Spoyler değişirildi ne kadar kötü olursa olsun izlenmeli diye düşünüyorum en azından emeğe saygı duyanlar için böyle. Kamera mikrofonuyla okadar kusura bakmayın...
bunu bu forumdaki herkese söylüyorum, ben sanat eleştirmeni değilim. inan bana çok kötü bir yorumcuyum. filmi iyi okuyamam, konudaki ince detayları çözemem, hemen sıkılırım vs.vs. tüm filmleri bir izleyici olarak yorumlarım. ve inanın bana kendimi bu konuda asla geliştirmek istemem. çünki ben şuanda bir izleyiciyim, çok ortalama bir izleyiciyim. filminin sesi kötüyse, ne denildiğini anlamak için kendimi yoruyorsam, kusura bakma filmini izlemem arkadaş. ne kadar emek verdiysen ver. sen önce şuna karar vermelisin. sen bu filmi kime hitaben yazdın. yorumculara mı yoksa izleyiciye mi? eğer yorumcular için film yaptıysan benim söylediklerime aldırma.
Herkes iyi bir yönetmen olamaz fakat heryerden iyi bir yönetmen çıkabilir.
Yaş 17 hikaye farklı gelmişti ama kısa film olarak pek işe yaramadı 🙂
Akın var güneşe akın! Güneşi zaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın!Toprak bakır gök bakır.Haykır güneşi içenlerin türküsünü,hay-kır haykıralım!
Filmler belli bi kesme hitaben yazılmıyor genellikle. Uslub pek hoş olmadığı için eleştiri olarak dediklerini almak zor. Yinede teşekkürler.
Akın var güneşe akın! Güneşi zaaptedeceğiz güneşin zaptı yakın!Toprak bakır gök bakır.Haykır güneşi içenlerin türküsünü,hay-kır haykıralım!
Yaş 17 ise böyle aklına gelen ilk hikayeyi ölçüp biçmeden filme çekmen normal 🙂 Bu hevesli olduğunu gösteriyor.Umarım hevesin sönmez.Hikayeye önem ver.İnce eleyip sık doku.Ve sakın acele etme.İçine sinmezsede sakın çekme.Tabi bu içine sinme olayı bir anda olacak bir şey değil.Biraz daha tecrübe kazandıktan sonra olursa olur.Olmazsa Allah göstermesin Sinan Çetin gibi bir şey olursun 🙂
Yaş 17 ise böyle aklına gelen ilk hikayeyi ölçüp biçmeden filme çekmen normal 🙂 Bu hevesli olduğunu gösteriyor.Umarım hevesin sönmez.Hikayeye önem ver.İnce eleyip sık doku.Ve sakın acele etme.İçine sinmezsede sakın çekme.Tabi bu içine sinme olayı bir anda olacak bir şey değil.Biraz daha tecrübe kazandıktan sonra olursa olur.Olmazsa Allah göstermesin Sinan Çetin gibi bir şey olursun 🙂
Hikaye işi çok fazla zorluyor. Ama ince eleyip sık dokucam.Önerileriniz için çok teşekkür ederim.
Filmler belli bi kesme hitaben yazılmıyor genellikle. Uslub pek hoş olmadığı için eleştiri olarak dediklerini almak zor. Yinede teşekkürler.
asıl önemli olan izleyiciyi kazanmak. bunun nasıl yapıldığı hiç önemli değil. örn: recep ivedik
uslubuma gelince; bir izleyicinin ne kadar acımasız olabileceğini gör.
Film 3 dakikasını izleyerek nasıl bu kadar acımasız olabiliyorsunuz??
o cafe sahnesinde sıyırdım, konuşulanları anlamak için. ayrıca bu konudan kısa film olmaz
Üstat sensin kusura bakma...
ayrıca bu konudan kısa film olmaz
böyle bir şey olabilir mi?
Bu konudan kısa film olmaz diye. Her konudan film olur önemli olan onu nasıl anlattığındır.
Üstat sensin kusura bakma...
buraya iyi kötü birçok film gönderilmiş. hemen hemen hepsini izledim, bir çoğuna yorum bile yapmadım. bana sorsan , len böyle konuşuyosun bi tane filmin var mı hadi bi göster bakalım diye, yok derim. üstat falan ne oluyo anlamadım, sen benden bir adım öndesin. senin bir filmin var. diyorum ya, ben izleyiciyim. eğer söylediklerim seni yıldıracaksa, sen bu işe hiç girme derim. destek demek iyi aferin çok güzel olmuş demek değil ki. eğer sana zarar vermek isteseydim sadece susardım.
Eleştirmek güzel birşeydir. Ancak üslubu çok önemlidir. Dozunu biraz kaçırırsan hakarete kaçar.
Yerli eleştiri, dost acı söyler; çok kötü olmuş bi daha çekmeyin demek değildir.
Başlangıç için vasatın üstünde bir performansta film.Daha iyileri çıkacaktır.. Önemli olan eleştirilerden açıkları kapayıp bir sonraki filmde yapmamak...
*our AC-130 in the air
Yerli eleştiri, dost acı söyler; çok kötü olmuş bi daha çekmeyin demek değildir.
Başlangıç için vasatın üstünde bir performansta film.Daha iyileri çıkacaktır.. Önemli olan eleştirilerden açıkları kapayıp bir sonraki filmde yapmamak...
aman tanrım hepa nın içine cin girmiş.
Hepa,sen önce tiyatro bileti teklifime cevap ver 🙂