Forum

Canon 650d video performansı hakkında

3 Gönderi
2 Üyeler
0 Reactions
1,978 Görüntüleme
(@irfandemirci)
Gönderi: 12
Başlığı açan

Selam arkadaşlar yakın zamanda 650d almıştım yeni yeni test edebiliyorum.

Karanlık performansında hayal kırıklığı yaşıyorum. Ortalık grenden geçilmiyor. Ama en önemlisi pan yaparken nesnelerin sanki donarak kaydığını gözlemliyorum. FPS düşüşü gibi bir görüntü çiziyor. Herhalde cihaz böyle video çekmiyordur... Bununla ilgili bir fikri olan var mı?

Şuanda üzerinde 18-135 STM Lens var.

"Bizi Gerçek Kılan Acılarımız ve Korkularımızdır"
www.irfandemirci.com

Gönderildi : 31/08/2014 12:05 am
(@ilkersn)
Gönderi: 0

25 fps de 50 shutter ile çekersen sorun olmaz. iso en fazla 800e çıkabilirsin. Karanlık ortamdan ortama değişir, 1.8 50mm lensle karanlık ortamda iyi görüntü alabilirsin. elindeki lens 3.5 diyafram olan bir lens, dolayısıyla sen de iso açıyorsun görüntü oluyor çamur. Magic lantern programını öğrenmeye bak bir de diyaframı 2.8 ve daha düşük lenslere yönelmeye bak.

filmleriniz için müzikler

Son Kısalarımız: tesir Kader Eris
Kısa filmlerimiz, ücretsiz müzikler ve kendin yap videoları

Gönderildi : 31/08/2014 12:19 am
(@irfandemirci)
Gönderi: 12
Başlığı açan

25 fps de 50 shutter ile çekersen sorun olmaz. iso en fazla 800e çıkabilirsin. Karanlık ortamdan ortama değişir, 1.8 50mm lensle karanlık ortamda iyi görüntü alabilirsin. elindeki lens 3.5 diyafram olan bir lens, dolayısıyla sen de iso açıyorsun görüntü oluyor çamur. Magic lantern programını öğrenmeye bak bir de diyaframı 2.8 ve daha düşük lenslere yönelmeye bak.

Cevap için teşekkürler. Magic Lantern'i biraz araştırdım fakat sitesinde 650d için bir firmware yok. Fakat yükleyenler var. Biraz daha araştıracağım bakalım. Zaten makinenin şu haliyle istediğim manuel ayarları yapmak mümkün değil.

"Bizi Gerçek Kılan Acılarımız ve Korkularımızdır"
www.irfandemirci.com

Gönderildi : 03/09/2014 2:03 pm
Paylaş: