Ben? Ben?
Fikir kalmadı, o yüzden sana senaryo zikri vereceğim. Her akşam 100 kere çekince zekan açılacak, annelerin ve teyzelerin çok beğeneceği bir dizi yazabileceksin böylece. Halalar da beğenebilir.
Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...
😀 Ah seni de AMD/ATI 'ye kurban verdik.Ben sana ne güzel sistem topluyorum hala 4 çekirdek diyorsun napacan çitlicen sanki.
Oyun oynamıyosun, encode yapmıyosun napacan çekirdeği.Neyse bu da güzelmiş, bi tane Mybook al ama:)
*our AC-130 in the air
Hem Amd'nin bu serisi hakkında, hem de Gigabyte'ın 785g serisi hakkında o kadar güzel şeyler okudum ki donanimhaber forumundan, dayanamadım aldım :).. İşlemciye çok güveniyorum, o sağlam olsun da diğerlerini zamanla değiştiririm.
Monitör monitör? onu konuş hele sen monitörü annat haha. İnca'lar tamam efsanevi bi ırk olm . Sende süüpürütüelsin falan amma adı havalı diye inca monitör mü alınır lan.
Doğru mu bunlar haa doğrumu söyleeee 😀
Doğru valla. 9 ay boyunca tek sorun çıkarmayan monitörüm yeni sisteme takınca cofladı. Gönderdim garantiye. Hadi bakalım.
Kurban ister o monitör hocam kurban, kan ister...
- baço
http://www.hepsiburada.com/inca-il-820a-20.1-2ms-multimedya-wide-screen-lcd-monitor-sifir-olu-piksel-garantili/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd49599 " onclick="window.open(this.href);return false;
Aha da buydu monitör. Yorumlara kandım babo, bilemedim.
Ben dört tane monitör aldım hepsi 22" ikisi viewsonic ikisi asus. Viewsonic'lerde evde kullandığımda ölü piksel yok iştekinde bir tane vardı, asuslardan da birinde yok birinde vardı. Yani tüm üretim serisi de aynı olmayabiliyor hocam.
- baço