...
oğlum süpersin nediyim.
...
...
rapidshare'e upload edilsede bizde izlesek 🙂
hemenpaylas.com çok sorunlu
*our AC-130 in the air
...
hoş bir deneme olmuş hocam eline sağlık
...
...
sen sanirim klip estetigi uzerine yogunlasmayi seviyorsun (Diger filmlerine de dayanarak soyluyorum )
ozellike bu cekim ve kurgu beni hayran birakti,acikcasi cok cok sevdim,yani avrupada bir kisa film yarismasinda dereceye girmesi icten bile degil
en onemli nedeni de su gercegi vurgulamasi: her kisa film buyuk hikayeler anlatmak zorunda degildir,film aslinda anin yakalanmasi ve pelikule (yada kasete) aktarilmasidir.
cok guzel olmus ellerine saglik,10 uzerinden 7.
...
Benimde evde akvaryum var ( chicklet besliyorum ) .. birkac kere videolarini cekmistim. Sen olaya cok farkli yaklasmissin. Benim niye aklima gelmedi boyle ilginc atraksiyonlar akvaryumla ilgili hayiflandim valla:)
Akvaryumlar isik acisindan cok guzel bir calisma ortami. kameraya yeni baslayanlara tavsiye ederim. Tripodlu veya elde, bir baligi belleyip vizorle takip edin. cekimlerinizi izleyin hatalarinizi telafi edin. Tabi akvaryum buyuk olacak kavanoz olmaz:)
...
henuz izlememis olanlara israrla tavsiye olunur. guzel bir plan yakalamak dedigimiz seye ornek, ayrica baligin oyunculugunu da cok begendim 🙂
birde senin cok iyi bir kurgucu olacagina suphem yok.
Ya tabiki fotoðrafçýlýkta en güzel þey senin bir senaryo yazmana gerek olmadan dolaþýp çevrende olan biteni doðru açý ile pozlayabilmendir. Etki büyüktür ama tabiki balýk tutmak gibidir. Yaþadýðýn yerden uzaklaþýp gezip bir poz çekemeden eve de dönebilirsin ama evin kapýsýna geldiðinde bir enstantane ile büyük etkili bir poz yakalayabilirsin.
Fotoðrafçýlýkta bir güzel yan daha var. O da parmak hareketi ile iþini bitirebilmendir. Çekimden sonra basit bir banyo ile iþin paylaþýma hazýr olur. Hatta tabiki artýk dijital olduðumuza göre ona da gerek yok. Ya da tamam photoshopun baþýnda oturup renklerle oynayarak güzeli harikuladeye çevirebilirsin...
Kötü oyunculuk diye biþey yoktur fotoðrafçýlýkta, herkesin gerçek halini alýrsýn bir çýrpýda. Ya da durduðu yerde duran manzaralarý yakalarsýn...
Ýzleyici ile buluþman da daha kolaydýr. Bir fotoðrafý çoðaltmak kolaydýr. bir film gibi deðildir. ve insanlar bir fotoðrafa bakmak için her zaman vakit bulabilirler bir film içinse özel günlerin özel saatleri müsayittir. Ýnternette tek klikle açýlýr fotoðraf ama filmler codec ister, zaman ister...
Film ve fotoðraf bu kadar yakýnken aslýnda bir o kadar da uzaktýrlar.
Balýk güzel,
Renk güzel,
Kabuk güzel.
Bu balýk klibini de aslýnda filme deðil de fotoðrafa daha yakýn buldum.
Peki bu ne anlama gelir. Gidip uyumalýyým...
5 puan
KKYMN