Bu nasıl bir haberciliktir yalnız, sanki ajan tutum Uğur'u takip ettirdiler de "öğrenildi" falan diyor. Bir de filmin adı sadece son cümlede geçiyor bu nasıl iş..
Neyse hayırlı olsun Uğur, siteye de güzel reklam olmuş, eline sağlık 🙂
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Ben aslında baya uzun bir röportaj verdim bu kısaltılmış hali. Ayrıca Akıl Oyunları benim için şizofreni hastalığını öğrendiğim ilk film olduğu için onun üzerindede çok durdum. Filmfabrikasının katkısı söylenmeyecek gibi değildi zaten. Burda cesaretlenmesem bu işe başlayamazdım.
Zoom in/out işini bırakmalısın hacı. Bir de oyuncuların jest ve mimikleri çok önemlidir. Bu hususta seçeceğin açılarda, kadrajlarda hep onları bizlere göstermelisin. Muazzam güzel, genç bir kızı filmde oynatırsın ama seçtiğin kadrajlarda onu hep arkadan alıp, saçlarını gösterirsin dolayısıyla bizi bu güzellikten mahrum bırakırsın. Bunların dışında haberde, harçlıklarıyla kamera aldı olayına içlendim. 🙂 Eminim burada bulunan birçok üstad da böyle yaptı. Hem de tam böyle yaptı. Diğer çalışmalarını görmek dileğiyle, ellerine sağlık.
"Boşa sallanan kürek dalga yaratmaz."
dialoglarda doğac kullanılmamıs gibi geldi.buna sıgınarak dialoglar inanılmaz abartılarla dolu.ani inişler ani cıkışlar göze batıyor.oyunculuk da samimi olmayan bi kac sey sezdim ama ne oldugunu cözemedim. genel hatlarıyla ilk calısma icin disiplinli bi iş olmus. ben inanıyorum ki diger calısmaların cok daha iyi olacak.eline saglık iyi calısmalar..
Kafalar paylaştıkça güzelleşir. @beta
yazmayı unutmusum filmin sonundaki dıs ses cok egreti durmus.olmamıs. 🙂
Kafalar paylaştıkça güzelleşir. @beta
Olumlu , olumsuz tüm eleştirileriniz için teşekkürler.
Hehe çok güzel olmuş yaaaaaaa. (teenage tepkisi oldu ama nabim)
Filmi izledim, birkaç teknik yardıma dayalı bilgi verecektim, sonra haberi okudum. Bi baktımki Uğur üstad ben oldum demiş, Profesyonellere taş çıkartan bir oyunculuk sergilediler. Bu bir ekip işi onlar olmasaydı başarılı olamazdım'' gibi şeyler sarfetmiş.
Uğurcum, 17 yaş aslında çok büyük bir yaştır, belli bir vizyonun oturduğu bir süreçtir. Ama bu bir dönüm noktası yaşı olduğu için yapılan bazı işlere okey gözüyle bakılır. Evet ilk filmin fakat ben o kadar küçük yaşta film çeken insanlar tanıyorumki bu film onların yanında çok çok vasat. Başarılı olmanı filmi bitirebilmiş olmana bağlıyorum fakat...
Film çeke çeke kendini geliştirebileceğin çok ama çok açık. 4. veya 5. filmin gerçekten çok iyi olacak. Kesinlikle eminim buna. Ama biz bile arkadaşlarımızın yanında yönetmenlik yaptığımızı utanarak çekinerek söylerken, seneye herhalde oscarı alırım modları sadece seni yıpratır. Her türlü yardımı ve desteğide buradaki diğer arkadaşların gibi sana sağlarız emin ol. Kafan rahat olsun.
Şizofreniye madem bu kadar meraklısın bende senin yaşındayken çektiğim şizofreni ile ilgili bi kısa filmimin linkini veriyim.
http://vimeo.com/4919854 " onclick="window.open(this.href);return false;
Kendine iyi davran ...
eraydinc.com
vimeo.com/eraydinc
Hehe çok güzel olmuş yaaaaaaa. (teenage tepkisi oldu ama nabim)
Aman yarabbi Erkan'ın başlığa yazacaktım buraya yazmışım. Özür mözür.
Yorumların için teşekkürler eraydinc.
Benim hiç bir zaman oldum gibi bir havam olmadı , olacağınıda düşünmüyorum. Bunun yaptığım filmin sayısıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. Sinema benim için her zaman geliştirebileceğim birşeydir. Ayrıca dediğin gibi her filmimde dahada gelişmeyi çabalıyorum.
Gelelim şu haberde çıkanlara ; şöyle bir durum varki bu bir haber ve haberi ben hazırlamıyorum. Ben bu haber ile ilgili görüşürken benim yanımda o çabayı gösteren insanlara bir teşekkür mayetinde söyledim bunları. Oyunculukları iyi veya kötü olabilir ama ben filmi yöneten kişi olarak herşeyine sahip çıktığımı göstermek istedim. Bu yüzden yanlış anlaşılmasını istemiyorum , benim asla öyle bir tavrım yok. Forumdan beni tanıyan birkaç kişide bunu gayet iyi bilir. Zaten öyle bir tavrım olsa filmi buraya neden koyayım? Benim en büyük amacım hatalarımı görerek şuan için hazırlamakta olduğum ikinci filmimde bunları düzeltmek.
Tekrardan teşekkür ederim.