Eklenen Forum Cevapları

Cevap: cern-atlas deneyi

Eylem, Bence bu dediğin kaynaklara ve kullanımına kimsenin itirazı olmaz sanıyorum da senin gibi düşünenlerin nükleer santrale neden karşı olduğunu ben gerçekte hiç anlayamadım. Çernobil patlaması, a...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Az çok bişey bilen de anlatıyo da dinleyen yok. Hala big bangden bahsediyosunuz. Daha önce de söylemiştim tekrar etmekte beis yok. Dünyada bu parçacık hızlandırıcılardan çok var, ve bir sürü işe yarı...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Ben demiştim sana, sırf gaz bu deney yoksa içerikte bir şey yok. Big bang falan hikaye, bir bilen olsa da anlatsa parçacık hızlandırıcı tesislerde başka ne dümenler dönüyor. Mesela Gölcük'te kurulacak...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

Şu zamanda album yapsa yine bir numara olurmuş. Ciddi efsane.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Metallica - Death Magnetic albümü

Album tek kelime ile rezalet. Zaten metallica fanlarının hepsi ayağa kalkmış, yeniden mix mastering edilmesini istiyorlar, imza kampanyası falan başlamış. Bu haliyle 3 şarkı ardarda dinleyebilmek mümk...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: SESLENDIRME MONTAJ

Çalışır çalışmasına da Nuendo'nun diğer programlardan farkını anlayacak kadar ileri düzeyde kullanmıyorsanız Nuendo gereksiz. Daha basit programlar deneyebilirsiniz.

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

18 yıl önce

İşte onboard diyorum ses kartı. Yanlız benim dizüstünde çalışıyor ses kartım bağlı değilken o nasıl oluyor o zaman. Sizde bir hata var demek ki.

18 yıl önce

Ses kartınız hiç yok demek ki. Onboard falan.

18 yıl önce

Nuendo harici bir şey istemez. Herhalde studyoda onboard ses kartı yoktur.

18 yıl önce

Sesler birer birer alınmasa daha iyi olur aslında. Ama iki mikrofon lazım tabi bunun için. Bir tv ekranı karşısında ve kulaklıkla yapmak şart tabi. Eğer dvd ye falan basacaksan tv standartı 16bit 48....

18 yıl önce
Cevap: "zırtapoz" için yardım

roger that

Forumda Duyurular

18 yıl önce

Tamu yu kastetmemiştim ama dışarıdan (son sürat!) devam ettiği anlaşılmıyor açıkçası. Adını bile zor hatırladım zaten. Ama güzel konsept. Müzikler orjinal değildi yanlız onu hatırlıyorum.

Forumda Duyurular

18 yıl önce

Buna benzer bir proje vardı www.tamuoykuleri.com da izlemiştim, gerçekten başarılıydı fakat maalesef bu tip şeyler pek uzun ömürlü olmuyor. Ama olurda ortaya bir şey çıkarsa (özellikle bilim kurgu/fan...

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Film Müzik ve Telif Hakları

Bundan 2 sene evvel falan duymuştum; giysi mağazalarında çalan müzikler için bile % bilmem kaç oranında telif hakkı istenecekti. Başkasının şarkısını barda cover yapsan parasını ödemen lazım. Biz bira...

18 yıl önce
Cevap: Film Müzik ve Telif Hakları

İbrahim Tatlıses ve plak şirketi için farazi konuşamam, ararsın görürsün muameleyi. Tabi Tatlıses'i araman yersiz çünkü telif yapımcı firmanın elindedir. Anonim eserleri kendin yeniden kaydedersen tel...

18 yıl önce
Sayfa 243 / 244