...
yarıldım gülmekten. Baya eski bi vidyo dedin ama hala komik bence. montajda hiç bir sorun yok. keşke kamera daha az sallansaymış. ama mutlaka indirin millet çok güldüm yaa hele kızın geneleve düştüğü sahne. oğlum bi ara hakaten kızı öpüceksin sandım. abooooww tir tir titredim. 😀
...
yaw güzel olmuş başı biraz normal gibi ama sonlara doru gerçekten komik ellerinize sağlık komikmiş epuepuepepepe
...
fena güldüm yaa.. 🙂 devamını beklerim.. meselaa.. yıldız tilbe şarkılarına..
...
ya nesi komik acaba die merak edip indirdim... baya baya güldüm 🙂
süper olmuş montajda da sorun yok çok başarılı tebrikler
Komik geliyor görüntüler ama gülecem gülemiyorum , Erhan Güleryüz içli içli okuyor. Bu şarkı senin kliple piyasaya çıksa daha başarılı olurdu.
Komik geliyor görüntüler ama gülecem gülemiyorum , Erhan Güleryüz içli içli okuyor. Bu şarkı senin kliple piyasaya çıksa daha başarılı olurdu.
ahahahhahah :)))))
...
kardeşim gerçekten unutulmuyacak bi yapıt hatta baş yapıt 🙂 tebrik ediyorum 3 sene önce izlediğimde de bu kadar gülmüştüm çok iyiiiii
...
3-4 sene önce izlemiştim gülmekten yarılmıştım 😀 Dün tekrar izledim ve tepkilerim pek değişmedi. Hele ki bide bunun eğlence olsun diye yapılmış bi klipten böyle favori bi konu haline gelmesi çok daha sevindirdi beni. Umarım diğer çalışmalarını da bu harika sitede görebiliriz 🙂 Başarılarının devamını diliyorum oytun...
Haberdeki gözünüz ve kulağınız!
...