Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Teknolojik Aletler

Sony lerin Playstation da farklı çalıştığını neredeyse tüm model tv lerde kendi gözlerimle gördüm. En son bir internet cafede olan 106 ekran toshiba (ki benim lcd ile aynı özellikleri) ile evdeki, 102...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Teknolojik Aletler

Eyüp, samsung güzelmiş. Fiyatı da uygunsa al bunu sen. Projektör falan yalan işler onlar hiç bulaşma. Eylem'e de bakma, FullHD olacakta ne seyredeceksin. HDready işte, HDMi kablodan bağladınmı aslanla...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: cern-atlas deneyi

Bilim adamları "şöyle bişey icat etsem de uzaktan ışık yaksam ne güzel olur." diye çıkmıyolar yola. Bu tip büyük deneyler sayesinde bugünki teknolojiye sahibiz. Bu deney belki insan oğlunun karada uça...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Intel'in IDF'de tanıttığı en ilgi çekici projelerden biri de elektriğin kablolara gerek kalmadan iletilmesi üzerine. Kullanıcılara yeni bir gelecek yaratacak gibi görünen Intel, cep telefonları, dizüs...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Re: Panasonic NV-GS400 ve Zoom Mic

Satıcının ifadesine göre kısafilmcilere oldukça satılan bir mikrofonmuş ve Rode markasına göre %30 gibi bir kalite farkı varmış. Hasta oluyorum bu doğubank esnafına, kaliteölçer diye bir alet var onla...

Forumda Ses ve Kayıt

18 yıl önce

Hala, matematik kesin değildir, kuantum sıkıcıdır diye cart curt yapıyosun dimi, eşşek kadar adam oldun, ayıp.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Sayfa 244 / 244