PITTS by Murat Ozturk 2010
[vimeo] http://www.vimeo.com/15410790 [/vimeo]
Pitts ?
Belgesel ?
2010?
Ne güzel iletişim kuruyoruz değil mi?
peşinen edit.
Yanlış anlaşılmak istemem, eproduct eminim ki sende yanlış anlaşılmak istemiyorsundur. Ama anlaşılabilecek bir durum dahi bırakmıyorsun. Lütfen, bu videoyu neden izlemeliyiz.
Pitts ?
Belgesel ?
2010?
Ne güzel iletişim kuruyoruz değil mi?
peşinen edit.
Yanlış anlaşılmak istemem, eproduct eminim ki sende yanlış anlaşılmak istemiyorsundur. Ama anlaşılabilecek bir durum dahi bırakmıyorsun. Lütfen, bu videoyu neden izlemeliyiz.
valla haklısınız
klavyeye uzak kalıyorum bazen
dolayısı ile minimalistin de minimalisti oluyor, forum adabini da yeni ogreniyorum
bu filmcik montaj, renk denemesi adina, odev niyetine calismalarimdan biri
sony vegası ve kameramı (550d) ogreniyorum
"BU BÖLÜMDE BAŞLIK AÇMA ESASLARI! LÜTFEN OKUYUNUZ!" postu 3. maddesine istinaden
"3) Burada illa film paylaşılır diye bir kaide yok. Size ait efekt ve benzeri denemelerinizi de paylaşabilirsiniz. Ama bu paylaşacağınız görüntüler. "Arkadaşlarla eğlenirken çektiğimiz görüntüler" şeklinde olmasın lütfen."
selamlar
Eproduct, kurallarla ilgili o yazı senin videonu kapsamıyor sanırım. Youtube'a dönüşmesin burası diye yazılmış bir madde o çünkü. Bir kurgu varsa burada yayınlanır genelde işler. Hatta direkt olarak arkadaşlarla eğlence videosu bile yayınlandı ama kurgusu renkleri falan hepsiyle bir çalışma olarak tabi. Ama bir şey var onu da söyleyeyim, forum adabını yeni öğreniyorsun tamam, vegas'ı yeni öğreniyorsun tamam, 550D'yi yeni öğreniyorsun ona da tamam ama Türkçe'yi yeni öğreniyormuş gibi yazıyorsun be bro. Bir noktalama işareti, bir büyük-küçük harf olayı, bunlar da yazıyor kurallarda :).
sickman kuzen,
Burası kesinlikle youtube'dan farklı. İşleri bu foruma eklemenin amacı, youtube'da genelde olduğu gibi, çoğunlukla 16 yaşinda ufaklıklara seyrettirmek değil, buradaki eğitimli, deneyimli gözlere sunup, teknik hakkında iki çift laf işitip, bir sonraki işlerde daha doğrusunu yapmak diye düşünüyorum.
Türkçe'de öğreneli çok oldu, yaş 41, artik geri dönüyorum. Bak senin gönlünü hoş tutayım diye noktalamalara, büyük harflere dikkat ettim. Ama extradan şu shift tuşuna basmak beni nasıl şişiriyor tahmin edemezsin. Kuralsa boynumuz kıldan ince. (Aha, burada da o gülen sarı surattan olduğunu var say.)
Saygılar, kolay gelsin.
Ooo abi, saygıda kusur ettiysek affola. Ama bak ne güzel olmuş şimdi :).