir performans sergileseymiş manga birinci bile olabilirmiş.
cehalet mutluluktur