...
guzel bir calisma ellerinize saglik 🙂
farketmissindir bazi sahnelerde arkada kendi tripodunuz falan gozukuyor 🙂 bu gibi seylere dikkat etmek iyidir,
birde mesela kotu bir kadraja ornek olarak gelen ciftin tren yanindan yururken kadraja koskoca cop yazisi girmesi, bu gibi sahneler kotu kadrajlama ve plan yerlestirmeye girer.
dedigim gibi hos bir calisma ozellikle eski gozlukler, ama keske biraz daha dikkatli cekseymissiniz 🙂
...
Ben Senin işlerini hep temiz buluyorum oytuncum. Başka bi topic de dv-art ın dediği gibi eğitim illaki şart değil ama eğitimini gören adamın işleri biraz da yetenekle buluşunca temiz şıkır şıkır işler çıkıyor. Keşke reklam için daha uçuk bi fikir bulsaydın ama. örneğin bak şimdi bir link vericem. Dolce gabbana nın gözlük reklamı. tam senin slogana uygun bir reklam filmi.
http://www.hemenpaylas.com/download/799207/DolceGabbanaSunglasses_1.wmv.html
herkesin izlemesini öneriyorum...aaaa bak şimdi zevkime güvenmiyormusunuz? süper reklam yahu.
...
eline sağlık oytun hocam izledim çok güzel olmuş
son bölülmed resimler geliyor bizim tvde izlediğimiz gözlük reklamlarındaki sahnelere benzemeiş ayrıca
...
...
acikcasi ben hala cop yazisi hakkinda ayni dusunuyorum,ama resim olayini anladim 🙂 guzel bir calisma, Tugce hanimi kutlarim (senide montaj icin) ama cekimlerde biraz daha kadraj ve aci uzerine calisirsa cok daha iyi olur
10 uzerinden 5