Forum

Zaaf (2011)

100 Gönderi
42 Üyeler
0 Reactions
17.8 K Görüntüleme
 Düd
(@dud)
Gönderi: 0

Media Player'ın renkleri normal görününce ben de inatla yeni bir Hepa şaheseriyle karşı karşıyayız diye düşündüm. Bütün gece mosmor dudaklı kız izledik, dedim n'aptı bunlar :).

Eline sağlık Uğur ve de geçmiş olsun tabii. Ayrıntıları sonra konuşuruz, diyecek şeylerim var.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 07/03/2011 4:08 pm
(@uguratilgan)
Başlığı açan

Evet dostum cumartesi oradada gösterilecek. Herkesi bekliyoruz cumartesi günü. Mutlaka gelin program çok iyi.

Teşekkürler Düd reyis :D. Harbiden mor izledik bu arada. İnternete koyduğumda anlaşılacak zaten iyice.

Gönderildi : 08/03/2011 12:23 am
 Hepa
(@hepa)

Media Player'ın renkleri normal görününce ben de inatla yeni bir Hepa şaheseriyle karşı karşıyayız diye düşündüm. Bütün gece mosmor dudaklı kız izledik, dedim n'aptı bunlar :).

Eline sağlık Uğur ve de geçmiş olsun tabii. Ayrıntıları sonra konuşuruz, diyecek şeylerim var.

Haha bu bana bi taş mıydı, övgü müydü şimdi anlamadım:)

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 08/03/2011 12:43 am
 Düd
(@dud)

Haha bu bana bi taş mıydı, övgü müydü şimdi anlamadım:)
Düzgün halini görüp ona göre bir tarafa çekerin artık, şimdilik gizemli kalsın 🙂

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 08/03/2011 12:58 am
(@uguratilgan)
Başlığı açan

Normal halinin %40 falan farklı olduğunu söyleyebilirim. Resmen mavi filtreyle izledik. Hepa ya laf ettirmem :D.

Gönderildi : 08/03/2011 3:48 am
(@enjeksiyon)

İnternete de koy da biz de izleyelim uğur...

şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...

Gönderildi : 09/03/2011 1:01 pm
(@tmmchn)

Erkan senin film nooldu onu izleyebiliyor muyuz?

Gönderildi : 09/03/2011 1:03 pm
(@kezzap)
Admin

O kadar kalablık diyorsunuz, filmle ilgili yorum yapan 2 kişi var.

Gönderildi : 09/03/2011 1:42 pm
(@enjeksiyon)

Erkan senin film nooldu onu izleyebiliyor muyuz?

Böyle bir şeyin geleceğini biliyordum... 🙂 Film tamamlandı Eskişehir'de gösterimi yapılacak. Ondan sonra paylaşacağı burada da...

şimdi daha çok seviyorum seni hayat, hadi...

Gönderildi : 09/03/2011 2:03 pm
(@uguratilgan)
Başlığı açan

O kadar kalablık diyorsunuz, filmle ilgili yorum yapan 2 kişi var.
Forumdan zaten 4-5 kişi vardı ... Cumartesi Kısadan Hisseden sonra koyacağım filmi buraya ...

Gönderildi : 09/03/2011 6:26 pm
(@uguratilgan)
Başlığı açan

Gösterimlerden sonra filmi internete koyduk. Bakınız: ilk mesaj :).

Gönderildi : 13/03/2011 3:33 pm
(@aydemirse)

Yahu güzel kadrajlar güzel CC falan da,
Abiler yazan yöneten oynayan kurgulayan herkes içindir sözüm, hakket Hokkabaz'ı izlemediniz mi?

Evlat öyle deme,mizah çok ama çok ciddi bir iştir!
Münir Özkul

Gönderildi : 13/03/2011 5:53 pm
(@sickman)

Benim aklıma hokkabaz gelmedi de madem Uğur yabancı değil ben olmamış olan kısımları söyleyeyim. Ses devamlılığında sorun var kesmelerde, baya kötü yerler var. Dublaj çok güzel olmuş ama dudaklara oturmasında sorun var, yani ya oturtulamamış ya da programların ve videonun fps ayarları falan değişik. Sonunda çalan şarkı da film bittikten sonra niye çalmaya devam ediyor anlamadım, bunu yapmamalısın Uğur. Arkadaşların değil Eminem'in bizzat kendisi söylüyor olsa o şarkıyı film bitince şarkı biter, film bu klip değil.

Gerisini ben eleştiremem zaten ama izlediğim iyi kısa filmlerden biri bu. Ayrıca sesleri de genel olarak çok başarılı fakat ben yine de daha iyi olması için eksilerini söyledim. Herkesin eline sağlık.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 13/03/2011 7:01 pm
(@uguratilgan)
Başlığı açan

Yahu güzel kadrajlar güzel CC falan da,
Abiler yazan yöneten oynayan kurgulayan herkes içindir sözüm, hakket Hokkabaz'ı izlemediniz mi?

Bir kere olsun aklıma bile gelmedi. Şuan dahi hala bağdaştıramadım tam olarak Selçuk abi. Teşekkür ederim.

Benim aklıma hokkabaz gelmedi de madem Uğur yabancı değil ben olmamış olan kısımları söyleyeyim. Ses devamlılığında sorun var kesmelerde, baya kötü yerler var. Dublaj çok güzel olmuş ama dudaklara oturmasında sorun var, yani ya oturtulamamış ya da programların ve videonun fps ayarları falan değişik. Sonunda çalan şarkı da film bittikten sonra niye çalmaya devam ediyor anlamadım, bunu yapmamalısın Uğur. Arkadaşların değil Eminem'in bizzat kendisi söylüyor olsa o şarkıyı film bitince şarkı biter, film bu klip değil.

Gerisini ben eleştiremem zaten ama izlediğim iyi kısa filmlerden biri bu. Ayrıca sesleri de genel olarak çok başarılı fakat ben yine de daha iyi olması için eksilerini söyledim. Herkesin eline sağlık.

Özellikle yürüme sahnesinde ses devamlılığında çok büyük sorunlar var. Tamamen ekipman kullanımında yapılmış olan bir yanlışlık diyebilirim. Çekim gününde yaşanmış bir aksilikte diyebilirim. Dublaja ve ses eşlemeye gelirsek o işi tamamen bu konuda güvendiğim arkadaşıma yaptırdım. Elimizden geldiğince oturtmaya çalıştık ama gerçekten bazı yerlerde belli oluyor.

Film sonunda şarkının devam etmesinin nedenide gösterim için alınmış çıktı olması. Tekrardan çıktı almakla uğraşmadım açıkcası. Zaten çoğu insan kapatıyor şarkıyı beğenenlerde dinlemeye devam ediyor.

Çok teşekkür ederim.

Gönderildi : 13/03/2011 10:33 pm
(@desperado28)

Kısaca özetlemek gerekirse hikaye sıradan ve klişe,dialoglar oturmamış..
oyuncular inandırıcı deil ayrıca liseli havası var gibi geldi..kısaca bayat bır film.
film içine çekekecek bir yanı yok..Sadece başarılı bir kadraj çalışması olmuş.
yönetmen işin içine cok girmemiş.Benim analamdığım durakta tanımadığı bir adamla bir anada bu kadar nasıl samimi olabılır garıbıme gitti..Neyse sözün özü hikaye boş kadraj hoş

Gönderildi : 14/03/2011 3:36 am
Sayfa 2 / 7
Paylaş: