2006 yazında bir arkadaşımın yazdığı senaryoyu filme almak için prensipte anlaştık.
Bir komedi filmi olacak ve benim için bu da bir ilk tabiki. Ayrıca bu sefer gerçek bir uzun metraj olacak.
Senaryo hazır dediğim gibi şimdi tabiki oyuncu mekan ve zaman araştırmasına giriyoruz.
Bu yaz aylarında çekmek istiyoruz ve bu sefer daha büyük daha profosyonel bir anlayışla hazıtlanıp filmi bitirmeyi amaçlıyorum.
Uzun lafın kısası bakalım bu sefer şeytanın bacağını kırabilecek miyiz?
KKYMN
VAllahi dört gözle 😯 bekliyoruz yeni filminizi. İnşAllah en kısa zamanda bütün sorunları halledip filmi yaparsınız. Allah yardımcınız olsun
Ne güzel, ne güzel!
Bekliyoruz...
Oooo Çok güzel bi haber bu. Çok merak ettim şimdi 🙂 Ben Standartlarının çok üstüne çıkacağından ve çekimlerinde coşacağından eminim bu sefer. İşallah Dvd lerini DNR larda Megavizyonda görücez bu filmin. Merakla bekliyoruz kadircim :p
merakla bekliyoruz Kadir abi.herşeyin bir ilki vardır.farlı tarzda şeyler çıkarmaya bak.Bence harika olacak. 🙂
YETENEK,AZİM VE DENEYİM SENİ BAŞARIYA GÖTÜRÜR
Kadir, cok ilgi cekici. Tamamen keyif icin mi cekiceksiniz yoksa ilerde filme transfer ve dagitim hayalleriniz varmi? Varsa biraz bahsedermisin, nasil bi teknik izliyecekseniz?
Can DEGER
Sony VX 2100+ Redrock Micro 35 mm Adapter+ Nikon SLR Primes+ Tiffen 4*4 Dv Filter Series+Steadicam+2.35 Cinemascope Front Adapter(Prime)
Final Cut Pro+Soundtrack Pro+After Effects 7.0 Pro+Cineform RAW+Color Finnese
Dual G5 Mac+23''Cinema Display....
şimdi filme transfer edip dağıtıma geçmek değil yine benim için hedef.
Bu sefer bayaa bayaa bi filme benzemiş bu dedirtmek insanlara.
İnternet benim canım ciğerim herşeyim.
Ama uzun metraj festivallere de katarız.
DVD sini yapıp dağıtırız.
En kötüsü evde takıp kendimiz izleri (yok canım allahtan aştık o aşamayı 15 yılda nihayet)
Amaç film çekmek. iyi olsun diye uğraşmak.
Sonuç iyi olursa onun filme basılması dağıtılması olur kendiliğinden.
Ama daha çok film çekcez. 1 tane çekip yıllarca onu anlatmak yok.
KKYMN
kadir abi senin msn ye 1 ay kadar önce baya uzun iki projemden bahseden bir mesaj atmıştım.ben Arif ısparta dan.Almanya dan dönünce okurum demiştin.okudun mu acaba ? yok okumadın demi seni gidi seni ! 😀
YETENEK,AZİM VE DENEYİM SENİ BAŞARIYA GÖTÜRÜR