Daha iyi. Ama tabi bağlam dışı değerlendirmek zor yine de.
video atıcam yakında. orada daha iyi belli olur. pozlamayı düzgün yaptıktan sonra dinamik aralığı koruyor. üstüne lut bindirip bir miktar da oynamaya izin verdiği için yeterli benim gözümde. kadının sol tarafında boynundaki gölge gayet yumuşak sağda ışığın duvarda dağılışında banding vermiyor. odadaki tek ışık kaynağı oydu bir de. elbette bir pocket değil. dslr'lardan çok daha iyi ama. şu hali benim her türlü işimi görür. 120 fps, 4 k ve fotoğraf da verince ve 1000 dolar olunca fiyat performans ürünü olarak gayet iyi. bir de burada 50 1.4 olan eski bir lens var. zeiss 35 1.4 taktığımda çok fark ediyor. şu ana kadar sevmediğim 2 yanı var birisi sony'nin klasik menüsü, ikincisi de 1080 120 fps'de ve 4k 30 fps de kadrajı croplaması.
bu da ayaküstü video örnek. slog 2 ve m31 lut. sigma 35mm 1.4 takılı. iso 800. fazla doygun gelebilir size bilinçli
öyle yaptım.
Kadın arkadaşın olduğu kısımlar iyi ama ten rengi biraz fazla beyaz gibi.
overexposed orası biraz. =) odaktan da çıkıyor zaten orda.
Tonlar da güzel olmuş.
Ben tamamen 7D'yle kıyasladığım için bana çok güzel göründü. Siyah ve beyazların akibetini sevdim. Gerisi zaten senin işçiliğine kalıyor. Hayırlı olsun kardeşim.
sony'nin bir diğer berbat özelliği de lens konusu. a ve e mount lensler üretiyor ve a mountlar daha eski sal lensler olarak geçiyor. e mounlar sel lensler ve yeni teknolojiyle üretiyormuş. dolayısıyla selleri 2 3 katı fiyata satıyor. lens aralığı çok dar. 50 1.8'i bin liraya satıyor. sal olanı 400 lira. adaptörle kullanabiliyorsunuz. bunu da paylaşayım dedim.
Merhabalar
bende sony a6300 kullanıcısıyım lakin bir sorum olucak
S-log 2 ve S-log 3 profilini seçince
iso ' yu en az 800 olarak seçebiliyorum
bu iso oranı fazla değil mi ? veya iso oranını s-log profilinde indirme imkanım var mı
Bildiğim kadarıyla yok. Zaten bu profiller bunun için tasarlanmış durumda. S-log sağa pozlamayla birlikte daha anlamlı olan bir şey. Mecburen ND filtre kullanmak zorundasınız. Ya da shutter diyafram ayarlarını değiştireceksiniz. 800 iso en geniş dinamik aralığı almanızı sağlayacaktır s-log'da.