...
50 Mb deyip indirmemezlik yapmayın. Ben çok beğendim. Koşma sahnelerin çok yaratıcı olmuş. Işıkların ve trafiğin akışıda müzikle çok uyumlu. Elindeki şartlara rağmen yaratıcı bir klip olmuş..şarkı seçiminde çok iyi.. devamm..
...
valla ben elimden geldikce vakit oldukca ayrim yapmadan hepsini izlemeye calisiyorum.
klibe gelince;
abi valla ne diyeyim bravo,sen mtv tarzi kurguyu ve klip estetigini bitirmissin, asagi yukari her filmin super oluyor.
Bunu ozellikle begendim,muzik tarzi hosuma gitmese de klipte oyle guzel anlar ve kurgu varki insan kapatamiyor, kesinlikle herkese tavsiye ederim,seyredip aramizda ne gibi yetenekler yasiyor gorun 🙂
birde merak ettim ne tip kamerayla cektiniz?
notuma gelince aslinda ben sinematografi ve guzel goruntuye daha cok agirlik versemde sende bu klipte sinematografiyi cok iyi kullanmissin, o yuzden 10 uzerinden 7.5 veriyor ve yetenegine sapka cikartiyorum.
helal olsun,ileride cok iyi yerlere gelecegin belli.
klip kesinlikle profesyonel isi,izlemenizi tavsiye ederim.
...
...
ya birde bisey merak ettim bu kosup duran zavalli arkadas olmedimi? 😀 amma cok kosmus 🙂 gerci sonlara dogru kosusu biraz 'saban kosusu' na donmus ama 😀
...
valla boyle sinema gonulluleri ben basladigimda da olsaydi varya,canakkale destanini birebir yeniden cekerdim 🙂
acikcasi ben birseyler yapmaya calisirken yakin arkadaslarim bile mirin kirin eder,bin dereden su getirirdi, hey gidi gunler hey.
helal olsun arkadas iyi efor sergilemis,birde bisey merak ettim bir ara bir eve girip dagitip cikiyor falan, o ne is? 😀
plaka 06... Kim o angaralý goç! Hey yavrum bea...
Abi less is more.
Þimdi izlerken çok uzun buldum.
Ama tabi bu bir klip kýsa film deðil.
Þarký ne kadar uzunsa o kadar sürecek.
Ama sonunda þarký fade ile kýsýlýp bitiyor.
Bu parça orjinalinde de böyle mi bitiyor yoksa sen fade mi yaptýn?
Eðer sen fade yaptýysan neden daha önce bir yerde yapmadýn?
Böylece arkadaþ 4 km az koþar ama yine ayný hikaye üstelik daha dinamik anlatýlýrdý.
klipte ilk karþýmýza çýkan bir görüntü var (yandan) sonra dissolve ile çaprazdan çekim var. Bu iki açý arka arkaya verilir mi?
Ya da aslýnda bu ikisi arasýna dissolve koyulur mu?
Bu bir teknik hata mýdýr yoksa sadece kiþisel lezzet midir?
Parçanýn sert ve keskin hatlarýna dissolve ile geçiþ yakýþmamýþ.
Ben de mesela ayný açýda uzun süre kalmak isteMEdiðimde ve bir sonraki açý da öncekinin benzeri ise dissolve ile geçiþ yaparak izleyicinin bu yarým yamalak açý deðiþiminden az rahatsýz olmasýna uðraþýrdým. Ama sonra farkettim ki izleyici bundan iyce iðreniyor çünkü amatörlüðümü amatör gözler bile görebilir hale geliyor.
Taktir edilecek kýsýmlarýný Dv-art taktir etmiþ zaten ben sadece daha az daha öz diyorum.
Bak gene gecenin bir körü karným aç böyle yazýyorum ikidir sana denk geliyor abicim kusra kalma...
KKYMN
...
06 'cilar kim tutar sizi be:)
Yaw Ankarada bu isle ugrasan bir avuc psikopat'iz:) Bir ara tanisalim derim ben. gerci ben 7 gun 24 saat calisan bir adamcagizim. ama valla vakit yaratirim. Siz yeterki 1.geleneksel kkymn bulusmasi ne zaman onu soleyin 🙂
Oytuncuum izledim olayi, gayet guzel olmus. Ancak Kadir'in de belirttigi gibi uzun kacmis biraz. Abi Metallica'dan "eye of the beholder" ne gune duruyodu. Onu cekseydin ya. Valla gunde 20 kere izlerdim ben kendi adima.
Yeni islerini bekliyorum.
Bu arada buradan duyurayim. ilk dokumanter projem yakinda buradan begenilerinize sunulacaktir. Bir kameraman olarak neredeyse hic kamera kullanmadim bu projede. Adi ustunde "dokumanter" film oldugu icin daha cok elindeki "belgeler" ile olusturuluyor. Malzeme o kadar coktu ki kameraya gerek kalmadi..( Sadece bir iki detay icin kullandim ) Bu isle ugrasan ya da ugrasmak isteyen arkadaslara olayin tum asamalarini bir bir yazacagim. Training babinda.. ( Nasil olusturuldugu ile ilgili )..
...
Oytun....
Çalışman çok ii. Ama açıkcası beni yanıltın.Senden çok daha iiisini beklerdim. Fazla önemsememişsin. 😳 Çalışmalarının devamını dilerim 😆