2010 Eurovision şarkımız Manga - We Could Be The Same
https://www.youtube.com/watch?v=
Bence şarkı güzel.
İğrenç. Hiç beğenmedim. Bırakın bu işi, manav açın. Bi' kere neden ingilizce?
"Boşa sallanan kürek dalga yaratmaz."
Ben de kabul edemiyorum tarzanca şarkıyı. Kendileri müziklerini istedikleri dilde yapabilirler. Ama böyle ülkeleri bir araya getirme amacı olan bir yarışmada böyle ezikliği kabul etmem mümkün değil. Rezillik.
ilk 10'a giremez.
Yine kötü bir şarkı.
Athena'dan sonra iyi şarkıyla katılamadık bence. Bu da öyle oldu.
Yine kötü bir şarkı.
Bence Mor ve Ötesi ~ Deli gayet iyiydi Kezzo. En azından 'Türkçe'ydi. Ve dahası şarkıdan hem siyasi, hem ekonomik, hem kültürel ve hem de sanatsal bir pay çıkartmak mümkündü. Zaten Mor ve Ötesi davulcusu Kerem Kabadayı'yı aynen sana benzetiyorum. Google'a yaz bak, aynı sen. Tam da konunun üzerine geldi, iyi oldu... 😀
"Boşa sallanan kürek dalga yaratmaz."
Yine kötü bir şarkı.
Bence Mor ve Ötesi ~ Deli gayet iyiydi Kezzo. En azından 'Türkçe'ydi. Ve dahası şarkıdan hem siyasi, hem ekonomik, hem kültürel ve hem de sanatsal bir pay çıkartmak mümkündü. Zaten Mor ve Ötesi davulcusu Kerem Kabadayı'yı aynen sana benzetiyorum. Google'a yaz bak, aynı sen. Tam da konunun üzerine geldi, iyi oldu... 😀
İnsan kendini benzetemiyor mu ne?
Ben benzetemedim.
Ben benzettim vallahi benziyor. Beni de Redd grubunun solistine benzetirler. Ama çok ünlü olmadıkları için bir sorun yaşamıyorum sen de yaşamazsın 🙂
şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...
Bildiğin aynısı. Doğumda ayırmış olmasınlar sizi?
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
bu şarkıyı deveye binerken söylüyormuş gibi geliyr bana nedense. özellikle ilk kısmı. my name is said jarrah der gibi.
eurovision için kötü şarkı. ilk duyuşta insanın kanını kaynatmıyor. öne çıkmıyor. heyecan yaratmıyor. şaşırtmıyor.
- zaman ne çabuk geçiyor.
- zaman duruyor da içinden biz geçiyoruz galiba.
Ben benzettim vallahi benziyor. Beni de Redd grubunun solistine benzetirler. Ama çok ünlü olmadıkları için bir sorun yaşamıyorum sen de yaşamazsın 🙂
Ha bak sen benziyorsun bence.
Bildiğin aynısı. Doğumda ayırmış olmasınlar sizi?
Bana mı diyorsun?
şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...
Zaten Mor ve Ötesi davulcusu Kerem Kabadayı'yı aynen sana benzetiyorum. Google'a yaz bak, aynı sen. Tam da konunun üzerine geldi, iyi oldu... 😀
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Parça yeterince kötüymüş. Helal olsun seçenlere, yapanlara.
Athena gitsin tekrar. Şu ana kadar gönderdiğimiz en iyi parça onlarınkiydi.
Düm Tek Tek de fena değildi sanki Hadise faktörünü de ekleyince.