Forum

Giriş Kartı (2009)

Giriş Kartı (2009)

10 Gönderi
7 Üyeler
0 Reactions
2,474 Görüntüleme
 gaty
(@gaty)
Gönderi: 5
Başlığı açan

Merhaba Arkadaşlar,

Giriş Kartı benim ilk kısa filmim. Burada da paylaşmak istedim. Eleştirilerinizi bekliyorum.

Filmin linki: http://www.facebook.com/video/video.php?v=206689545419

Filmin Konusu: Son zamanlarda yaşadığı soygunlar yüzünden zor günler geçiren Efe'ye, ev ararken tanıştığı yeni arkadaşı Hakan'ın, ilginç bir sürprizi vardır...

Türü: Suç, Gerilim
Süre: 11:45

Yazan, Yöneten ve Kurgulayan: Burak Türk

Oyuncular:
- İlyas Kürklü
- Uğur Kuşcan
- Emine Kaya
- İsmail Soykan

Gönderildi : 01/12/2009 1:48 am
(@sinemaninkurtadami)
Gönderi: 0

Kaymak gibi gitti film valla. 😀 Tebrik ediyorum. Kurgu güzel, (giriş gelişme sonuç) güzel. Oldum olası böyle intikam vari olayları severim. Bir başka filmini sabırla bekleyeceğim. Jan Quarte Bon Mon Quarten. 😀 Ayrıca eklemek istiyorum. Efe saçları kestirince farklı bir karakter gibi geldi gözüme. Filmin ortalarında anlama krizi geçirdim. Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum. Sanırım yapmak istediğin de buydu. Son olarak kullanılan ekipmanlardan da bahsedersen çok iyi olur.

"Boşa sallanan kürek dalga yaratmaz."

Gönderildi : 01/12/2009 2:29 am
 gaty
(@gaty)
Başlığı açan

Kaymak gibi gitti film valla. 😀 Tebrik ediyorum. Kurgu güzel, (giriş gelişme sonuç) güzel. Oldum olası böyle intikam vari olayları severim. Bir başka filmini sabırla bekleyeceğim. Jan Quarte Bon Mon Quarten. 😀 Ayrıca eklemek istiyorum. Efe saçları kestirince farklı bir karakter gibi geldi gözüme. Filmin ortalarında anlama krizi geçirdim. Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum. Sanırım yapmak istediğin de buydu. Son olarak kullanılan ekipmanlardan da bahsedersen çok iyi olur.

çok teşekkürler yorumların için. yeni projeler üzerinde çalışıyorum. inşallah daha iyileri gelicek :))

filmi canon hv30 ve rode videomic kullanarak çektim. kurgu için de abode premiere kullandım...

Gönderildi : 01/12/2009 4:13 am
(@admin)
Admin

Filmi "Bir BURAK TÜRK filmi" şeklindeki lansmanın yüzünden çok büyük ön yargıyla açmak durumunda kalıyorum. Bitince yorum yapıcam inşallah.

Gönderildi : 01/12/2009 4:24 am
(@sinemaninkurtadami)

Filmi "Bir BURAK TÜRK filmi" şeklindeki lansmanın yüzünden çok büyük ön yargıyla açmak durumunda kalıyorum. Bitince yorum yapıcam inşallah.
Bencil değil, sencil olacaksın. 😀 Evet, tabii. Film işi, ekip işi.

"Boşa sallanan kürek dalga yaratmaz."

Gönderildi : 01/12/2009 4:44 am
(@vicont)
Gönderi: 9

beetlejuice'un vurgu yaptığı yer gittiğin yeri gösterir gibi, dön bence oradan.

Gönderildi : 01/12/2009 5:00 am
(@payitaht)

Eli ayağı düzgün bir iş. Kendini izlettiriyor ama orjinallikten pek uzak. Yeni, taze şeylere daha çok ihtiyacımız var diye düşünüyor, çalışmalaranın devamını bekliyorum.

Gönderildi : 01/12/2009 5:20 am
 abap
(@abap)

kamera mübarek yere yapışmış.
az böyle ileri geri hareketler olaydı az dinamik olaydı kamera diyoruz.
konuyu vs geçtim de,
renk düzenlemeleri, kamera hareketleri, oyuncularda ki artikülasyon problemi üzerine gidilse güzel olur sanki ( o yüzden kısa filmde uzun diyaloglar kötüdür(zordur) koşarak uzaklaşmak lazım)
teknik açıdan yani.
çok anlamam ama genede söyleyim dedim.

bu yazıda yazar yönetmene seslenmektedir.

hasta la victoria siempre

Gönderildi : 01/12/2009 11:16 am
(@sedatix)

Hocam hocam, güzel birşeyler var ortada ama azıcık TUTKU yok gibi geldi bana.sanki hani şu STV de falan canlandırma programalrı var ya ona benzemiş.Efeyi ön plana çıkarayaım derken Karakter yaratmak için konuyu azıcık dağıtmışssın.

‎'Kaderin sadece seçtiğin yolun üzerindedir..Ondan kaçmaya çalışsanda,Genede gider o Yolu seçersin !!!

Gönderildi : 01/12/2009 2:50 pm
 gaty
(@gaty)
Başlığı açan

eleştirileriniz için çok teşekkürler. bundan sonraki çalışmalarımda hepsi işime yarıyor olucak 🙂

Gönderildi : 02/12/2009 8:28 pm
Paylaş: