Forum

4X4 - Coming Soooon...
 

4X4 - Coming Soooon ama çok Coming sooonn

15 Gönderi
6 Üyeler
0 Reactions
4,911 Görüntüleme
(@admin)
Gönderi: 0
Admin
Başlığı açan
 

Kanaltürk için 10 dkkalık elimden geldiğince bişeyler çektim. ilkkez ciddi bişey ile uğraştım. Teslimatın uzaması iyi oldu montajı daha rahat yapıcam.

şimdilik görmek isteyenler için kamera arkasından fotoğraflar koyuyorum.

4X4 - Kamera Arkası Fotoları:

http://www.istanbulkraliyettiyatrosu.com/behindscenes

http://www.istanbulkraliyettiyatrosu.com/behindscenes2/

 
Gönderildi : 29/05/2006 2:36 pm
(@kkymn)
Gönderi: 0
 

Dv-art görmesin yine ciddi bir kravatsýz beyaz gömlek takým elbise ve kan olayýna girmiþiz...

Mekanlar müthiþ sinematik potansiyel barýndýrýyor. Ve eminim ki senaryon da sürükleyici ve sonunda izleyiciyi tatmin olacak...

Fakat bu teslim süresinin uzamasý ile ilgili konuyu anlayamadým. Ben boþuna mý sabahladým bu sabaha göndericem benim filmi diye...

KKYMN

 
Gönderildi : 29/05/2006 3:13 pm
(@hassonya)
Gönderi: 0
 

ailecenk izliyos seviyos abey. 😀 😀 😀

sanıldıgı gibi mafya eroin olayı falan degil telaşlanmayın ben biraz biliyorum senaryoyu...

heyecanlan bekliyoruz özgürcüm. 😀 😀 😀

 
Gönderildi : 29/05/2006 3:20 pm
(@admin)
Gönderi: 0
Admin
Başlığı açan
 

merak etmeyin arkadaşlar bigün mafya filmi çekersem en değişik mafya filmi olmadıkca kaleme almam. Bu kurmaca basit bi senaryo. evde karısını dostuyla basan bi adam ve arada bolca gözümüze batacak bi sokak insanının. bi noktada birbirine etkisi.
(sokak insanı ne be )

yani saf koca- tokmakcı-kötü kadın müzeyyen ve bunlara ilave bi serserinin 4 lü senaryosu. olduğu kadar bakalım. 😳

 
Gönderildi : 29/05/2006 3:26 pm
(@ispider)
Gönderi: 0
 

beetlejuice istediğin gibi olur inşaallah.
ben siyak takım elbiseli abiyi tuttum.sinematik bir yüzü var..biraz edward norton u çağrıştırdı bana 😕 ..tam bir ,evde karısını basan adam tipini oynayacak birisi..onun dışında diğer oyuncularda fotoğraflarda iyi çıkmış canlı halleri nasıl acaba ? neyse hocam koy buraya izleyelim merakla bekliyoruz..

YETENEK,AZİM VE DENEYİM SENİ BAŞARIYA GÖTÜRÜR

 
Gönderildi : 29/05/2006 10:22 pm
(@admin)
Gönderi: 0
Admin
Başlığı açan
 

Valla diğer işlerime baktıysan beklentin büyük olmasın. Adobe Hakim değilim. Bildiğim iki üç hareket var. Onları uygulayıp duruyorum. 100 YTL bütçelik Produksiyon En nihayetinde.

Edwart Nortona Benzettiğin adam Edwart Nortonu tanımayan bi adam ama duysa hoşuna giderdi heralde:) Filmi en kısa zamanda yükliyecem arkadaslar. Tarihin uzaması iyi oldu.

 
Gönderildi : 29/05/2006 10:43 pm
(@hassonya)
Gönderi: 0
 

😀 😀 😀 😀 😀

 
Gönderildi : 29/05/2006 11:27 pm
(@dv-art)
Gönderi: 0
 

aman diyim beetlejuice, sinirlenmis olabilirsin ama moderator sifati tasiyan insanlar bir nevi siteyi temsil ettigi icin biraz daha sakin olmaya calismak her zaman iyidir,
tartismalara,laf atmalara girmeden guzel guzel gecinelim surada,yoksa bir anlami kalmaz ugrasmanin.

 
Gönderildi : 30/05/2006 1:52 am
(@dv-art)
Gönderi: 0
 

ayrica kkymn yede cevap vereyim, ben simdiye kadar izledigim islerden asagi yukari beetlejuice un tarzini anladim,ve eger o isin icine silah falan sokuyorsa gayet yaratici ve hatta guldurecek sekilde soktugunu tahmin ediyorum,

benim bahsettigim ve kotu dedigim filmler birebir taklit (kv vadisi veya dandik hollywood aksiyon filmleri) ve mafya,silah,insanlarin canina kiymayi yuce bir seymis gibi gosteren filmler.

 
Gönderildi : 30/05/2006 2:07 am
(@admin)
Gönderi: 0
Admin
Başlığı açan
 

hepatit virusu konusuna girmeden filmle ilgili dv cim bişiler söylemek istiyorum. şimdi bu film ilkkez komedi dışında bişey oldu. Ha bu mafya konusuna gelince bende mafya filmi çektim ve en farklısıydı hatırlarsanız " yorgan mafyası" heheh benim cekicegim en baba mayfa filmi odur:) bu film çok zor şartlarda çekildi ama ben gene nevi şahsıma münhasır bişi yaptıgıma inanıyorum. yine buramburam adobe çaylaklıgım kokacak. Ama fikrimide yine anlatmayı başarıcagımdan ziyan olup gidecek kadir ggene telefon edicek bana bidaha film cekersen seni vururum diye. Du bakalım hayır olsun 😀 😀

 
Gönderildi : 30/05/2006 3:27 am
(@dv-art)
Gönderi: 0
 

acikcasi merakla bekliyorum,ve kotu is cikaracagina inanmiyorum (umarim haksiz cikmam 🙂 ) ama komediye bariz bir yetenegin oldugu gercek,yorgan mafyasi ve necmi fenomeninden belli 🙂 yani komple terketme bence komediyi, eger kurguda birseylerin olmayacagini dusunuyorsan duz kurgu yap,duz kurgu cogu zaman cafcafli ama yanlis kurgudan daha iyidir.
ayrica oytun gibi montaj ustasindan taktik kapabilirsin belli sahneler icin.

 
Gönderildi : 30/05/2006 7:02 am
(@admin)
Gönderi: 0
Admin
Başlığı açan
 

Bilen bilir ben normalde yazıyorum sadece. ve sadece bugüne kadar sitcom, dizi, skeç ve komedi türünde tiyatro oyunlarım sahnelendi.
Yani mizah olayından artık kopmam imkansız. Burda kurmaca dalında yarışıldığı için böyle bişey çektim sadece.

Sinema tutkum boş zamanlarımı işin teknik kısmınıda öğrenmeye itiyor. ben böyle deneysel çekip sizinde değerli yorumlarınızı aldıkça pişiceğime inanıyorum. Ha yok arkadaş illaki olmuyorsa. Bütün işlerimi kadire emanet edicem. Onlada bazen aynı dili konuştuğumuzu hissediyorum.

 
Gönderildi : 30/05/2006 12:31 pm
(@oytunguler)
Gönderi: 0
 

...

 
Gönderildi : 30/05/2006 3:55 pm
(@admin)
Gönderi: 0
Admin
Başlığı açan
 

Evet zaten kimse sanmasınki burada konuşulanlar havaya gidicek. bu sitenin önemi bence 3-4 yıl sonra ortaya çıkıcak.. dediğim sürenin sonunda piyaasada ne kadar gerçekten işi sinema televizyona eser bırakmak olan adam varsa buradan geçmiş olacak eminim..

 
Gönderildi : 30/05/2006 5:37 pm
(@dv-art)
Gönderi: 0
 

benmi goremiyorum yoksa basligi mi kaldirdin beetlejuice? yorum yapacaktim daha yeni seyredebildim, ama neyse eger yorum yapilmasini istemiyorsan.
genel olarak basarili buldum onu belirteyim bari.

 
Gönderildi : 02/06/2006 11:18 pm
Paylaş: