Forum

(!)

27 Gönderi
11 Üyeler
0 Reactions
5,330 Görüntüleme
(@omega_works)
Gönderi: 0

Güzel çalışma tebrikler barış... ama anlatılmak istene tam verilememiş arkadaşların dedikleri gibi....

bence hiç kitlesel imha yı karıştırmadan geri kalan kısmını aynen bırak... çok daha anlamalı olur...

@KEzzAP; bence yanılıyorsun abi... sonundaki yazılar olmadan videonun hiç bir anlamı yok.

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 21/12/2007 5:52 pm
 Düd
(@dud)

Bence sadece ölen asker sayısını yaz, başka bir şeyle karşılaştırmaya girme, hakkaten tüm videonun anlamını sıfırlıyor. Gerçi o yazı olmadan zaten anlamı yok videonun :D. Sen düşün biraz daha güzel bir şey yaz oraya. Ama dediğim gibi karşılaştırma yapmakyan kaçın, yapacaksan da vereceğin değerler PKK Teröründen düşük olmalı ki PKK olayı vurgulansın.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 21/12/2007 5:57 pm
(@admin)
Admin

çanakkale savaşındakinden fazla bi rakama ulaştı diye biliyorum yanılıyorda olabilirim. onu kullanabilirsin mesela.

Gönderildi : 21/12/2007 6:00 pm
 Düd
(@dud)

Bak öyle bir şey varsa eğer onu koyman inanılmaz olur. Tam 12'den vurur olayı ama Özgür kesin sallıyodur.

Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 21/12/2007 6:03 pm
(@karatasa)

Çok anlamlı bir video tebrikler Barış.
Yazıları düzeltme kararı alman güzel olmuş. Vurucu bir finalle çok daha iyi olacaktır. Belkide sokaklarda asker traşı olmuş insanlara daha sıklıkla rastlarız.

Gönderildi : 21/12/2007 6:17 pm
(@kezzap)
Admin

Videonun altındaki "askerimize manevi destek" her şeyi açıklıyor sadece video açıklamasa da. Ona benzer bir şey yazsan yeter. Bu tarz şeyleri rakamlara indirgemek biraz basit bir şey bence.
Şu kadar insan öldü bu kadar insan öldü falan gibi. Bir insanın ölümü bile ciddi bir şeydir. Sanki olayın büyüklüğü rakamların büyüklüğüyle paralelmiş gibi anlaşılma riski var.

Gönderildi : 21/12/2007 6:27 pm
(@mobidik)

Barış,abi iki filmin de indirme linkini koyacaktın..İndirsek de arşivimizde olsa yani..AKlında olsun..:)

Maksadım sana gördüğünü anlatmak değil anlamadığını göstermektir.

Gönderildi : 21/12/2007 7:17 pm
 Hepa
(@hepa)
Başlığı açan

Linkler gelicek yakında, şuan biraz yoğun olduğumdan ilgilenemedim.Kusura bakmayın.Ama vimeo.com'a üye olup videonun bulunduğu adresin sağ alt kısmında mov. formatı olarak indirebilirsiniz;)

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 21/12/2007 7:26 pm
(@aydemirse)

yok artık çanakkale aşıo baya rakamı özgürcüm 😀 120bin kayıp var sadece tek taraftan 250 bin insan var o toprakların altında.hiroşimayıda alır aşağı çanakkale.Ama ABD nin açtığı savaşlarda hep rakamlar düşük en babası vietnam 57-58 bin.Irakta 5 gin miydi? Afganistan zaten öyle.Bir de tabi israil filistin ama yok israil filistin dersen olaya bir de siyaset girer.En sağlamı günümüzde olan savaşlardan örnek vermek ki bunları paso abd çıkartıyor.5-10 bin asker zayiatı oluyor genelde.Tabi burda öenmli olan bunların hepsi bariz savaş durumu pkk ise gerilla savaşı yapıyor ya da askeri terimle hafif savaş ve adamlar gerilla savaşında görülmemiş rakamlara ulaştılar.

Evlat öyle deme,mizah çok ama çok ciddi bir iştir!
Münir Özkul

Gönderildi : 21/12/2007 7:27 pm
 Düd
(@dud)

Çanakkale hiroşima'yı biraz zor alır da sidik yarışı gibi sanki japon'um gibi olacak :). Ama alamaz yani, hiroşima'nın etkileri günümüzde bile sürmekte, milyonlar ile ifade ediliyor etkilenen kişi sayısı.

Bence sen hiçbir şeyler karşılaştırma sayıyı barış, askerimize pkk terörüne karşı manevi destek de yeter. Nerden tutsan elinde kalıyor çünkü. Kezzap'ın da dediği gibi rakama indirgemek basitlik olur. Rakamsız olsun.

Gönderildi : 21/12/2007 8:26 pm
 Hepa
(@hepa)
Başlığı açan

Soğuttunuz beni sinemadan;)Heh işin şakası bir yana bana da dediğiniz gibi daha mantıklı geliyor.Öyle yapacağım.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 22/12/2007 1:42 pm
 code
(@code)

Bayramda iyiki uğrayamadık foruma bir sürü film gelmiş. 🙂 Sonu biraz daha anlaşılır olursa daha hüzel olacak inşaAllah Barış. Bir de uzun saç yakışıyordu sana be...:)

Gönderildi : 22/12/2007 7:33 pm
Sayfa 2 / 2
Paylaş: