Forum

"NEDEN?" - Türk Yapımı Amatör Korku Filmi

8 Gönderi
5 Üyeler
0 Reactions
2,545 Görüntüleme
(@altunesmedya)
Gönderi: 3
Başlığı açan
 

Merhaba arkadaşlar. Biz öğrenci arkadaşlarımız ile birlikte okuduğumuz bölümden alakasız, sıfır bilgi, sıfır imkan, sıfır tecrübe ve hatta sıfır bütçe ile sadece zamanımızdan çalarak(ki ona da çalmak diyemeyiz, gereğinden fazla eğlenmiş olduk.) ortaya "lafta kısa" amatör korku filmi projesi çıkarttık. Filmi yayınladıktan sonra kazandığınız bir çok tecrübe oldu; montaj hakkında, kamera çekimleri, ses ve ışık vb. gibi bir çok şey öğrenmiş olduk. Şu an üzerinde çalıştığımız bir proje ile de inşallah bir tık daha ilerleyerek güzel şeyler ortaya çıkaracağız. Hepimizin bu sektöre veya bu işe girme hayalleri vardı, bir araya geldik ve en azından bu hayalle ilgili de ilk adımımızı attık.

Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler 🙂

 
Gönderildi : 23/04/2017 5:17 am
(@bagimsiz)
Gönderi: 0
 

Şu an üzerinde çalıştığımız bir proje ile de inşallah bir tık daha ilerleyerek güzel şeyler ortaya çıkaracağız.

Bir tık yetmez gibi duruyor. Eğlendiyseniz ne mutlu ama izleyen açısından "neden" sorusunun ötesine geçememişsiniz sanki.

 
Gönderildi : 29/04/2017 5:25 pm
(@halostendap)
Gönderi: 0
 

Şu an üzerinde çalıştığımız bir proje ile de inşallah bir tık daha ilerleyerek güzel şeyler ortaya çıkaracağız.

Bir tık yetmez gibi duruyor. Eğlendiyseniz ne mutlu ama izleyen açısından "neden" sorusunun ötesine geçememişsiniz sanki.

Bağımsız abi çok profesyoneldir o yüzden onun yorumu böyle oluyo.
ben bağlantı yavaşlığından 144 p de bile izleyemedim ama korku komedi değilse bu neden orda 4 tane birin olduğu gece gibi gayri ciddi bi giriş yaptınız.?

insta https://www.instagram.com/morehalityalcin

 
Gönderildi : 29/04/2017 5:46 pm
(@bagimsiz)
Gönderi: 0
 

Ağır mı oldu yorumum bilemedim, böyle söyleyince. Olumlu yaklaşmaya çalışmıştım oysa ki. Profesyonel diye betimleyince ilginç geldi. Video - fotoğraf işlerinden para kazanıyoruz ama kendi film projelerimizden tövbe kazandığımız yok 🙂 Bir de not: Sıfır bütçe yoktur, düşük bütçe vardır. Çünkü sayaç bir şekilde işler.

 
Gönderildi : 29/04/2017 9:52 pm
(@halostendap)
Gönderi: 0
 

bana biraz ağır geldi ama arkadaşlar alışıktır belki bilmiyorum 🙂 bence çektikçe gelişen bir şey olduğu için. üstelik kırk beş dakika çekmişler. bu şekilde bi kaç iş daha yapsalar çok geliştirirler bence.

insta https://www.instagram.com/morehalityalcin

 
Gönderildi : 30/04/2017 1:38 am
(@bagimsiz)
Gönderi: 0
 

Bu şekilde? Neyse ben bir şey demiyorum 🙂

 
Gönderildi : 30/04/2017 2:02 am
 Dnd
(@dnd)
Gönderi: 0
 

Bu yaptığınız vasat bir iş , 45 dakika böyle bir deneme için çok uzun .
5-10 dakika olsa bi şekilde izleyen biri çıkar ama bu hali ile kimse 45 dakika buna katlanmaz.

Senaryo ve hikaye çok zayıf bu yüzden 45 dakikalık bir örgü gerekmiyor.

Benim tavsiyem tabi profesyonel kacmazsa 🙂 10 dakikayı aşmayan bir edit yapın gereksiz şeyleri atın direkt aksiyona ve sonuca yönelik sahneleri koyun .
Zaten filmin başında yazı ile seyirciyi yoruyorsun, niyetin korku komedi gibi birseyse bu kabul edilebilir ama niyetin ciddi bir gerilimse Baştaki yazıyı kaldırıp yerine karakterlerin aralarında bu konuyu konuştukları bir sekans koy.

 
Gönderildi : 04/05/2017 9:40 pm
 Vlad
(@vlad)
Gönderi: 0
 

Gözüm bozulmasın diye 12. dakikada kapattım. otofocus kullanmasak iyiydi. kafam güzel izlemeye çalıştım hoş da oldu ama bu gidip gelen focus ve hanım arkadaşın her cümlenin sonuna koyduğu -yiaaaaa abi yiaaa napcaz yiaa geldik mi yiaaa olayı ve sonuç: kötü

 
Gönderildi : 08/05/2017 10:44 pm
Paylaş: